gost 164296
Primećen član
- Poruka
- 853
nauci malo zakon... ti si vojskin tek kad zakletvu polozis. da si sluzio vojsku to bi naucio do sad. i nemoj meni da prisivas ono sto stavljas nekima ovde. stvar je prava a ne tvog naduvang patriotizma!!!
Kao prvo onog momenta kad dobijes poziv ti pripadas vojsci,a sto se tice zakletve to je samo postupak u kojem se zaklinjes na vjernost otadzbini(onog mometa kad si navukao uniformu i usao u kasarnu ti si i zvanicno postao vojnik)Drugo u vojsci sam radio i nikakav moj naduvan patriotizam ja ne reklamiran,vec takvi kao ti koji hocete sve,a kad treba te da odsluzite par mjeseci kao neke p....,boji te se i izbjegavate sluzenje.Po tvom niku vidi se da glumis VELIKOG SRBINA.Trece,ja sam za razliku tvojih istomisljenika ucestvovao u ratu i ako sam iz mjesanog braka bio na strani onih Srba koji su branili svoj dom i svoje zivote,onih SRBA koji nisu ,niti ce pognut glave i kriti se iza glupih zapadnjackih parola.Da li znas kako su ubijani,maltretirani i zatvarani SRBI u Sarajevu.Kako su stradala SRBSKA DJECA.Ne znas jer samo razmisljas o nekom lagodnom zivotu i sers da li treba ili ne treba sluziti vojni rok.Zasto zapad ne ukine vojsku,zasto su donjeli samo bjedu,smrt i jad na ove prostore,zasto ne dignes glas protiv Haga i slanja omih koji su se borili.Onaj koji izazove rat mora da snosi sve posljedice.Molim te ,ne zelim vise da diskutujem o tome,sjedi pa malo razmisli o svemu,dosta sam se nagledao nevinih ljudi koji su bili prebijani na pocetku rata samo zato STO SU SRBI.