SLUSATE LI CECU

jagodica:
britgirl:
Pa...moja bivsa nastavnica Muzickog dok je radila u Zitoradju(ja sam iz Nisha) predavala je i Ceci u osnovnoj tako da sam se o njoj naslusala i naslusala...

iiiiiiiii sta kaze
pa da je bila dobra ucenica,pevala drugi glas u horu...Kaze da je jednom,kada je bilo neko takmicenje hora ili dan skole,ne secam se,odma po zavrsetku stigla neka dva momka po nju da je vode da peva negde,u neku kafanu.Ceca se odmah obukla u mini suknju i otisla s njima,imala je 14-15 godina...Sutra ujutru je u skolu dosla sva u podocnjacima... :?

Ova tema vec postoji, a posto vidim da je otvaraca teme mrzelo da pretrazuje na tamo nekoj 15-oj strani, evo copy/paste onoga sto sam ja rekao na zadatu temu...

Tipkaros:
pumma:
Tipkaros:
Toliko mrzim Cecu, da se gadim samom sebi sto ostavljam post na njenoj temi, ali morao sam da napisem da je mrzim!

Sto ? Sta ti je uradila pa da je mrzis?

Nemoj da pametujes i da koristis ono "nista tebi licno nije uradila pa ne mozes da je mrzis". E pa jeste mi uradila! Narusava mi zdravlje! Kad hocu da slusam muziku na radiju, ne mogu da cujem 3 pesme a da ne prodje neka njena. Kad gledam TV, na svakih 5 min prolaze reklame o njenom novom disku (koji je inace isto s***e kao i svaki prethodni). Truje mi organizam svojim nedostatkom glasa i talenta i predstavlja sve ono cega bi se trebalo osloboditi, a to je probijanje na izgled, pa kada se probije, onda pametovanje po raznoraznim emisijama (isto kao i Karleusa) i na kraju ona je elita nase narodne muzike!!!
A da ne pominjemo razne namestene skandale kao sto su otmice, pazljivo isplanirana zezanja sa zakonom i sl.

kad me neka drugarica odvede nasilno u najGORI FENSERSKI KLUB A JA KO CRNA TACKA U GOMILI SLUSAM NESTO OD CECE :shock: :shock: :shock: mama,i'm scared!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?

Back