Slušalice za telefon (preporuka)

ecio94

Domaćin
Poruka
3.392
Imam Xiaomi Hybrid PRO slušalice,naručio ih sa Aliexpressa pre dve godine za 20€,služile me odlično. Međutim,pre neki dan uzmem da slušam muziku,i primetim da mi je riknula jedna bubica,nema zvuka.

Pa bih molio da mi predložite neke dobre slušalice sa 3.5 mm džekom. I da kabal bude kvalitetan.

Prilozi

• Screenshot_2022-03-11_16-54-47.png
    Screenshot_2022-03-11_16-54-47.png
    15,5 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot_20220311-165615_Headphones.jpg
    Screenshot_20220311-165615_Headphones.jpg
    34,2 KB · Pregleda: 20
Poslednja izmena:
Bubice su jedna od stvari koje apsolutno niko ne može da ti preporuči dok ne probaš sam. Nešto kao gaće.

Prosto zato što ljudi imaju različite ukuse i što se tiče oblika bubice, i što se tiče reprodukcije zvuka.

Na primer, moj brat se kune u Samsungove Galaxy buds pro, a one meni nimalo ne odgovaraju - imam neke Taotronics soundliberty 53 koje ne bih menjao za tri para Samsungovih.

Bubice su jedna od stvari koje apsolutno niko ne može da ti preporuči dok ne probaš sam. Nešto kao gaće.

Prosto zato što ljudi imaju različite ukuse i što se tiče oblika bubice, i što se tiče reprodukcije zvuka.

Na primer, moj brat se kune u Samsungove Galaxy buds pro, a one meni nimalo ne odgovaraju - imam neke Taotronics soundliberty 53 koje ne bih menjao za tri para Samsungovih.
Kako mrzim kad kupim pogrešne gaće. Ali ih kupim jer mi je um u rasulu. Lithium i beda ona koja me najiskrenije ič ne dotiče.

Pravi sam gotovan. Zašto?
Najgore vrste sam....

Hoćete osvetu? Zapalite zmaja....

Imam Xiaomi Hybrid PRO slušalice,naručio ih sa Aliexpressa pre dve godine za 20€,služile me odlično. Međutim,pre neki dan uzmem da slušam muziku,i primetim da mi je riknula jedna bubica,nema zvuka.

Pa bih molio da mi predložite neke dobre slušalice sa 3.5 mm džekom. I da kabal bude kvalitetan.
Imam ja da ti prodam gotovo nove bezicne slusalice na punjenje sa bas dugom autonomijom slusanja.Nisu Kinezi, mislim sve se sklapa u kini ali Evro-Americka marka, 3200 dindzi.

Back