Slušali smo nekada ;)

Karen_Souza

Veoma poznat
Poruka
11.584
Svi smo mi, manje više prolazili kroz razne muzičke etape, slušali šarenoliku muziku. Ova tema je namenjena muzici koju ste nekada slušali, ali iz nekog razloga, više to ne slušate ili pak jako retko. Bilo bi poželjno i obrazloženje. :heart:

Ja ću početi sa:

Ovu pesmu i dalje znam napamet i repeat taster je radio kao blesav, ali ne prija više mojim ušima kao što je nekada prijala.

Neke stvari su prosto kultne...Tada nisam ni postojala na mapi, ali recimo volela sa Dorse, Dženisku...I sada su mi dragi...
Dalje, msm da je Brus Dikinson čovek fenomenalnog glasa :heart:
I što je zanimljivo, u mojim fazama između roka, HM-a, panka...uvek je tu bio Pavaroti :heart:
Tako da, u suštini...Formirala sam muzički ukus, da i dalje slušam iste žanrove, samo sam još po neke dodala :)
I ono što zaista nikada nisam slušala to su one odvratne stvari na domaćoj sceni poput turbo folka, densa i ostalih pošati koje su vladale...( a vidim ne umiru još, samo su mutirale :roll: )
A nisam bila ni neki ljubitelj pop-a Madone i sl...

Hajd i ja da stavim nesto sto sam ranije slusala....
Hm, pa fino si me podsetila na HIM. Nisam ih skoro čula. Zaboravila sam totalno na njih, a jesam ih slušala jedno vreme.

Neke stvari su prosto kultne...Tada nisam ni postojala na mapi, ali recimo volela sa Dorse, Dženisku...I sada su mi dragi...
Dalje, msm da je Brus Dikinson čovek fenomenalnog glasa :heart:
I što je zanimljivo, u mojim fazama između roka, HM-a, panka...uvek je tu bio Pavaroti :heart:
Tako da, u suštini...Formirala sam muzički ukus, da i dalje slušam iste žanrove, samo sam još po neke dodala :)
I ono što zaista nikada nisam slušala to su one odvratne stvari na domaćoj sceni poput turbo folka, densa i ostalih pošati koje su vladale...( a vidim ne umiru još, samo su mutirale :roll: )
A nisam bila ni neki ljubitelj pop-a Madone i sl...
Jao, ja sam prošla kroz razne muzičke periode. Slušala sam jedno vreme i dance i hip hop. Mada sam uvek nekako bila najodanija rock muzici i svim njenim oblicima, kao i metal muzici. Jazz sam počela kasnije da slušam. Blues mi je u kompletu sa rock-om tata usađivao u krv maltene. Dance i hip hop su bili jedno vreme uticaj društva. Mada sam, srećom, brzo prešla taj period. Pop i dan danas slušam, a volim i dobru staru narodnu muziku. Što se tiče turbo folka, to je već previše i za mene.

Back