Slučajnosti...

Savrsen ne, ali par bivsih sam upoznala tako usput... jednog smo ustopirale ja i drugarica, trazeci neki klub, pa nam se pridruzio u izlasku..neke sam upoznala tako sto smo ja i drugarice bile cuga pa dosle i sele za njihov sto ..u stvari kad malo bolje razmislim, ovo i nisu cudni nacini nego normalni

EVO VAM PRIČE O EDNOM ČUDNOM I NEOČEKIVANOM SUSRETU.
Naš jaran ( moj i od dečka) na netu igrao neku igricu, stupio u kontakt sa nekim tipom, naš ali zivi u sloveniji, kontaktirali oni neko vrijeme, i na ljeto se dogovore da taj iz soovenije dođe vamo, dase upoznaju "uživo". poveo slovenac svoju zaručnicu, oni bili ovde 8 dana, i dečkose nešto hitno morao vratiti u sloveniju, a djevojka će kao ostati pa će obići usput i rodbinu z:Dz;). ona ustvari pukla na našeg jarana, ostala kod njega, ostavilazaručnika, i dan danas je sa našim jaranom u vezi. z:) Eako to nije slučajno i neplanski, onda neznam.

:lol:meni bas lici da su lepo isplanirali..uopsteno mozemo ladno neverovati u slucajne susrete ili sudbinu..samo mislimo da se desi nesto sto nam je nesvakidasnje oko neke spec ljubavi..sto znaci da one manje bitne ne smatramo posebnim i zaboravljamo lako

Odavno ne verujem u slucajnosti.

Jednog savrsenog sam upoznala u sopstvenoj kuci,eto,nije bas da nikad ne dodje na kucnu adresu takav neki :mrgreen:
Pravila sam zurku,pre par godina je to bilo,i on je dosao sa mojim drugom,nepozvan.
Nisam ga izbacila :mrgreen:

:lol:meni bas lici da su lepo isplanirali..uopsteno mozemo ladno neverovati u slucajne susrete ili sudbinu..samo mislimo da se desi nesto sto nam je nesvakidasnje oko neke spec ljubavi..sto znaci da one manje bitne ne smatramo posebnim i zaboravljamo lako

Pa sad, da li je ona to isplanirala, neznam. Ali njih dvoje se nisu ni poznavali kada je ona dosla vamo, jaran je poznavao samonjenog dečka. A i to, da se ona za 8 dana tako zaljubi, i ostavi zaručnika sa kojim je bila u vezi 3 ili 4 godine? To mi nekako nije jasno, ali eto, nije se pokajala ( to je slučajnost z;))

slucajno je zalutala u moje dvoristance
a onda sam je zavoleo i spremio sa uzivanjem
bese to lepa corbica

211j4hh.jpg

Pa sad, da li je ona to isplanirala, neznam. Ali njih dvoje se nisu ni poznavali kada je ona dosla vamo, jaran je poznavao samonjenog dečka. A i to, da se ona za 8 dana tako zaljubi, i ostavi zaručnika sa kojim je bila u vezi 3 ili 4 godine? To mi nekako nije jasno, ali eto, nije se pokajala ( to je slučajnost z;))

Ma ne kazem zvuci kao slucajnost..ali koliko god mi je nesto pre bilo neverovatno..kad se zavrsi nije vise toliko za pamcenje

Ja sam buduci dipl, a za sad drveni tako da mozes slobodno z;)

Pa a a secam se npr jedne devojke sto sam tako na frku nashao bio, bomba, muvalo je celo moje drustvo i dobar deo diskoteke, ja sam bio golobradi klinac ona devojka pred udaju (verena) takav neki trip, tu sam nesto bio smeshan kako sam se trudim da izazovem paznju iako sam bio way out of my league, elem kontam da sam tad bio solidno zelen i ne znam gde udaram a ona je valjda htela da se seti kako to ide neozbiljno

I tako je trpela tih par dana gomile mojih nesigurnosti, umisljenosti, neiskusno sklepanu poeziju, pa smo se nesto kao ljubili ovo ono patili jedno drugom na ramenu (emotivac) i na kraju otisla iz mog zivota :P

kasnije sam cuo da se udala za tog lika sto je bila verena za njega pa sam onda morao da na frku odrastem

Naravno da sam je slucajno video dok je jos radila kao prodavacica sladoleda...
Nisam tuda prolazio u nameri da sretnem savrsenu zenu, koje i nema...
E sad, da li sam bas TADA bas TREBAO bas TUDA da prodjem, ko ce znati...
Mislim, i pravo vreme je slucajnost...
A ne znamo da li jeste ili nije nama', nego za sve mora da prodje vreme, a onda se posle pitamo - pa zasto, majq mu...
Ili samo kazemo - dobro je...

Back