Slucajnost

• Začetnik teme Začetnik teme gema
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Javi mi se na PP :rumenko:

Stizem Stizem

62izy85.gif

...al' kad me lik u Grčkoj, na maturskoj ekskurziji, namerno uhvatio za guzu... zamal' da ostanem u zatvoru tamo... izbila neviđena frka :lol:

Ozbiljno aj opisi situaciju, bas me zanima :per:

Mislio sam da ne dozvoljavas samo kada pitaju...:p
Salim se.:p

:eek:

@tema
Mislim , barem po mojim nekim razmisljanjima, uredu je stipnuti neku curicu za guzu, ili na fino pipnuti gde je zelja, ali sa dozom pristojnosti, kao slucajno ili tako nesto, a ne prodjes neka cura ti joj zveknes ruku na po dupeta a ona tebi na po obraza :hahaha:

Ozbiljno aj opisi situaciju, bas me zanima :per:

Ajde, evo...:mrgreen:
Šetale 'garica i ja plažom uveče, priđe lik (preko 30 mu garant), poče neko njesra na engleskom da trtlja...
Prvo nam dosađivao, pratio nas do hotela skroz, ja sam ćutala,
ova moja kokoška se raspričala s njim.. kad smo bili ispred, stade iza mene i u'vati me, jelte, za guz, a ja njemu šamar, i to prstenom svojim velikim ... pa ga šutnula dva puta, pa izašla razredna, a on prvo počeo da mi preti, i onda se povukao...eto ti.

Šetale 'garica i ja plažom uveče, priđe lik (preko 30 mu garant), poče neko njesra na engleskom da trtlja...
ova moja kokoška se raspričala s njim.. kad smo bili ispred, stade iza mene i u'vati me, jelte, za guz, a ja njemu šamar, i to prstenom svojim velikim ... pa ga šutnula dva puta, pa izašla razredna, a on prvo počeo da mi preti, i onda se povukao...eto ti.

Uuhh bre, a pricala nama razredna da uvek neki musak :lol: ide sa curama gde god one idu jer po grckoj manijaci kolko ti volja :roll:

Auuu...

Jednom se ja napio sa drugarima u gradu i u nekoj diskoteci ludujemo, i pridje neka devojka mom ortaku, i uhvati ga za zadnjicu, uhvati i on nju i odjednom PUFFF< odvali ga ova likusa samarom dok si kazao "kekssss"...hvala bogu pa smo mi djentlemni i on joj nije vratio vec ju je iskulirao i nastavio da se zeza sa nama ostalima...

Auuu...

Jednom se ja napio sa drugarima u gradu i u nekoj diskoteci ludujemo, i pridje neka devojka mom ortaku, i uhvati ga za zadnjicu, uhvati i on nju i odjednom PUFFF< odvali ga ova likusa samarom dok si kazao "kekssss"...hvala bogu pa smo mi djentlemni i on joj nije vratio vec ju je iskulirao i nastavio da se zeza sa nama ostalima...

To se zove divljakusa :lol:

Pa vidis kakve su cure danas, Bog da im je u pomoci vises ne znas ni kako da im pridjes :worth:

Auuu...

E to se zove kretenizam... ajme budala... :zcepanje:

A Grčka je stvarno puna manijaka, čula sam svašta...
još i da sam ja kojim slučajem pričala s dotičnim koji bi mi možda i otac mogao biti, moglo se završiti mnogo gore..po nas naravno...

Back