Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa naravno da ne dozvoljavam =)
msm da sam napisala gore..
kad pokusaju, ja prekrstim ruke tako da ne uspevaju![]()
...al' kad me lik u Grčkoj, na maturskoj ekskurziji, namerno uhvatio za guzu... zamal' da ostanem u zatvoru tamo... izbila neviđena frka![]()
Mislio sam da ne dozvoljavas samo kada pitaju...
Salim se.![]()
Ozbiljno aj opisi situaciju, bas me zanima![]()
Ova Jana em lepa,em razumna cura...Vodio bi je na sex i palačinke.![]()
Ajde, evo...
Šetale 'garica i ja plažom uveče, priđe lik (preko 30 mu garant), poče neko njesra na engleskom da trtlja...
Prvo nam dosađivao, pratio nas do hotela skroz, ja sam ćutala,
ova moja kokoška se raspričala s njim.. kad smo bili ispred, stade iza mene i u'vati me, jelte, za guz, a ja njemu šamar, i to prstenom svojim velikim ... pa ga šutnula dva puta, pa izašla razredna, a on prvo počeo da mi preti, i onda se povukao...eto ti.
Ajde, evo...
Šetale 'garica i ja plažom uveče, priđe lik (preko 30 mu garant), poče neko njesra na engleskom da trtlja...
Prvo nam dosađivao, pratio nas do hotela skroz, ja sam ćutala,
ova moja kokoška se raspričala s njim.. kad smo bili ispred, stade iza mene i u'vati me, jelte, za guz, a ja njemu šamar, i to prstenom svojim velikim ... pa ga šutnula dva puta, pa izašla razredna, a on prvo počeo da mi preti, i onda se povukao...eto ti.
Auuu...
Jednom se ja napio sa drugarima u gradu i u nekoj diskoteci ludujemo, i pridje neka devojka mom ortaku, i uhvati ga za zadnjicu, uhvati i on nju i odjednom PUFFF< odvali ga ova likusa samarom dok si kazao "kekssss"...hvala bogu pa smo mi djentlemni i on joj nije vratio vec ju je iskulirao i nastavio da se zeza sa nama ostalima...
Mislio sam da ne dozvoljavas samo kada pitaju...
Salim se.![]()
WTF????
WTF????
Auuu...
Jednom se ja napio sa drugarima u gradu i u nekoj diskoteci ludujemo, i pridje neka devojka mom ortaku, i uhvati ga za zadnjicu, uhvati i on nju i odjednom PUFFF< odvali ga ova likusa samarom dok si kazao "kekssss"...hvala bogu pa smo mi djentlemni i on joj nije vratio vec ju je iskulirao i nastavio da se zeza sa nama ostalima...
Danas u skoli u toku prepiranja sa drugaricom, pored njenog mlatranja ruk u pokusaju da je odgurnem , kojim slucajem sam je uhvatio za ( . )( . ) [znate na sta mislim], a ona se samo nasmejala okrenula , i otishla. Jel ona normalna ili?![]()
DRUGARICA!!!
ne verujem ti...da sam ja pipnuo drugaricu za ( . ) ( . ) do sad bi bio kod nje kuci a ne ovde...
@evergreen
Prekini da ozhivljavash teme...
ali smorio sam se
a,napolju je vreme sranje vec nedelju dana
raspadam se vec 4 dana po kuci![]()
Danas u skoli u toku prepiranja sa drugaricom, pored njenog mlatranja ruk u pokusaju da je odgurnem , kojim slucajem sam je uhvatio za ( . )( . ) [znate na sta mislim], a ona se samo nasmejala okrenula , i otishla. Jel ona normalna ili?![]()