SLUČAJ TOPČIDER: Jeremić se pozivao na pokojnog Rakića

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pogledajte prilog 713401

Odoše dva mlada života a ja još ne vidim ko je to uradio.Zašto opozicija ne potegne to pitanje ili da neko objašnjenje dokle se stiglo
ili je to vojna tajna.Zna li neko?
А шта је то тако важно да ти видиш!? Мења ли то нешто ситуацију?
Не замлаћуј се, замлато!

А шта је то тако важно да ти видиш!? Мења ли то нешто ситуацију?
Не замлаћуј се, замлато!

Zavisi iz kog ugla gledaš.Po tvom mišljenju ako neko pobije 10-20 ljudi ne menja stvar i to je tačno.Njih niko ne vraća u žive.Moje mišljenje je drugačije.
Ukoliko je neko kriminalac i imao posla sa time od mene ni slučajno glas.Jedino ako si to ti radio i nije ti bitno-to te razumem.

Zavisi iz kog ugla gledaš.Po tvom mišljenju ako neko pobije 10-20 ljudi ne menja stvar i to je tačno.Njih niko ne vraća u žive.Moje mišljenje je drugačije.
Ukoliko je neko kriminalac i imao posla sa time od mene ni slučajno glas.Jedino ako si to ti radio i nije ti bitno-to te razumem.
Мани се филозофирања. Питао сам само ,,шта је то тако важно да баш ти видиш и мења ли то нешто ситуацију? Ово тим пре што уопште не живиш у Србији али нама у Србији намеће некаква правила понашања.

Sadašnja vlast je nesposobna da pronađe ubojicu.

Nisam bio u toku da je tema već davno prošla.Jedino ovom gore da kažem da svaki građanin ima pravo da zna o svojoj domovini pogotovu
ako šalje lovu u Srbiju.Nedavno sam čuo da je onaj bivši gradonačelnik Kragujevca pomenuo dijasporu i to je lepa vest po meni.
( ne sećam se jel se setio dijaspore dok je bio na vlasti)
To je za vaše dobro, što šaljete pare vladi Dosmanlija.

Koja je to vlast bila 05.10.2004 godine? Samo bez fiozofiranja.

1592154160812.png

Председник Србије:27.јуна 2004. у другом кругу победио је Борис Тадић.
Председник Парламента Србије
: од 04.02 2004.: Драган Маршићанин
Председник Владе Србије:
од средине од 03.03.2004.: Војислав Коштуница
За Скупштинске одборе и остало - не знам.

Pogledajte prilog 713605
Председник Србије:27.јуна 2004. у другом кругу победио је Борис Тадић.
Председник Парламента Србије
: од 04.02 2004.: Драган Маршићанин
Председник Владе Србије:
од средине од 03.03.2004.: Војислав Коштуница
За Скупштинске одборе и остало - не знам.

To je već bolje.Tako volim da diskutujem samo činjenice.Čuo sam da je Jeremić služio vojsku kod Tadića u kabinetu.Takođe jednom je Jeremić reko
ako on progovori Srbija će se zatresti.Nisam u toku jel se Srbija zatresla.

Back