jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Ko plaća advokata Delibašića?Drzava?Ma sve se tu zna ali na robiju nitko neće tu otić.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije se još Z.M izvukao.Ko plaća advokata Delibašića?Drzava?Ma sve se tu zna ali na robiju nitko neće tu otić.
Neće.Bojim se da ce se izvući čim mu drzava plaća advokate.
Sve vise mislim da si u pravu bio sve godine da ovom pakuju, a ubica onaj sto ga Brkic iz tabloida opisuje.Osim kad mu drzava i murija pakuje ubistvo
Biće.Sve vise mislim da si u pravu bio sve godine da ovom pakuju, a ubica onaj sto ga Brkic iz tabloida opisuje.
Zato ga i ne mogu osuditi bez dokaza.Ovaj slucaj nikada nece biti resen kao i 10000 drugih gde nema interesa i ne smeju da se rese.
Neće.Welderu sudjenje je nastavljeno.Valjda nece trajati jos 10 godina.Osudit ce ga kada Marijanovic navrsi 75.
Sto telo pokojne ne eshumiraju mozda bi i dokazali sta?
Ovako ova saga se nastavlja i ovaj se brani sa slobode od oktobra 2023.
Realno nije je imao ko ubiti nego on i njegovi ali nemaju dokaze cvrste i ciste.
Cudno mi da ga sud osudio a apelacija ponistila!
Koda su amateri u sudu?Pa ne bi valjda nevinog slali na robiju?
On je nikakva licnost i postoji opasnost da mu kao nebitnom liku i muzu ubijene zene namestaju jer je najrealniji ubica kao muz.Milovan Brkic(tabloid) je uporan da Nikola Petrovic ima veze sa ubistvom.Marjanović nije magna personality (velika ličnost) da bi mu neko namestio ubistvo.
Prvi policijac koji je došao na licu mesta i obezbeđivao to mesto nije dobro radio svoj posao.
Sama prijava nestanke njegove žene je jako konfuzno.
I nije moguće da nije video siluetu od svoje žene i ako je vrištala da nije čuo njen vrisak.
U tom slučaju razni šarlatani su pričali na TV od Šipke pa nadalje.
Ona mu je ljubavnica i pise joj pesme.Ima on onu drugu menadjerku sto ga cuva.Neznam kako joj bese ime.Zorica.Tu se ne zna ko koga krkaci kao u dinastiji.Ona na Jozi Meho na njozi.Naleteh slucajno na neku vest da je Zoki sa Indirom Aradinovic u vezi.