Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Ja nisam inspektor kao ti.
Meni ponekad deluje i da jeste.I dalje ne mogu verovati da je ovaj Zoran za pola sata ubio zenu onako krvnicki nekom sekirom po glavi za pola sata na nasipu,odveo dete kuci kao da nista nije bilo,presvukao se,nigde krvi na nasipu.
Ja verujem da je on ucesnik ubistva ali da je to bilo pre na nekom drugom mestu izvan nasipa.
Nije Impossible

A da ti kazem posteno drug,bolhe ne iznositi misljenja u vezi ovog ubistva.Previse pisano te ovaj na robiji pa onda ga pustaju 2 puta navodno nema dokaza.
Ma nije samo on bio ucesnik ubistva ja u to ne verujem.
Ali ako je sud siguran sa dokazima da je on onda je to to.Ali mi nije jasno sto ga apelacija pusti na slobodu?

A da ti kazem posteno drug,bolhe ne iznositi misljenja u vezi ovog ubistva.Previse pisano te ovaj na robiji pa onda ga pustaju 2 puta navodno nema dokaza.
Ali ako je sud siguran sa dokazima da je on onda je to to.Ali mi nije jasno sto ga apelacija pusti na slobodu?
Ne znam ni ja, policijski je slučaj kao što sam rekao gotov.

Nekada sam pratio ovaj slucaj ali oguglas jer nema pomaka.King sta se desava?Pustili ga na slobodu pa ponovno sudjenje ili sta je drugo u pitanju?Nema dokaza?Setim se ja Sipke znam da ga ti ne volis ali rece covek da ce Zoran biti na slobodi ako je mesto ubistva nasip.Ali da li je?Ja sam onako amaterskog misljenja da su je iskasapili negde i bacili u onaj kanal a onda je usledio scenski nastup zvan "setnja nasipom" i da ga svi vide.Bojim se da je ovaj slucaj reziran.Ne verujem da policija nema dokaza.

zbog cega se daje tolika medijska halabuka...po potrebi se aktivira i ponovo udarna, pa nestane...ovoliko se nije pisalo ni o ubistvu Zorana Djindjica i Arkana

Očigledno je da ima jakih dokaza koji su uzeli krim.tehničari iliti forenzičari.

Ono što je veoma čudno a to je da Z.M bio u Zadruzi,što je veoma čudno da muž ide u rijaliti a žena mu je ubijena.

Za sada ima samo alibi koja mu je dala u to vreme ćerka.

Odbrana osporava neke dokaze poput blata na njegovim pantalonama koja se poklopa sa blatom sa mesta gde Jelena pronađena.

Poslednja izmena:
Očigledno je da ima jakih dokaza koji su uzeli krim.tehničari iliti forenzičari.

Ono što je veoma čudno a to je da Z.M bio u Zadruzi,što je veoma čudno da muž ide u rijaliti a žena mu je ubijena.

Za sada ima samo alibi koja mu je dala u to vreme ćerka.

Odbrana osporava neke dokaze poput blata na njegovim pantalonama koja se poklopa sa blatom sa mesta gde Jelena pronađena.
A za blato si cuo od informera koji je produzena ruka vlasti kao i pink

A za blato si cuo od informera koji je produzena ruka vlasti kao i pink
Za blato sam čuo od Popa inspektora.

Slažem se da policijski službenici nisu dobro postupali pri prijavi Z.M,ali sama prijava isto nije jasna.

Halo, malopre sam zvao u vezi ovog nestanka, da li možete molim vas, dok je dostupan telefon, molim vas reagujte. Ženu je oteo neko verovatno, gospođo molim vas“, rekao je Marjanović.
Odakle vam to da je oteta?“, upitala je službenica-ovo pitanje je dobro postavljeno, odakle mu to da je oteta.

Poslednja izmena:
Evo citam krece ponovno sudjenje.

Ja licno mislim da se ovaj predmet i nece resiti.Ovoga ce osloboditi ali se nece znati ko su ubice i tako ce i ostati.Nerazjasnjen zlocin i to je to.

Kao sto ih ima i na hiljade u Srbiji da ne nabrajamo.Dobri advokati,nema dokaza i ćao.

Ima nas ovde koji smo sticajem okolnosti malo vise pratili ovo ubistvo ali deluje sve jako turbulentno,cudno,nepoverljivo.
U praksi se uvek pokazalo da su muzevi ubice svojih zena ili bar saucesnici.Videt cemo da li ce sud osuditi prave ubice.Ovde se radi o ubicama a ne ubici i mislim da je to problem ovog predmeta.
Organizovano je ubistvo nije nastalo sticajem okolnosti u momentu.Sve isplanirano u sistemu vise osoba.

Back