Slučaj dostavljač

Nije nego licno na njega i na njegov broj cim je firma saznala da je on taj, pa je on saznao sta je razlog otkaza i poslao drugu poruku.
O,svasta...Kako je ona mogla da se zali,a da ne pokaze prepisku? Da kaze tek onako pausalno i da joj neko vjeruje?
Ona njega mozda nije ni zapamtila,ali ima broj sa kog je dobila poruku.
A firma je ,vjerovatno,dalje potrazila ko je u pitanju.

O,svasta...Kako je ona mogla da se zali,a da ne pokaze prepisku? Da kaze tek onako pausalno i da joj neko vjeruje?
Ona njega mozda nije ni zapamtila,ali ima broj sa kog je dobila poruku.
A firma je ,vjerovatno,dalje potrazila ko je u pitanju.
Može tako, i kažeš ako se ovo ponovi preduzećeš ozbiljnije mere. Na to bi oni trebalo da reaguju pozivanjem pažnje svim zaposlenima da je to strogo zabranjeno i da povedu računa.

Poslednja izmena:
Postoji razlika u postupku u zavisnosti od vrste poruke. Uzvratiš onako kako su postupili prema tebi. Tako bi bilo korektno.
Ova prva je bila bezazlena, da joj je pisao nešto neprimereno, ili pretio, uznemiravao je na neki grublji način i njen odgovor treba da bude takav. Grub.

Pa ima u zakonu da ne smeš u samoodbrani da ubiješ čoveka, ukoliko nije jednoznačno da je i tvoj bio u opasnosti. Npr pokuša da te siluje, i ti ne smeš da ga ubiješ jer to nije odgovarajući odgovor, tvoj život nije bio ugrožen, on nije bio naoružan, nije te davio, nisi se skoro ugušio...
Ili npr.nemaš pravo ubiti provalnika koji ti noću uskoči u dečiju sobu.

Poslednja izmena:
Kulturni su u manjini. Ja sam rekao da je njemu mana sto je radio bezvezni posao dostavljaca u bezveznoj firmi, skupio je hrabrost da posalje poruku djevojci koja mu se svidja a toliko je onih koji ne smiju ni to uraditi, ne zbog bilo kakvih zakona vec zbog emotivnih blokada.

Vidi se iz prve a i druge poruke da nije nasilnik, da nije onaj koji dobacuje djevojkama i slicno.

Vaspitan je sasvim dovoljno.

Facebook, instagram, tinder, tiktak i ostale gluposti koje mijenjaju mlade generacije na gore - degenerisu a vidim i tebe malo kaci pa je ovaj momak nevaspitan i ne zasluzuje nista bolje od posla dostavljaca dje moze bilo ko da mu se istresa i da ga napusi i da ostane bez posla zbog neke isfrustrirane fufice.

Ne, ti nisi vaspitana i ne znas za bolje.

Evo sad samu sebe demantujes u jednom postu - kako je nekad bilo bolje i svi su se druzili a sad ne smije poruku da posalje jer je to zlostavljanje.

Ne, on treba da nauci da bira.
Da nauci kako treba da se ponasa.
I to se uci od malih nogu a kasnije nadogradjuje.
Oboje su pokazali da im ponasanje nije jaca strana. Ona publikovanjem a on drugom porukom. Covek mora da bude sposoban da izvuce nauk iz bilo koje situacije.

Vrlo sam skepticna prema odraslim ljudima koji se ne mogu ratosiljati udvaraca i koji se ne mogu uzdrzati na radnom mestu ili u bilo kojoj drugoj neprilicnoj situaciji.

Kakvi smo mi takav smo svet napravili. Dobili smo sta smo trazili. Paznju.

Meni se cini da ljudi masovno i ocajno zele paznju.
Zato je publikovano, zato je on iskao paznju cak dva puta koliko znamo, zato zivimo u svetu koji smatra normalnom pojavom da zene u petoj, sestoj deceniji potanko opisuju na internetu kakav sex vole, koje poze a onda stave sliku svog lica i cupkaju pored lajkova. Cak i ovaj forum ima lajkove, da odmah proverimo stepen paznje koju smo izazvali.
U tome nema sadrzaja a u tom sadrzaju su sve cake.

Dragi kolega, taj svet smo mi napravili te u stilu Gandija, budimo promena koju zelimo da vidimo.

Ako ti je zakljucak da je on zeljan paznje tako sto je poslao prvu poruku? Pa i drugu? Svima je jasno da je druga u revoltu i da covjek mora biti 'izbedacen' nakon otkaza, jos ako je otkaz zbog gluposti.

Ako neko trazi paznju to je ona, prvo prijavljivanjem pa onda slikavanjem ekrana i serovanjem njegovih poruka po drustvenim mrezama.

Nego, svakako ova prica dodje kao spinovanje da bi se skrenuo fokus sa bitnijih stvari koje su aktuelne.

Ne znam sta vam se desava u drzavi trenutno, mozda gej parada pa ovi kontra sto su protiv toga i crkva koja poziva na nasilje, itd.

Ako ti je zakljucak da je on zeljan paznje tako sto je poslao prvu poruku? Pa i drugu? Svima je jasno da je druga u revoltu i da covjek mora biti 'izbedacen' nakon otkaza, jos ako je otkaz zbog gluposti.

Ako neko trazi paznju to je ona, prvo prijavljivanjem pa onda slikavanjem ekrana i serovanjem njegovih poruka po drustvenim mrezama.

Nego, svakako ova prica dodje kao spinovanje da bi se skrenuo fokus sa bitnijih stvari koje su aktuelne.

Ne znam sta vam se desava u drzavi trenutno, mozda gej parada pa ovi kontra sto su protiv toga i crkva koja poziva na nasilje, itd.
zato je u vas mirno
kad se ne ubijate po ulicama : (

ja cu da prijavim telenor i eurobanku sto mi cestitaju rodjendan
pa nek dobiju otkaz bas me briga
То су аутоматизоване поруке које са овом темом немају везе. Не зову те запослени Теленора и еуробанке лично да те мувају. Аналогно томе би било да је фирма која је запошљавала овог лика слала аутоматизоване СМС поруке с питањима о квалитету услуге и производа.

1660716819407.png
:tease:

То су аутоматизоване поруке које са овом темом немају везе. Не зову те запослени Теленора и еуробанке лично да те мувају. Аналогно томе би било да је фирма која је запошљавала овог лика слала аутоматизоване СМС поруке с питањима о квалитету услуге и производа.
Poenta je da ja ne želim te poruke
Nigde nisam dala dopuštenje da mi šalju

Ovih dana se po medijima vrti priča o dostavljaču koji je dobio otkaz jer je uznemiravao djevojku koja je narucila hranu.
Mnogi ga opravdavaju,blate djevojku kako je zbog njega dobila otkaz itd.Sta vi mislite?
Licno mislim da je trebao da dobije otkaz i to ne zbog prve,nego zbog druge poruke.
Otkud mu pravo da nju optuzuje za svoje pogresne postupke?
Kao...zbog tebe sam dobio otkaz.Nisi zbog nje,vec zbog sebe.Ispao si glup,u najmanju ruku,i umjesto da prihvatis to i progutas,ti si nju optuzio da je ona kriva.A ona je samo prijavila uznemiravanje.
Mozda nekom njegova poruka zvuci bezazleno,ali ja se,recimo,jezim od "bliskih" poruka od nekog nepoznatog i nekog kome niste dali broj telefona,niti ga poznajete iz nekog blizeg kontakta.
Ti mi je prvo nekulturno,a drugo manijacki.
Meni je jednom slicnu poruku slao majstor koji mi je krecio stan.Odnosno ne on,nego neki njegov prijatelj kome je dao moj broj.
Da li sam ti ja rekla da dijelis okolo moj broj telefona ili sam te zvala da uradis to za sta si placen?
Kakve god da su bile namjere dostavljaca,a druga poruka govori dosta o njemu, djevojka je bila sasvim u pravu.
Najgluplji su mi oni odgovori tipa...da je bio neki bogatas,ne bi ga prijavila...Neki ljudi apsolutno ne shvataju da ne smiju zloupotrebljavati niciju pruvatnost,ma ko bili.
On nije poznavao tu djevojku,zenu...Ne zna nista o njoj,da li je udata,da li joj uopste odgovara da joj se neko udvara...
Da li bi bilo ispravno da je on te poruke slao i drugim zenama koje su trazile dostavu...po principu velikih brojeva,pa ce mozda negdje i proci.
Ona je mogla da iskulira,ali to ne opravdava njegov postupak i apsolutno opravdano je dobio otkaz.
Zene, samo tako nastavite... i posle se pitate zasto vise nema onih "pravih" muskaraca koji su vam se udvarali na svakom koraku
A vezano za slucaj- ispala je podmukla, mogla je njemu da odgovori da joj ne pise a ne da se zali njegovom sefu.

Јбт, када морам да псујем, људи се упознају свуда- у изласку, у возу, у реду у пошти, на аутобуској станици, код лекара, у продавници, на семафору... Мушкарац и треба да приђе жени која му се свиди. Или је дошло време да трепће и чека да приђе она. Или не треба нико никоме да прилази, сви треба да живе за себе, сами и отуђени.
Честитам! Успели су :(
Bogi, po mom misljenju ti si sa jedne strane najrealnija a opet jedna od najposecajnijih osoba na ovom pdf-u.:heart:

Zene, samo tako nastavite... i posle se pitate zasto vise nema onih "pravih" muskaraca koji su vam se udvarali na svakom koraku
A vezano za slucaj- ispala je podmukla, mogla je njemu da odgovori da joj ne pise a ne da se zali njegovom sefu.
Ma nije samo on u pitanju, danas generalno ako im se udvara muškarac koji im se ne sviđa (a ne sviđa im se 90%), koriste termine kao što je paćenik, očajnik, neš jebat....

Ništa onda, čekajte leto i more da se možda jednom godišnje ogrebete.

Ma nije samo on u pitanju, danas generalno ako im se udvara muškarac koji im se ne sviđa (a ne sviđa im se 90%), koriste termine kao što je paćenik, očajnik, neš jebat....

Ništa onda, čekajte leto i more da se možda jednom godišnje ogrebete.
U krajnjem slucaju- spasila ga je, naci ce bolji posao.
Moj drug radi kao dostavljac, odlepio je od jurnjavine stresa i bahatih musterija.

Back