Slucaj Curuvija, novi dogadjaji, da li je Milosevic imao veze sa tim ... ?

Da li je Milosevic po vasem misljenju umesan u ubistvo Curuvije?

• Da, on je znao za to, ako ne i naredio

• Ne, sluzbe su to uradile bez njegovog znanja

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
237.385
Dakle culi smo da je Vucic rekao da je drzava ubila Curuviju: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1482923/Вучић:+Држава+је+убила+Ћурувију.html

To se desilo 1999. godine, za vreme bombardovanja. Ko je vodio drzavu tada - zna se. Mene zanima da li je moguce da doticni, odnosno Milosevic nije imao nista s ubistvom novinara koji mu je izuzetno smetao? Da li je moguce da ga nacelnik drzavne bezbednosti koji dakako nije mogao doci na to mesto bez njegove saglasnosti nije nista obavestio, ni pitao? Sta mislite? :think:

To se desilo 1999. godine, za vreme bombardovanja. Ko je vodio drzavu tada - zna se. Mene zanima da li je moguce da doticni, odnosno Milosevic nije imao nista s ubistvom novinara koji mu je izuzetno smetao? Da li je moguce da ga nacelnik drzavne bezbednosti koji dakako nije mogao doci na to mesto bez njegove saglasnosti nije nista obavestio, ni pitao? Sta mislite? :think:

Ko vodi drzavu sada, that is the q? :think:

_nobody_

vec pola sata trazhim temu koju sam jutros gledao o tome kako je nekog pisca ubila CIA,jer je kenjao,a nije trebao...
e sad,zashto jednoig jedinog trenutka neko iz precednichkog kabineta ili sam precednik usa ne kazhe da ga je drzhava ubila?
pa zato shto ima mozga i zato shto se zna da sa drzhavom nema zahebavanja...
to izgleda samo ovima nashima naprednima nije jasno,i samo se oni hvale time...
verovatno zato shto rade za iste one za koje je radio i Curuvija,pre nego je popio metak...
uostalom,kad je ubijen,bilo je ratno stanje,a za izdaju u takvim situacijama sledi preki sud...

Dakle culi smo da je Vucic rekao da je drzava ubila Curuviju: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1482923/Вучић:+Држава+је+убила+Ћурувију.html

Мислим да ће тетка Мира морати да падне за слободу народа и народности,
једино што држи велику лову па је Рује неће дати, ал ће свакако да јој скочи
цена тамо за чување .. :)

Све друго што бих мислила би значило да Александар Вучић има бржи језик од
памети, а пошто знам да то није тако ...

]vec pola sata trazhim temu koju sam jutros gledao o tome kako je nekog pisca ubila CIA,jer je kenjao,a nije trebao...[/B]
e sad,zashto jednoig jedinog trenutka neko iz precednichkog kabineta ili sam precednik usa ne kazhe da ga je drzhava ubila?
verovatno zato shto rade za iste one za koje je radio i Curuvija,pre nego je popio metak...
uostalom,kad je ubijen,bilo je ratno stanje,a za izdaju u takvim situacijama sledi preki sud...
A si inace nasao tu temu? To je meni nepoznato,a li ako mkazes da postoji, onda moras da navedes i izvor, ime tog pisca
koga je CIA ubila.

Curuvija je mucki ubijen zato sto je nekome smetao ( to je bila MIra Markovic), ali ja recimo to ne prihvatam.
Izgleda da je to tako obicaj u demokratijama da nije moguce da ubistvo novinara ( svejedno sta je nameravo da pise)
neko opravdava nekim besmislenim razlozima.

A si inace nasao tu temu? To je meni nepoznato,a li ako mkazes da postoji, onda moras da navedes i izvor, ime tog pisca
koga je CIA ubila.

Curuvija je mucki ubijen zato sto je nekome smetao ( to je bila MIra Markovic), ali ja recimo to ne prihvatam.
Izgleda da je to tako obicaj u demokratijama da nije moguce da ubistvo novinara ( svejedno sta je nameravo da pise)
neko opravdava nekim besmislenim razlozima.

ma nisam...
jutros sam je na krstarici nashao,prochitao,i posle toga je nema...
naravno,nije prvi put da se pojavi neka tema koja nije odgovarajuca,pa da nestane...
toliko o slobodi...

Ne verujem da je Milošević smatrao da ga se lično tiče, a da je Ćuruvija digao taj Telegraf preko noći i to je pitanje otkud materijalna i ostala logistika.
Cela ta priča nije samo crno-belo.

Nisu otkrili još ko je do sada nepoznati insajder u celom slučaju Ćuruvija, tako da će još malo da nas spinuju.

Vučić deluje ozbiljno što se tiče slučaja, čak je pominjao i ostavku u suprotnom...

Мислим да ће тетка Мира морати да падне за слободу народа и народности,
једино што држи велику лову па је Рује неће дати, ал ће свакако да јој скочи
цена тамо за чување .. :)

Све друго што бих мислила би значило да Александар Вучић има бржи језик од
памети, а пошто знам да то није тако
...

nema pamet ili?

ma nisam...
jutros sam je na krstarici nashao,prochitao,i posle toga je nema...
naravno,nije prvi put da se pojavi neka tema koja nije odgovarajuca,pa da nestane...
toliko o slobodi...
Cak si i ime tog knjizevnoka zaboravio?z:D
Poznato je da mene knjizevnsot zanima, citam,l nikada u zivotu cula nisam da je CIA ubijao knjizevnike
pa te zato zamolih za info. Ali ako je maknuto mora da tu postoji debela masonska i vatikanska veza.
Inace, ja nikada ne pisem da sam nesto videla, ali ne umem da kazem sta,gde,kako.
To rade samo budale.

vec pola sata trazhim temu koju sam jutros gledao o tome kako je nekog pisca ubila CIA,jer je kenjao,a nije trebao...
A kad mu je sudjeno?

Preterano ti je naivna anketa.
Da izbegnem, baš, pravu reč, da je glupa.
Kakve razloge ima Služba da ubije novinara ?
Pa, neka on bude i sam Ćuruvija, koji je počeo da piša uz vetar,
kako je zahladnela ljubav sa gospođom Marković.
Šta to dobija Služba njegovom eliminacijom ?
Službu i njene šefove boli krasan qurac za Ćuruviju !
Da li će živeti ili neće živeti !

Deceniju ipo zemlja se blamira ovim slučajem.
Navodno, sakupljajući rasute dokaze.
Kao da je država bušan džak iz koga se rasipa žito.
Samo je jedan cilj ovde.

Zaštita Mire Marković, jedinog nalogodavca !
To je isto kao što je Zvezdanu Jovanoviću, Šiptaru i Legiji smetao Đinđić!?
Očima nisu mogli da ga vide.....

Ma, 'ajde, molim te....

Poslednja izmena:
A kad mu je sudjeno?

Како вас није срамота
пљујете сопствени народ, без икакви доказа док ТЕРОРИЗАМ и убијање цивила ''гурате'' на кронику?
И још се ''осећате'' демократом, меродавним да поступа потпуно индентично ставовима зликоваца (за вас пријатеља) коју су затрли моју земљу ?

i drzhi se onoga shto je rekao!?
ajte molim vas...

То ја нисам рекла. Могу да потврдим и супротно, углавниом се у каријери није држао оног што каже.

Међутим, овде осим што је понудио оставку ако убиство не буде разрешено, још је и додао да је Ћурувију убила држава.

Из свега закључујем, како неће моћи да да народу ни хлеба ни игара, а како га густа мрежа интереса онемогућава

да задовољи правду у погледу тренутно актуелних политичара и тајкуна, то све личи да је пала одлука поводом неке жртве ..

Back