Slučaj Alta Banke...SNS banka za pruzanje usluga pranja para mafiji ?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.999
...

Autorski osvrt na zanimljiv put od menjacnice do gotovo "drzavne" banke, a vrlo moguce i banke koja pruza usluge SNS mafiji....

Jos prosle godine kad je od obicne menjacnice se po celom gradu, gotovo preko noci, rasirila mreza Alta menjacnica, a ubrzo potom i banaka...mi je bilo vrlo sumnjivo o cemu se tu radi...
Kako tako preko noci da menjanica postane banka...?!

Jasno mi je onako instiktivno bilo da to nisu cista posla...

Tek sada to i mediji primecuju kada je vec sva infrastruktura za mafijanje postavljena...i kada ta preko noci nastala banka preuzima sva placanja drzavnih preduzeca...tj pare nas svih gradjana koji placamo racune istima...

Ko je Alta Banka i ko je Davor Macura? :rtfm:

Državna preduzeća jedno po jedno prebacuju račune u banku Davora Macure: Alta će jačati, a sve ćete naravno platiti vi, srpski poreski obveznici​

https://nova.rs/vesti/biznis/drzavna-preduzeca-jedno-po-jedno-prebacuju-racune-u-alta-banku/

...

...

Autorski osvrt na zanimljiv put od menjacnice do gotovo "drzavne" banke, a vrlo moguce i banke koja pruza usluge SNS mafiji....

Jos prosle godine kad je od obicne menjacnice se po celom gradu, gotovo preko noci, rasirila mreza Alta menjacnica, a ubrzo potom i banaka...mi je bilo vrlo sumnjivo o cemu se tu radi...
Kako tako preko noci da menjanica postane banka...?!

Jasno mi je onako instiktivno bilo da to nisu cista posla...

Tek sada to i mediji primecuju kada je vec sva infrastruktura za mafijanje postavljena...i kada ta preko noci nastala banka preuzima sva placanja drzavnih preduzeca...tj pare nas svih gradjana koji placamo racune istima...

Ko je Alta Banka i ko je Davor Macura? :rtfm:

Državna preduzeća jedno po jedno prebacuju račune u banku Davora Macure: Alta će jačati, a sve ćete naravno platiti vi, srpski poreski obveznici​

https://nova.rs/vesti/biznis/drzavna-preduzeca-jedno-po-jedno-prebacuju-racune-u-alta-banku/

...

На јавном конкурсу за финансијску слушкињу ПЗНИД добио понуду од АЛТА која се неодбија

На јавном конкурсу за финансијску слушкињу ПЗНИД добио понуду од АЛТА која се неодбија

Inace...i sediste te "banke" je "znak kraj puta":

Na Teorijama mozemo o simbolici same adrese "Bulevar Zorana Đinđića 121" poput:

= Zorana kojeg je ista ta Mi6 SNS Zemunska mafija ubila...
= Broj 121 = 11×11
= Tu je pre bila ako ne gresim Direktna banka povezivana sa tek posebnom pricom i drugim klanom mafije:

Čiji novac obrću tajkuni Bojan Milanović i Andrej Jovanović

https://www.*******************/casopis/index.php?id=06&br=382&cl=20

Tabloid je link pa ga ne pokazuje ali uguglajte potrazite...

⬆️ vrlo vrlo interesantan tekst... ⬆️

Zatim...
= U komsiluku sedista sadasnje Alta Banke se nalaze i SDPR kojim vlada onaj svercer oruzja...

= U komsiluku je i stan u YU Biznis centru kojeg u vreme bombardovanja dobi AVtihrist

= Tu je i Merkator jer se preko Slovenije i Slovenaca dosta para pere...otuda i prica o ex gradonacelniku Ljubljane Jankovicu kao potencijalnom gradonacelniku Beograda...a tu buvu je pustio licno AVtihrist...

= Tu su do te banke i lux zgrade/stanovi koje prodaje SPC...da dobro ste culi...SPC diluje nekretnine...po bogougodnim cenama od 4000+ evra...

...

Back