gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Znao sam da je neka besmislica od teme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam da je neka besmislica od teme.
Šta da radim kad sam optimista i verujem da doktori mogu da poprave situaciju.I kao i uvek posecujes iste i ostavljas postove![]()
Šta da radim kad sam optimista i verujem da doktori mogu da poprave situaciju.![]()
Mama te još nije obavestila da si ti taj koji je bio kod gospode u belom?pa sto ne promenis doktore ? Sto stalno ides kod istih?![]()
te slovenske drzavice ce imati uticaj u eu priblizno uticaju koji tadic ima kao drzavnik u svetu
Mama te još nije obavestila da si ti taj koji je bio kod gospode u belom?Čeda nije doktor.
![]()
A Kyo kakav je odnos Hrvata prema Rusima? S obzirom da pevate Danke Deutschland i sl.
eu se shiri na slovenske zemlje na istoku jer tako trazi NATO pakt chitaj: amerikanci
to je geo strateshki interes amerikanaca da izbiju na ruske granice,postave tu svoje marionetske rezime i vojno prisustvo da bi dalje mogli da vrshe destabilizaciju ruske federacije jer im zinulo dupe za sirovinama
a te slovenske drzavice ce imati uticaj u eu priblizno uticaju koji tadic ima kao drzavnik u svetu
toliko o slovenskim zemljama
tzv."zapadni balkan" ni po chemu amerikancima nije znachajan osim kao moneta za potkusurivanje sa rusima tako da su perspektive za shirenje na ove ex-ju banana drzavice prilichno mizarne
sve ostalo su vlazni snovi dojucherashnjih skojevaca u novu-staru religiju