Slovenija vs Hrvatska

Марковожд,соутх и Банши,

Ја желим називе тих ликова као и од покојног премијера.
Не могу да разумем да неко може да одобрава и подржава називе улица према политичарима.Има много вреднијих људи од њих,у сваком погледу!

kyo:
south:
ma slazem se,

ali beograd je 10 puta veci od zagreba,

ha ha :lol: :lol:
umrijet ću od smijeha
očito je da nika nisi bio u Zagrebu
a nebi me čudilo ni da nikad nisi posjetio ni Beograd

bio sam u zg mnogo puta,i kakve to ima veze sa velicinom zagreba :shock:
ja treba da uzmem licno metar i da merim ???? :shock:
jel 6 puta ok?

a bg nisam posetio 8 meseci..zivim zadnjih godina na floridi
..a i on nije mnogo veci,nego sto je bio....provereno :wink:

jedite_kod_Joa:
Марковожд,соутх и Банши,

Не могу да разумем да неко може да одобрава и подржава називе улица према политичарима.Има много вреднијих људи од њих,у сваком погледу!

ako te razumem pravilno
ti bi hteo kao ''ulica srpskog bankara slobe''

ne moze!

jedite_kod_Joa:
Марковожд,соутх и Банши,

u tome se jedino slažem sa tobom
ista stvar i kod nas
žele u Zagrebu preimenovati trg Maršala Tita u Tuđmanov
katastrofa
ipak neke stranke ne podržavaju taj prijedlog
tako da Tuđman ima zasad mjesto samo na Mirogoju :roll:
gdje i pripada

jedite_kod_Joa:
Има и трг З.Ђинђића...

Има много безвезних назива.

notworthy.gif

Chitam ove postove i povraca mi se 8-) ...znash kako je dok izvedesh na put i ispratish slovence pa hrvate,makedonce pa boshnjake pa ovo najmladje crnogorche evo nejako kosovo se otima...pa dok iskulirash amerikance,nato pakt....kapirash...onda dodju pa se zgrazavaju kad vide cigan malu....a na zurkama djuskaju uz "kalashnjikov"emira kusturice...u kolima pichi ceca,shaban,kao oni kapiraju taj fazon...serbian "bad motherfucker"... al'ipak kad se otrezne pljuju po srbima...eto oni tako odvratni najgori od svih...a tako pozeljni? ...onda dodju ovako na krstaricu pa se loze 8-) ....a shto se cigana tiche oni su najnormalniji ispali od svih drugih naroda da ne kazem manjina.....iz prostog razloga shto nikada nisu imali kompleks nize vrednosti 8-) koje smo mi ochigledno nabili bivshoj "braci",tako da kad jedan autentichan srbin odluchuje izmedju cigana i hrvata ne daj boze amerikanca...u neverovatnom odzivu bira ovog nasmejanog sa zlatnim zubom 8-) ..Prema tome druze to shto se gadish sirotinje je u tvom primeru ambivalentno i generalno jadno....."..dok sam se okrenuo svi su se snashli!?" to je Urketova replika iz
filma "Nacionalna klasa" tako da to shto lagano ulazite u evropsku uniju,daleko vam lepa kuca.Aj'zdravo.

kyo:
:razz: :razz:
imao sam prilike vidjeti na šta liči beogradski autobusni i željeznički kolodvor, te tramvaji i trolejbusi i "čistoča" gradskih ulica
a da ne spominjem
romsko naselje maltene u centru grada (Ada Ciganlija)
pogledajte Zagreb i vidjet ćete koliko ste decenija iza nas
pa pa

Koje decenije Zagreb je za Beograd selo pa makar bio i najcistiji grad u evropi.

kyo:
da očito sam bio u Ankari pa mislio da je Beograd
gle
kad sam dosao vlakom i prešao Novi Beograd (kolodvor) s ljeve strane imate veliko romsko naselje i odmah posle toga dolazi most preko save i glavni kolodvor
a sa desne strane je Ada Ciganlija
stvarno bio i vidio
bio sam frapiran gdje to ti jadni ljudi žive!!
u nekim limenim kučicama i kontejnerima
stravično!

I u L.A. imas ljude koji zive u kontejnerima i metalnim kucicama...

kyo:
u tome se jedino slažem sa tobom
ista stvar i kod nas
žele u Zagrebu preimenovati trg Maršala Tita u Tuđmanov
katastrofa
ipak neke stranke ne podržavaju taj prijedlog
tako da Tuđman ima zasad mjesto samo na Mirogoju :roll:
gdje i pripada
ne volim ni jednog ni drugog al ipak bolje da ostane tita......Ako si protiv toga i ima vas josh istomishljenika oraganizuj gradjanski otpor .............Bez zezanja...... ;)

kyo:
da očito sam bio u Ankari pa mislio da je Beograd
gle
kad sam dosao vlakom i prešao Novi Beograd (kolodvor) s ljeve strane imate veliko romsko naselje i odmah posle toga dolazi most preko save i glavni kolodvor
a sa desne strane je Ada Ciganlija
stvarno bio i vidio
bio sam frapiran gdje to ti jadni ljudi žive!!
u nekim limenim kučicama i kontejnerima
stravično!
Shto se tiche cigana vi ste to profesionalno odradili josh 41 e..........Uz pomoc solingena
solingen.jpg

rokavec:
ja sam Slovenac...!!! ljudi ti hrvati su prava napast... prosto da covek poludi zbog njih!!!
imaju toliko more a treba im ono malo jada sto mi imamo!!!

sreca sto mi je slovenija jaka pa nemogu takoreci nista !!!

hmmm... da zaratujemo ...?!?!?! pa neznam bas ?!?! dosta je bilo krvi 1991

mada sta se zna ... verovatno bi se prijavio kao dobrovoljac da roknem kog hrvata!!!
Јеси ли ти сигуран да си гласач ЛДП-а? :lol:
Шта би ти Чеда реак`о на ово... :roll: или Ерасер... :roll: :roll: :roll: :lol:

Надам се да ће на место сукоба што пре стићи ''плави шлемови'',Рецимо из Авганистана или Саудијске арабије.Не желим да нам комшије страдају.:D:lol::D

Back