- Poruka
- 20.250
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako sam i rekla,fasistifrancuska amerika...
Ako pogledamo program ravnogorskog pokreta:
]- Stvaranje Velike Jugoslavije, a unutar te teritorije i Velike Srbije, etnički čiste koja bi obuhvatila teritoriju Srbije, Crne Gore, BiH, Srema, Banata i Bačke;
- Čišćenje nacionalnih manjina i protu-državnih elemenata sa teritorije države;
- Stvaranje direktne, zajedničke granice između Srbije i Crne Gore stvorene etničkim čišćenjem Bošnjaka sa teritorije Sandžaka, i između Srbije i Slovenije etničkim čišćenjem Bošnjaka i Hrvata sa teritorije BiH;
- Ubijanje svih Hrvata i Bošnjaka;
- Naseljavanje etnički očišćenih predjela od manjina i protiv državnih elemenata Srbima i Crnogorcima (prednost bi trebali imati siromašne, nacionalistički nastrojene, „poštene“ familije).

Pa kako sam i rekla,fasisti
I kad dodas jos one koje si zaboravio,Nemce i Engleze,i spisak skoro kompletan
Pa znas koliko nama puca neka stvar sto osvedoceni fasisti,koji se za milion godina nece oprati od ljage, za nas govore da smo fasisti
Jel skupa sa četnicima, ili brez?![]()
I šta kažeš program Ravnogorskog pokreta,sve sa Bošnjacima u 45-oj![]()

Па четници су се борили против окупатора

I šta kažeš program Ravnogorskog pokreta,sve sa Bošnjacima u 45-oj![]()

A znači ovaj se ne važi?
Oćeš ti nađem original?![]()

ja na temi o tim "stradalnicima" mogu samo sa žaljenjem da kažem što ih Tile nije porokao više
sad treba da plačemo nad sudbinom ustaša i domobrana...
pa ko plače nad poklanim vratovima majku im j*bem, što su poklali baš ti i takvi što leže pokriveni "vapnom"![]()
ja na temi o tim "stradalnicima" mogu samo sa žaljenjem da kažem što ih Tile nije porokao više
sad treba da plačemo nad sudbinom ustaša i domobrana...
pa ko plače nad poklanim vratovima majku im j*bem, što su poklali baš ti i takvi što leže pokriveni "vapnom"![]()

У питању је птичји грип.Re: Slovenijatkriveno na hiljade hrvatskih leseva !!!
to što se dogodilo u sloveniji je "Ratni zločin" po međunarodnom pravu. ratni zločin nikad ne zastarijeva, i ako ima živih zločinaca koji su počinili taj zločin treba ih kazneno procesuirat

to što se dogodilo u sloveniji je "Ratni zločin" po međunarodnom pravu. ratni zločin nikad ne zastarijeva, i ako ima živih zločinaca koji su počinili taj zločin treba ih kazneno procesuirat

Па што нисте питали Фрању Блајбуршког, он је инсајдер..
Могао је да прича како је у младости кокао усташе по Словенији...
Шта ћеш младост лудост![]()
ustaše se nisu vratile u jugu.
njihov put je bio zapad, argentina, australijaПа што нисте питали Фрању Блајбуршког, он је инсајдер..
Могао је да прича како је у младости кокао усташе по Словенији...
Шта ћеш младост лудост![]()
ustaše se nisu vratile u jugu.
njihov put je bio zapad, argentina, australija
..kad bi bila istina da su svi ti pobijeni ujke i domobrani...
...ne bi itler kapituliro..
..jel se sjecas sta je tile rekao na kraju rata...da sam imao toliko partizana..rat bi trajajo ..15 dana...
..tesko da ih ima medju zivima....ali nikad se ne zna...bilo proslo..ne ponovilo se....
....nikad vise ...Hrvat na Hrvata ...politicka stajalista nas vise ne smiju...dovesti u zabludu da smo....jedni drugima neprijatelji....
...MI smo Hrvati...jal smo prebrodili....
..zajedno su unuci..i jednih i drugih i trecih..bili rame uz rame ...sjeti se..![]()
Jesu !ustaše se nisu vratile u jugu.
njihov put je bio zapad, argentina, australija
Ah crazy Franjo, bio je mlad,lud i neobuzdan![]()