Slovenija gradi hidroelektrarne kod Albanije

Decko ovo je srpski forum(nekima i srbski al necemo da zalazimo u to:mrgreen:) elem napisi post tako da bude malkice razumljiviji i sa manje gramaticko gresko.....:ok:
Sto se mene tice gradite i nuklearnu......Srbima je vazna Srbija,a ne sta Janezi rade u susednoj nam Iliriji:hahaha:

a ako bukne šta u nuklearki u susednoj Iliriji...hoće li i onda to biti tako nevažno? :think:

sve šta se dešava politički ekonomski investicijski, ""ekološko"" kako je važno za tu zemlju tako i za region

suviše su male ove banana državice da bi se mogle dozvoliti da se ponašaju ko same na svetu :idea:

Nema se bogzna sta misliti o tome.

Slovenci su po obicaju ispravno nanjusili gdje lezi lova

hmm to tvrdiš jer slovenija uvjel imala pa i dans ima jako ekonomijo i puno para.
hmm mogu ja onda tvrditi da su SVI srbi imbeicli što su preglupi da zaradijo para?
i sagradijo nešto što se neče zrušiti u 5 godina i je učinjeno po svih standardima?

serbiano
mene bi zanimalo sve u vezi sa albanijo

Uf al si me zajebo......priznajem......najpametniji si od sve dece

pa hvala ti, svi mi tako pričajo.

kyo
pa neznaš, sada se nam glavna cesta u LJ zove Titova cesta
he da vam nečejo opet graditi *nuklearko* ameri ili možda slovenci
tako kako vaše *autostrade*

evo ja čekam kad nahrupe milion Kekeca i Mojica i ovo leto pa podebljaju račun tih autostrada :mrgreen::cool:

pa shta ce onda Srbi sa tim i ako pukne ?
Poslati vojsku, policiju, doktore da zaposednu Arbaniju?
Isto kao shto je uradila cela Evropa kada je pukao Chernobilj - NISHTA!:roll:

pa samo kažem da se o svemu valja raspraviti što je od jačeg političkog ili ekonomsko-investicijskog značaja u ovom banana-regionu

kužiš... n volim ljude koji su isključivi...kapiraš?:D

kyo

suviše su male ove banana državice da bi se mogle dozvoliti da se ponašaju ko same na svetu

misliš slovenijo?
:)
imaš pravo, vi ste VELIKA BANANA zemlja

ma njemu je smešno ono "jejo" na kraju... jer tako pišu nepismeni ljudi u Srbiji i Hrvatskoj
baš ste vi napredni od nas svi, kod vas i *nepismeni* pišejo:worth:

pa normalno je to kada i nepismeni znajo koji jim je nekada bio jezik
ali kako se rgadila NEK krško znamo svi
znamo ko je *opazoval*
delavci-slo.jpg

evo ja čekam kad nahrupe milion Kekeca i Mojica i ovo leto pa podebljaju račun tih autostrada

milion ove godine -smeh
ali iapk 60 % ljudi ide tamo gdje ne trebaju autpceste.
no baš nismo mi škrti, naravno čemo platiti onih 55 € do splita i nazda.
ali onda nama kažete kako smo skuplji
a još neznam šta imaš sa ovo Mojico i Kekecom
pa ja sam završio ovo gledati kad mi bilo 11.
no mogu i ja kazati
Mojico i Kekecom:hahaha::hahaha::hahaha:
što slovenci znamo kako da sklanjamo *Mojco in Kekcem* i ne kekekekkekekecom i Moljico
kužiš?

Uf al si me zajebo......priznajem......najpametniji si od sve dece

pa hvala ti, svi mi tako pričajo.

kyo
pa neznaš, sada se nam glavna cesta u LJ zove Titova cesta
he da vam nečejo opet graditi *nuklearko* ameri ili možda slovenci
tako kako vaše *autostrade*

aj ti najucijo srpsko jeziko i nemej da serundas po forioumi i da namernojo posvadjavuvas srbe i hrvatov... mislijes da smojo mi glupoji pa da te ne provaljujevuemojo

nosioujo se u tre lepije ti bezobraznikou

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=4&c_id=198557

Slovenija bo s sodelovanjem pri izgradnji verige hidroelektrarn na reki Shala izvedla do zdaj največjo slovensko investicijo v Albaniji.
V izvedbo projekta, vrednega 145 milijonov evrov bodo kot dobavitelji opreme in storitev s področja gradbeništva in inženiringa vključena številna slovenska podjetja. "Pogodba predstavlja začetek slovenskega investiranja v albansko energetsko infrastrukturo," je dejal predsednik upravnega odbora družbe Interenergo Anton Papež.

očitno je to još jedan razlog više da se u srbiji poči bojkotiranje slo produkta
zanima me šta ljudi misle o tome

neka grade.sta to ima sa srbijom,da bi srbija bojkotovala slovenacke produkte.prosto :dontunderstand:

Back