Словени су староседеоци Балкана- СЛОБОДАН ЈАРЧЕВИЋ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@vandalija
Evo link za genetsku "studiju" koju sam "citirala" - ima je posvuda po Internetu, i to me zgrazava:
http://mbe.oxfordjournals.org/cgi/reprint/msi185v1.pdf

Sto se tice "zakljucaka" o Tmurtarakanima :lol:, bojim se da nisam bila originalna.:rumenko:

Naime, tu ideju sam pronasla na jednom tatarskom sajtu, gdje se bave derusifikacijom Kozaka, tj. predlazu tu grupu za redizajn istorijskog porijekla velikog ratnickog staleza, osvajaca Sibira, ni manje ni vise, pa mi se ucinila zanimljivom.:cool:

Naravno da je citavo pisanije moj pokusaj da se zabavim na racun pomenute studije o genetskim istrazivanjima. Nadam se da cu dobiti tvoj oprostaj posle ovog objasnjenja.

Lep pozdrav.

Nickedu je ova trinaesta poruka baš uspela, gde nađe ove izvore, sigurno na nekom fekalnom ušću, ali on nadmašuje sve, a ja se ponadao sad će nešto celomudreno da kaže, a on, ma, čista propast! Ljudi, kad nešto tvrdite navedite na osnovu čega to radite, koga, kojeg izvora- kakav izvor, takav i kvalitet vode,a Herodotije je bistar izbor.Nicked je trol nad svim trolovima i dopis mu je baš aut, ovoje blamaža!Ali,možda je ispunio neki njegov cilj.Da. Mislim da Ljubu ne treba komentarisati,on zamenjuje teze,pa mu diskusija izgeda kao proteza- protegla se, a efekta nema niotkuda.[/B]Da zaključim,Sloveni nisu starosedeoci Balkana jer za to ne postoji niti jedan jedini validni dokaz.Za ptičicu informacija da su Skordisci bili Goti, osnovali su Zemun.

Samo da naglasim: VIDEO SAM...

Ponovo skrećem pažnju: kakve veze ima moje ime sa sadržajem ovog posta?

Ne žalim se, moderatoru sam napisao šta sam imao, ali pošto se tvoja retardirano-dementna prozivanja ponavljaju sada u pravilnim vremenskim intervalima – na svakih 12 sati, i javljaš se pola sata posle ponoći, jedan od zaključaka bi mogao da bude...

... pisanje kao priprema za mentalnu onaniju, jer za onu pravu nemaš adekvatan alat.

Ali, šta te navede da ti moje ime bude inspiracija tvojih perverznih maštarija?

Jesi li *****? Pa te moj nasmejani lik u avataru seksualno uzbudjuje? Hoćeš li da postavim fotos mog golog tela? Genitalija, ako si pasivna varijanta, tj. onaj što ne gura, već spopada muškarce anusnim otvorom?

Ja bih ti, nekako, i ispunio te želje da mi se na gadi od same pomisli na čovekove produkte koji izlaze iz tog otvora...

vandalijinmozakcb4.jpg

Medjutim, ti kao da imaš anusni otvor i na organu za proizvodnju pameti (na slici), e onda tu popravnog nema... i niko tu ne može da pomogne.

Ovo su već lične uvrede,a to ne može tako.
Da li se nekome sviđa ili ne sviđa,mi ovde iznosimo svoje mišljenje i saznanja,a u interesu da otkrijemo šta je istina o srpskom poreklu.
Svako ima pravo da zastupa svoju tezu,ali da ne vređa učesnike foruma.
Ovde,kao i na politici,ima mnogo pametnjakovića,koji su usko orijentisani:da pljuju na sve ono što je srpsko.
Srbi su na ovim prostirima od 5508.gone stare ere.
Vi mi dokažite da nisu?!
A Lepenski Vir???
A Vinča???
I to ne postoji...
I onako se zalažu da Vinčansku kulturu proglase "Dunavskom",ne smeju Srbi da budu najstarija svetska civilizacija???

Vi mi dokažite da nisu?!

64917654kqlbikojnonooh1.gif
Не тако. Докажи ти да јесу. Негативне чињенице се не доказују.

A Lepenski Vir???
A Vinča???
I to ne postoji...
I onako se zalažu da Vinčansku kulturu proglase "Dunavskom",ne smeju Srbi da budu najstarija svetska civilizacija???

Јака цивилизација... Него, не чујем нешто да се Арапи упињу како су Египат или Сумер и Месопотамија били "арапски"... А што се тиче Винче, јок, прогласиће је "српском", и то кад јака већина у Србији сматра да су Словени на овим просторима дошљаци... :roll:

Da li se nekome sviđa ili ne sviđa,mi ovde iznosimo svoje mišljenje i saznanja,a u interesu da otkrijemo šta je istina o srpskom poreklu.
Ovde,kao i na politici,ima mnogo pametnjakovića,koji su usko orijentisani:da pljuju na sve ono što je srpsko.
Vi mi dokažite da nisu?!
A Lepenski Vir???
A Vinča???
I to ne postoji...

64917654kqlbikojnonooh1.gif
Не тако. Докажи ти да јесу. Негативне чињенице се не доказују.

Bogi
kao shto hiljadu puta reko
shto glasnija srbenda i pravoslavac
to grdja *********

ko ce sad sundjeru da objasni da negativno pravo nije u modi josh od 68??? :(
ja mislim da je to nemoguce...

Vi mi dokažite da nisu?!
A Lepenski Vir???
A Vinča???
I to ne postoji...
Doktore, jesi li ti pročitao ovo?

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6919440&postcount=119

Evo, još jednom...

@Gazdarica

Koji je djavo ovom čoveku... od kako je došao na Istoriju ni jedan post nije napisao a da mene nije pomenuo... i to van svih pravila, u sred ili u drugoj polovini posta tako da se jedva može i primetiti...

Original postavio vandalija
... ako se ti rezultati pravilno tumače a ne tendenciozno kao što to radi Ljuba and co.

... Ne znam, zna li ko šta o ovome? Kad Ljuba ne zna, teško da će iko znati

(...)Ne budi ignorant, već uči, nemoj da si kao Ljuba, najgore je površno obrazovanje , onda znaš a ništa ne znaš jer ne umeš da primeniš. No, ko od ptice može nešto da očekuje? Ne kaže se zalud, ptičja pamet![/I]
Ja te molim da preduzmeš nešto, jer nekoliko puta sam mu se obraćao sa upozorenjem da me se okane.

Recimo, ovde, u ovoj temi... da mi bar uputi konkretno pitanje, da nešto konkretno osporava, da mi se suprotstavlja zbog nekog mog stava ili mišljenja...

... ne, čovek raspravlja sa drugim, a onda lupi po mom imenu ko štapom po dobošu...

Ja, evo, sa punom odgovornošću izjavljujem da to neću više da tolerišem...
Ili ovo nema veze sa ličnim uvredama?

Ili ti je ovaj neki rodjak pa ga uzimaš u zaštitu, a ja ti nisam u rodu? Što njega nisi opomenuo? Je li ti, možda bilo milo i drago kako me prozove u svakom postu i po pravilu uz ime prišije nešto.

E, vidiš, od površnog obrazovanja i ptičje pameti, eto, može da se očekuje bar uspešna fotomontaža, ako ništa drugo... koja je, izgleda, dobra ilustracija, čak slika i prilika mašine za pamet tvog rodjaka (ako ti je rodjak), čim si ovako reagovao!?

Inače, neka tebi Srba na ovim prostirima od 5508. gone stare ere...
Neka ti i Lepenskog Vira...
I Vinče...

Tvrdi što god hoćeš, ali ne prozivaj druge da ne znaju "pravu istoriju" i ne čitaju "prave knjige".

Ova tema bice privremeno zakljucana, kao i svaka sljedeca na kojoj nadjem licne obracune...
To je prvi korak... Sljedeci ce biti dijeljenje kazni, a oni koji su duze ovdje znaju da to uvijek izbjegavam...
So, ako neko ne moze da se uzdrzi od uvreda, pogotovo onih na licnoj osnovi, bolje bi bil oda ode sam... Ovom podforumu svakako nije potreban!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back