Sloveni smo braća

Dubrovnik,Pelješac,RSK Srbiji,Dalmaciju i primorje skroz sa Istrom Italiji,Zagreb i okolina plus delovi Slavonije Madjarskoj.Jel može tako čvarak četnik?
Ne moze.
Ragusa ne moze, oni neka postanu Republika.
Sto se tice Istre neka sami odluce, ja bi im preporucio Italiju.
Tamo zive uglavnom normalni ljudi.

Spalato, Zara, Sibenik, Vlajland, to nek si nosi tko zeli, meni ne trebaju.

"Možda mi Sloveni, kao što nas naci-zločinci iz Vatikana, Germani i zli Ameri uče, i stalno nam, kao papagaji, govore, no to da jesmo po svemu najbliskiji narodi, to ni ti najkrvoločniji zločinci u istoriji ljudske civilizacije ne mogu da ospore ..."
🤫
- Krstan Kiki Kovjenić

Pogledajte prilog 841335

Da li se slažete sa tom istinom? Ako je tako, a jeste, ta činjenica ne može da se ospori, zašto smo onda krenuli suprotnim putem? Zašto bi trebali da se udružujemo sa dželatima, a ne sa svojom biološkom braćom?

Сјебан ти цитат, недостаје чему нас то уче Зли.

Pogledajte prilog 841401

Krstan Kovjenić

Doajen srpskog forumaštva. Po sopstvenom priznanju učenik Karlovačke bogoslovije, zatim profesor klasične filologije na Univerzitetu u Ljubljani, usavršavao se na Sorboni i u Atini, golootočanin i ambasador u Iraku. Pronalazač reči "adžuvan" koju najradije upotrebljava uz svoju verziju imena predsednika Srbije "Bobi Taći - Pederković". Takođe, po sopstvenom priznanju autor više dela, između ostalog i ”ISTORIJE SRPSKE DRŽAVNOSTI U ZADNJIH 4000 GODINA". Poznat i po tome što pod drugim nick-ovima sam polemiše sa sobom, ali i sam sebe podržava, a jednom je čak preobratio izvesnog Fuada Barjaktarevića u veru praotaca pa je ovaj ponosno poneo ime Krstan Barjaktarević. https://vukajlija.com/krstan-kovjenic
pa makar pricao i da je zensko, npr romana

al dobro on misli da tako poboljsava nesto

cesto kazem , kad god sa nekim treba nesto da delim * necemo bratski nego posteno*

pa makar pricao i da je zensko, npr romana

al dobro on misli da tako poboljsava nesto

cesto kazem , kad god sa nekim treba nesto da delim * necemo bratski nego posteno*
А јел` сте ви сигурни да стварно постоји неки "Крстан Ковјенић", мсм под тим именом и презименом, као бивши студент љубљанског и атинског универзитета? Изгледа ми као измишљен профил. Стварно не знам, зато питам.

А јел` сте ви сигурни да стварно постоји неки "Крстан Ковјенић", мсм под тим именом и презименом, као бивши студент љубљанског и атинског универзитета? Изгледа ми као измишљен профил. Стварно не знам, зато питам.
postoji neko ko se tako oseca

vestacka inteligencija , sa svim onim lupanjima sigurno nije

Ubedi i mene da mi profesor pod tim imenom i prezimenom ne postoji. Tebi slični i nalični se uvek krijete iza nečega, biće da zato što nemate ništa svoje da pokažete, a mog profu poznaju svi oni koji se bave klasičnom filologijom i filozofijom ...Malo li je ?

Ne vjerujem ni u kakvo bratsvo među narodima posebno unutar Slovena.
Kao prvo Sloveni su se međusobno ubijali i klali. Na Balkanu su to bili Srbi,Hrvati,Bošnjaci i relativno Slovenci. Na sjeveru su to bili Ukrajinci,Poljaci i Rusi.
U Sloveniji Srbi koji žive 3 generacije preko 50 godina uvijek će biti građani drugog reda. Nikad neće moći priviriti npr slovenačkom parlamentu kao recimo izbjeglice iz Bosne u švedskom ili austrijskom parlamentu. U Hrvatskoj su građani trećeg reda ili možda još i gore. Šutaju ih na svakom koraku. Pravili nam konc logore za istrebljenje.
Rusi nas prodali 1999 godine.
Poljaci,Česi priznali Kosovo.
Tema može pod ključ.

Ne vjerujem ni u kakvo bratsvo među narodima posebno unutar Slovena.
Kao prvo Sloveni su se međusobno ubijali i klali. Na Balkanu su to bili Srbi,Hrvati,Bošnjaci i relativno Slovenci. Na sjeveru su to bili Ukrajinci,Poljaci i Rusi.
U Sloveniji Srbi koji žive 3 generacije preko 50 godina uvijek će biti građani drugog reda. Nikad neće moći priviriti npr slovenačkom parlamentu kao recimo izbjeglice iz Bosne u švedskom ili austrijskom parlamentu. U Hrvatskoj su građani trećeg reda ili možda još i gore. Šutaju ih na svakom koraku. Pravili nam konc logore za istrebljenje.
Rusi nas prodali 1999 godine.
Poljaci,Česi priznali Kosovo.
Tema može pod ključ.
tacno tako.

"Možda mi Sloveni, kao što nas naci-zločinci iz Vatikana, Germani i zli Ameri uče, i stalno nam, kao papagaji, govore, no to da jesmo po svemu najbliskiji narodi, to ni ti najkrvoločniji zločinci u istoriji ljudske civilizacije ne mogu da ospore ..."
🤫
- Krstan Kiki Kovjenić

Pogledajte prilog 841335

Da li se slažete sa tom istinom? Ako je tako, a jeste, ta činjenica ne može da se ospori, zašto smo onda krenuli suprotnim putem? Zašto bi trebali da se udružujemo sa dželatima, a ne sa svojom biološkom braćom?

Pa genetski Srbi vise imaju sa Madjarima i Grcima nego sa Rusima

🤫
- Krstan Kiki Kovjenić

Pogledajte prilog 841335

Апсолутно се слажем и то је једин решење .само савезом са Русијом би били потпуни , то је она нит која недостаје .био би то природан савез у ком би напокон могли да поватимо своје територије и да будемо безбедни

Срби и Руси су од свих словена једини који су радили на уједињењу словена. Зато кад куцне прави час главну реч имаће два најбоља и највернија словенска племена - Србско и Руско.
Сергеј Путилин, солиста ансамбла руске армије „Александров“ z:lol:

Kada su se Rusi oslobodili vikinške vlasti vrlo brzo su shvattili da ne mogu sami da vladaju jer je svako vukao na svoju stranu. Doduše, bili su dovoljno pametni da se dogovore da idu da pitaju predhodne vladare da se vrate. Rurik je pristao i osnovao ovo što je danas moderna Rusija.
Sa Rusima može samo ako želiš vazalni odnos. Sovjetski Savez je bio lep primer iz kojega može svašta da se nauči.

SSSR je takav dokaz da su izdržavali soje "kolonije" .. parazite Ist Europe , a dobili su ih bili kako bi njihovom eksploatacijom brže vratili kredite za WWII.

Vratili su im tako što su sada poligun za njihovu antirusku propagandu

Back