Slovačka će priznati Kosovo...

hahahaha

@ivankooo

Nemam komentar poseban sem, svaka cast na iskrenosti i odanosti zemlji u kojoj si rodjen i u kojoj zivis...
Imam takodje poznanike slovake ovde u vojvodini i potvrdjujem ono sto je komsija Mile rekao da su jako vredni i dobri ljudi..

Za razliku od mnogih "srba" koji bi ovu zemlju prodali za sitne novce, slovacima skidam kapu upravo na odanosti i patriotizmu koji pokazuju za ovu zemlju...

@tema..
jasno mi je mnogo toga, ali pokusavam da nadjem razumljiv i veoma tvrd stav po pitanju Kosova..
Koji su razlozi za to,, ali u ovom momentu ne bi trebali ni traziti razloge, nego izraziti zahvalnost ne samo vlastima Slovacke nego i narodu slovacke, koji je u ovim teskim trenutcima za srbiju uz nas..

Posto mogu da kazem u svoje ime, reci cu veliko HVALA!!!

@jomini..
bas si duhovit u zadnje vreme..
Da te nije trefilo nesto dosta lepo, pa si tako raspolozen :)

Tacka :rtfm:

Nadaj se Ademe...samo se nadaj...nada ti poslednja umire....moram da priznam da si postao nesto veoma nervozan u poslednje vreme...cak moram da priznam da su tvoji sunarodnici Vintage i Arberi postali veoma konstruktivni sagovornici...

hebi ga. ja pokusavam da podelim savet, a ti to smatras nervozom. inace sto se mojih zemljaka tice, mahom su pravi sagovornici... ako imaju sa kimda razgovaraju.:roll::roll:

Naravno da tako razmisljam, kad sam ovde rodjen, ovo je moja domovina i naravno da me nije sramota i ne muci me ponos kao neke druge nacionalne manjine da pricam Srpski, pisem Srpski, stavljam Srpski prevod na filmove ... itd :-D a uz sve to takodje cuvam svoje obicaje, jezik, pismo, folklor... Zivela Srbija i Slovacka!

Свака част!

Много лепше речи од појединих Срба..

:klap:

Pre neki dan onaj Kabila iz Konga rece da nece priznati Kosovo dok je on ziv...
To je izuzetno potreslo vladu Kosova....Nista manje nije ni ova !!!

Znas li koliko su ti glupi komentari?Nemas pojma!
Tvoje stanoviste je sledece:`Nas je priznala SAD,mi mozemo da radimo sta hocemo,ne moze nam niko nista,hebe nam se i za pravo i za zakon...mi smo narod koji ne zna ni za zakone ni za pravo...`to je tvoje stanoviste!

Naravno da tako razmisljam, kad sam ovde rodjen, ovo je moja domovina i naravno da me nije sramota i ne muci me ponos kao neke druge nacionalne manjine da pricam Srpski, pisem Srpski, stavljam Srpski prevod na filmove ... itd :-D a uz sve to takodje cuvam svoje obicaje, jezik, pismo, folklor... Zivela Srbija i Slovacka!

uz neke male logicke i gramaticke greskice.ali nismo sitnicari

Back