SLOGAN ZA TERETANU - POMOC

"de ti je masa pi*ko jedna izdefinisana?"

hqdefault.jpg

"Teniseri igraju tenis,
fudbaleri igraju fudbal,
odbojkasi igraju odbojku,
A bilderi se ne igraju!"

- - - - - - - - - -

"Vezbajte bicepse sa nama. Mozda ce Vam zatrebati nekada kada trebate zenu da prenesete preko kucnog praga"

- - - - - - - - - -

"Gvozdje, moj najbolji prijatelj"

"Braca po gvozdju. Teretana ______ " Brothers in irons!

- - - - - - - - - -

"Kroz istoriju ljudske civilizacije mnoge stvari su bile u modi i menjale se. Jedino je jedna stvar oduvek bila popularna i cenjena. Misicavo i skladno gradjeno ljudsko telo". Teretana _________

- - - - - - - - - -

"Postanite Pit Bull" Teretana _________

Ако бих ја отварао теретану, онда бих највероватније узео нешто у фазону:

- Фабрика гвожђа
- Ковачница снаге
- Задруга културистике
- Храм здравља и снаге
- Касарна телесног развоја
итд...

Уз тај слоган додаш још у позадини неки класичан симбол из области војске (шлем, војне чизме, неко оружје које одговара концепту или слично) или симбол тешке индустрије (маљ, чекић, ланац или слично). И имаш одличан лого, који добро изгледа, назив који се лако памти, а и због реткости брзо ће добити култни статус.
Или још боље убациш силуету неког бркатог бодибилдера попут овог са мог авантара, додаш му прерадом слике шајкачу и имаћеш најбољи лого за теретану у целој Србији. ;)

Poslednja izmena:
Tako je, vecina gleda velicinu, e sad ima onih jos gorih koji odmah posegnu za aas jer sto bi se mucili kad moze brze.... Realno to "menjanje svesti" da se vezba zbog zdravlja a ne zbog velicine je prakticno nemoguce...
Na pocetku sam i ja razmisljao samo o tom napretku u velicini, sada mi je to sasvim deseto, najbitnije je naravno zdravlje tela, ja se osecam kao posran kad pojedem nesto sa vegetom, taj "lep ukus" ne moze da mi zameni misao da sam pojeo kancerogeni otrov... :roll::roll::roll:

Back