Ajmo,ko ima najbolji slogan za krstaricu,dobije,besplatno otvaranje teme na ljubav i sex.BUDITE KREATIVNI!!!Mozda vas slogan stave i na majicu,a zanimljivi su predlozi o tome kako bi te majica trebala da izgleda!!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako oni koji budu dosli na ovaj forum te podrze,ja nemam nista protiv.Jos samo da se sloze ovi sa krstarice.Pitaj blondy i gazdaricu da li bi se slozile.DON:Pa sad,slogan,mrzi me da razmisljam, aplikacija na majici bi mogla da bude....hmmmmm...recimo Bundevina kita,a?
Priznajem,jesam.Pokusavam da uplovim u te vode,nadam se da cu uspeti.Svi ste otkaceni maksimalno,i jedna opustena atmosfera,a da li ceme clanovi primiti,videcemo.DON:Heh,pa ti si zaista novi ovde,a)))))
DON:Pa sad,slogan,mrzi me da razmisljam, aplikacija na majici bi mogla da bude....hmmmmm...recimo Bundevina kita,a?
ma sasice nam valjda nase devojke?Bice nam lepse da ih nosimo,ako znamo da su nam one to urdile sa ljubavlju.Gazdarice,Blondy hocete li?Lens:DON:Pa sad,slogan,mrzi me da razmisljam, aplikacija na majici bi mogla da bude....hmmmmm...recimo Bundevina kita,a?
Ne znam gde da kupimo tolike majice
Ne,ali ako to izadje iz vasih ruku,bilo bi na posebno zadovljstvo da ih nosimo!!! 8) 8)Gazdarica:Zar ti ja licim na snajdericu...??? :shock: :?
/me ume šta očeš... čak da šije...milost:ma sasice nam valjda nase devojke?Bice nam lepse da ih nosimo,ako znamo da su nam one to urdile sa ljubavlju.Gazdarice,Blondy hocete li?Lens:Ne znam gde da kupimo tolike majiceDON:Pa sad,slogan,mrzi me da razmisljam, aplikacija na majici bi mogla da bude....hmmmmm...recimo Bundevina kita,a?
Ma neeeeee,blondy,ali posto ste vas dve ovde omiljene face,bas zbog toga,da nam vi napravite.Nema nikakvog vredjanja.blondi:/me ume šta očeš... čak da šije...milost:ma sasice nam valjda nase devojke?Bice nam lepse da ih nosimo,ako znamo da su nam one to urdile sa ljubavlju.Gazdarice,Blondy hocete li?Lens:Ne znam gde da kupimo tolike majiceDON:Pa sad,slogan,mrzi me da razmisljam, aplikacija na majici bi mogla da bude....hmmmmm...recimo Bundevina kita,a?
:shock: ili je to nešto čega treba suvremena žena da se stidi?! mislim plava sam ... ne razumem baš najbolje...
Vratimo se na temu,a to je slogan.Dajte neku konkretnu ideju,moze i neka pesmica,ovo vazi pogotovo za zacka i blondy.Vi imate najbolje stihovemilost:Ma neeeeee,blondy,ali posto ste vas dve ovde omiljene face,bas zbog toga,da nam vi napravite.Nema nikakvog vredjanja.blondi:/me ume šta očeš... čak da šije...milost:ma sasice nam valjda nase devojke?Bice nam lepse da ih nosimo,ako znamo da su nam one to urdile sa ljubavlju.Gazdarice,Blondy hocete li?Lens:Ne znam gde da kupimo tolike majiceDON:Pa sad,slogan,mrzi me da razmisljam, aplikacija na majici bi mogla da bude....hmmmmm...recimo Bundevina kita,a?
:shock: ili je to nešto čega treba suvremena žena da se stidi?! mislim plava sam ... ne razumem baš najbolje...
Iskljuci mene i tih kombinacija... Nisam ti ja tip zene domacice... Da sijem? Taman posla, ne pada mi na pamet...milost:Ne,ali ako to izadje iz vasih ruku,bilo bi na posebno zadovljstvo da ih nosimo!!! 8) 8)Gazdarica:Zar ti ja licim na snajdericu...??? :shock: :?
Zar bi odbila da sijes kozne jakne od Bundevine nemani? :wink: ops:Gazdarica:Iskljuci mene i tih kombinacija... Nisam ti ja tip zene domacice... Da sijem? Taman posla, ne pada mi na pamet...milost:Ne,ali ako to izadje iz vasih ruku,bilo bi na posebno zadovljstvo da ih nosimo!!! 8) 8)Gazdarica:Zar ti ja licim na snajdericu...??? :shock: :?
Supeeer smisljenoKapris:Ne vidim ni jedan predlog za slogan...
Evo prvi:
FORUM SVASTARA
Ko je nas poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti...
A, a, a?