Pa sad ti je malo kasno da budeš “hard to get”, iliti tvrdiš pazar, već si poznat kao muška udavača (moderno rečeno: najpoželjniji neženja) pa daj makar da te ošacujemo kako valja![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad ti je malo kasno da budeš “hard to get”, iliti tvrdiš pazar, već si poznat kao muška udavača (moderno rečeno: najpoželjniji neženja) pa daj makar da te ošacujemo kako valja![]()
koliko ja znam, mačke i imaju dobri frajeri uglavnomIskreno, pojma nemam kako koji izgleda mada sam videla poneku sličicu.
Primetila sam na već davnoj slici onog @Trust no one da fino izgleda zahvaljujući mačku sa kojim se prikazao... ali, da budem iskrena, bolje se sećam kako izgleda mačak nego on.![]()
Sta je bre ovo.. u moje vreme bilo je dik pikova pa se mucis da slikas pa spajas tri slike da stane a sad se svi stisli ko Badri Siorana.
Ostavi mi Badrija na miru.. vestice ruzasta@Baudrillard na njega misliš?![]()
Hvala što si me tagovala, ne bih video da me Konjlega pominje.@Baudrillard na njega misliš?![]()
Tuzibaba ona najgoraHvala što si me tagovala, ne bih video da me Konjlega pominje.
Sad joj upadni na pp da je kazniš.Tuzibaba ona najgora
Sad joj upadni na pp da je kazniš.![]()
Ne mogu ona se lozi na nevidjenog zikuSad joj upadni na pp da je kazniš.![]()
Ne mogu ona se lozi na nevidjenog ziku![]()
Ubice je obicna
Naš Baudri se zaljubioNije tačno, ja se ložim na @Baudrillard ali on je tvrd orah. Pošaljam mu neke slikice moje, a on se javi posle dva sata, kaže ispao mu telefon i da nastavimo da diskutujemo o indijskim čajevima![]()
Naš Baudri se zaljubio.
Obično ga ne interesuju duboki razgovori, već šibne Siorana na keca.
Jeste se zaljubioKog Siorana?
Jeste se zaljubio![]()
Kako se zaključava pp?Zile zavodniče forumski, sta se radi?![]()
Užas, gledaju te kao parče mesa.Sad kad vas čitam nekako mi je prosto drago što nisam slobodan lepotan hahahah
Kad nije riba :/Užas, gledaju te kao parče mesa.