Nikac od Rovina
Veoma poznat
- Poruka
- 10.184
Batali izvkakusu sada i ne pravi se grbav.Sada sminkas svoje izlaganje ali vec se popravljas.И даље ми није јасно твоје питање. Али свакако ћу ти појаснити ово око Српске Спарте. Црна Гора као држава није пријатељски настројена према Србији. Штавише, екстремно је антисрпски оријентисана. И понављам држава, не народ (иако има доста *********а који су преко ноћи постали конвертити и антисрби). Број антисрпских потеза које ми патетично зовемо "нож у леђа је подугачак".
Република Српска је Српска Спарта због лојалности према матици Србији, због свега што су прошли, они су данас први који би поново живот дали за Србију. Иако формално и против своје воље живе у наказној творевини званој БиХ, они су увек и једино верни Србији.
Дакле не знам шта ти ту није јасно.
Napiso si da je CG sada Republika Srpska i da je u to ime treba tretirati kao stranu drzavu.Znaci Srbija tretira Republiku Srpsku kao stranu drzavu? Jel ti dobro? Ili ne znas o tome nista ili pak mozda i znas ali zagovaras da Srbija treba da tretira RS kao stranu drzavu a najprije da vec tvrdis da je tretira kao stranu drzavu pa tako treba i CG sto je nidje veze.