Slobodan Penezić-Krcun

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
да ли је истина да је од оног стамболка који је завршио у кречу његов стриц или отац Петар Стамболић,поклонио шиптарима северни део Косова 1981 који није био предвиђен уставом из 1974.?

Да није било усташа црвени бандити и зликовци са рукама крвавим до рамена од злочина које су починили били би највећи душмани српског народа а то су "другови"и злочинци Крцун и Лека..............

Svi BANDITI CRVENI su rodbina(parili se medju sobom,po direktivi)

Има ту истине, поготово када је поменути случај у питању... говоре да је Дража по директиви црвених морао да призна и да да презиме Мири иако није био њен отац... чуо сам давно ту причу, али сам заборавио - а маторци ми нису ту да их питам.

Злочинац тај Крцун, смрад један, колико је Срба само побио... Имао сам ја са мајчине стране 5 партизана и 2 четника, двоје прадеда партизана су погинули док су бежали у Босну после пада Ужица док је 1 деда четник погинуо у опсади Краљева. Овај преживели четник и 1 од партизана су били браћа и после рата командири милиције у својим местима. Од свих њих једино се поносим дедом који погибе код Краљева. Комунисти=највећи злочинци...

Има ту истине, поготово када је поменути случај у питању... говоре да је Дража по директиви црвених морао да призна и да да презиме Мири иако није био њен отац... чуо сам давно ту причу, али сам заборавио - а маторци ми нису ту да их питам.

Ma te "rodbinske veze",su i danas "aktivne" samo,sto se kriju od javnosti.
Kada pogledas "aktuelnu vlast",svi nesto liche na titine poletarce ali sa "teshkim"
demokratskim predznakom,kontom u inos. bankama,zenama i devojkama iz
"uglednih" porodica,itd..........a da,da ne zaboravim.....i naravno Dzej :super:
P.S
Dok se to smece ne "ocisti".........nishta od nas,nista od Srpstva,nista od Srbije:ok:

Krcun i svi tadasnji komunisti su bili najveci satanisti koje je covecanstvo imalo..........., inkvizatori modernog vremena.........., bolesnici....

Pa naravno kada su od 20 godina postajali generali, Tito je dobro znao kome daje sva ovlascenja..., oni su prvo morali da rasciste sa svojom porodicom da pobiju sve koji misle drugacije, pa onda redom...

Elem pre neki dan prolazim jednom malom ulicom na Petlovom Brdu. Ulica se zove Djuje i Dragoljuba. Sestra i brat polozise zivot u odbrani Beograda 1945 godine. Drug Dragoljub, covek bio kapetan........., verovali ili ne drug imao cirka 18 godina.....

I kako je on mogao da razmislja svesno i sta mislite kako je dosao do cina....

Monstrumi komunisticki!!!!

uffff..zaboravih pa komunisti napravili logor na banjici i u kragujevcu.ko dade hrvatima državu??-ksxs,kralj hteo čovek sve!!nešto ste senilni da je dražu hteo da ubije nedić???samo stariji znaju koje srbiju i srbe spasio od tita i hrvata,drug marko po kom je i film napravljen ''balkanska pravila''.koje nasilno mobilisao u 2 sv.ratu srbe a ipak su sami otišli u šume sa partizanima.koje se suprostavio titu i njegovom hrvatskim nacionalistima 60 tih,krcun i drug marko,ja mislim da je ovo tema o istinitim i relevantnim istorijskim dogadjajima,a ne da se kleveta vredjaju i preti članovima sajta i foruma,ko to radi vidi se po postovima,a to samo govori koje i šta je u životu.pa bi mislim bilo bi bolje da se stavljaju dokazi pa i priče,a svađe pretnje i prepirke ostavi te za tamo ko ih sluša.za početak ja ču reći da je drug marko smenjen 65' odmah pošto su ubili penezića i da je njegova sahrana i za života sve bilo pod oznakom strogo poverljivo,ali srbe i srpski narod-beograđane nije bilo moga niko da zaustavi i spreči da odaju poštu največem srpskom velikanu i borcu 40 godina,preko 200 000 ljudi je došlo na sahranu i ako je bila zabranjena,na pitanje generalu vojske što nije sprečeno,od ckskj odgovoreno je jasno i glasno da izvedemo vojsku i pucamo na ovoliki svet ja to neću reko je gen.
KOJE bio protiv albanaca još tada sa kosova pa njih 2 ,koje hapsio šiptare nego oni ali bravar je ipak bio majstor...'zašto i dan dan se plaše srpske tajne službe i jake srbije???????
KO pokla celo selo vranić preko noći???
------------------------------------------------
pa kako su radili tako im se vratilo,al se ja ne nasladjujem njivhovim stavovima greškama i njihovima kraja života ko pojedinci,i da naglasim tito je morao da ukloni obojicu naročito leku,jel je leka po pozicijama bio 3 x jači od tita držao je pod svojom rukom posle 46' sve od vojne do javne bezbednosti tako da je tito postajao imaginarlna ličnost,što će i pokazati ubrazani studenske demostracije 68'kad je tito morao da kaže i tu čarobnu reč ''ako treba za bolje studenata da odem sa vlasti otićiću''vešto rečeno i izmanervisano.meni je iskreno žao što se srbi vekovima ubijaju oko stavova i principa,aj da se jednom dozovemo pameti i da se vlada normalno koga narod izabere,i da prestanu svadje i podele,svako ima pravo da bude kom,dem,pacifista levičar desničar,al istorija se po ko zna koji put ponavlja!LJUDI voli te se i budite voljeni,''ne sudite da vam nebi bilo sudjeno'',budi te toleratni i ako su stavovi različiti,bilo bi glupo da svi isto razmišljamo,ZAR NE!
--------
СЕЋАЊЕ: СЛАВКЕ РАНКОВИЋ
"Велико људско срце мог мужа, напаћено читавог живота, а нарочито за последњих осамнаест година, престало је да куца, у ноћи, 19. августа 1983..."
ОПРОШТАЈ од друга МАРКА
http://www.srpsko-nasledje.co.yu/sr-c/1998/01/article-14.html
pozdrav veliki drbob.

uffff..zaboravih pa komunisti napravili logor na banjici i u kragujevcu.ko dade hrvatima državu??-ksxs,kralj hteo čovek sve!!nešto ste senilni da je dražu hteo da ubije nedić???samo stariji znaju koje srbiju i srbe spasio od tita i hrvata,drug marko po kom je i film napravljen ''balkanska pravila''.koje nasilno mobilisao u 2 sv.ratu srbe a ipak su sami otišli u šume sa partizanima.koje se suprostavio titu i njegovom hrvatskim nacionalistima 60 tih,krcun i drug marko,ja mislim da je ovo tema o istinitim i relevantnim istorijskim dogadjajima,a ne da se kleveta vredjaju i preti članovima sajta i foruma,ko to radi vidi se po postovima,a to samo govori koje i šta je u životu.pa bi mislim bilo bi bolje da se stavljaju dokazi pa i priče,a svađe pretnje i prepirke ostavi te za tamo ko ih sluša.za početak ja ču reći da je drug marko smenjen 65' odmah pošto su ubili penezića i da je njegova sahrana i za života sve bilo pod oznakom strogo poverljivo,ali srbe i srpski narod-beograđane nije bilo moga niko da zaustavi i spreči da odaju poštu največem srpskom velikanu i borcu 40 godina,preko 200 000 ljudi je došlo na sahranu i ako je bila zabranjena,na pitanje generalu vojske što nije sprečeno,od ckskj odgovoreno je jasno i glasno da izvedemo vojsku i pucamo na ovoliki svet ja to neću reko je gen.
KOJE bio protiv albanaca još tada sa kosova pa njih 2 ,koje hapsio šiptare nego oni ali bravar je ipak bio majstor...'zašto i dan dan se plaše srpske tajne službe i jake srbije???????
KO pokla celo selo vranić preko noći???
------------------------------------------------
pa kako su radili tako im se vratilo,al se ja ne nasladjujem njivhovim stavovima greškama i njihovima kraja života ko pojedinci,i da naglasim tito je morao da ukloni obojicu naročito leku,jel je leka po pozicijama bio 3 x jači od tita držao je pod svojom rukom posle 46' sve od vojne do javne bezbednosti tako da je tito postajao imaginarlna ličnost,što će i pokazati ubrazani studenske demostracije 68'kad je tito morao da kaže i tu čarobnu reč ''ako treba za bolje studenata da odem sa vlasti otićiću''vešto rečeno i izmanervisano.meni je iskreno žao što se srbi vekovima ubijaju oko stavova i principa,aj da se jednom dozovemo pameti i da se vlada normalno koga narod izabere,i da prestanu svadje i podele,svako ima pravo da bude kom,dem,pacifista levičar desničar,al istorija se po ko zna koji put ponavlja!LJUDI voli te se i budite voljeni,''ne sudite da vam nebi bilo sudjeno'',budi te toleratni i ako su stavovi različiti,bilo bi glupo da svi isto razmišljamo,ZAR NE!
--------
СЕЋАЊЕ: СЛАВКЕ РАНКОВИЋ
"Велико људско срце мог мужа, напаћено читавог живота, а нарочито за последњих осамнаест година, престало је да куца, у ноћи, 19. августа 1983..."
ОПРОШТАЈ од друга МАРКА
http://www.srpsko-nasledje.co.yu/sr-c/1998/01/article-14.html
pozdrav veliki drbob.

Научи да пишеш па се онда укључи у дискусију.
"Од Тополе, од Тополе..."

Научи да пишеш па се онда укључи у дискусију.
"Од Тополе, од Тополе..."
Alo Šumadinac! Pravo kažeš Boga ti.
Ovaj čim je pomenuo Vranić znao sam da je crveni. Čuo je on nešto, nije da nije ali i ja sam čuo i nije baš onako kako komunisti pričaju.

uffff..zaboravih pa komunisti napravili logor na banjici i u kragujevcu.
Komunisti sigurno nisu, oni su napravili onaj na Golom Otoku a ovaj u Beogradu su napravili Nacisti.
Ostatak teksta je tako konfuzan da se ne zna na koga se misli. U jednom se delu priča o Marku a ispod dolazi Vranić. Uf čoveče.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back