- Poruka
- 9.647
да ли је истина да је Мира Марковић у некој родбинској вези са Дражом Марковић?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да ли је истина да је Мира Марковић у некој родбинској вези са Дражом Марковић?
тај је најгори
а ко је јахао попа????
Pali, klinac.
da ali takve price mozes cuti i sa jedne i sa druge strane ... zato opet ponavljam ni jedni ni drugi nisu bili cvecke
Svi BANDITI CRVENI su rodbina(parili se medju sobom,po direktivi)
Svi BANDITI CRVENI su rodbina(parili se medju sobom,po direktivi)
Има ту истине, поготово када је поменути случај у питању... говоре да је Дража по директиви црвених морао да призна и да да презиме Мири иако није био њен отац... чуо сам давно ту причу, али сам заборавио - а маторци ми нису ту да их питам.
uffff..zaboravih pa komunisti napravili logor na banjici i u kragujevcu.ko dade hrvatima državu??-ksxs,kralj hteo čovek sve!!nešto ste senilni da je dražu hteo da ubije nedić???samo stariji znaju koje srbiju i srbe spasio od tita i hrvata,drug marko po kom je i film napravljen ''balkanska pravila''.koje nasilno mobilisao u 2 sv.ratu srbe a ipak su sami otišli u šume sa partizanima.koje se suprostavio titu i njegovom hrvatskim nacionalistima 60 tih,krcun i drug marko,ja mislim da je ovo tema o istinitim i relevantnim istorijskim dogadjajima,a ne da se kleveta vredjaju i preti članovima sajta i foruma,ko to radi vidi se po postovima,a to samo govori koje i šta je u životu.pa bi mislim bilo bi bolje da se stavljaju dokazi pa i priče,a svađe pretnje i prepirke ostavi te za tamo ko ih sluša.za početak ja ču reći da je drug marko smenjen 65' odmah pošto su ubili penezića i da je njegova sahrana i za života sve bilo pod oznakom strogo poverljivo,ali srbe i srpski narod-beograđane nije bilo moga niko da zaustavi i spreči da odaju poštu največem srpskom velikanu i borcu 40 godina,preko 200 000 ljudi je došlo na sahranu i ako je bila zabranjena,na pitanje generalu vojske što nije sprečeno,od ckskj odgovoreno je jasno i glasno da izvedemo vojsku i pucamo na ovoliki svet ja to neću reko je gen.
KOJE bio protiv albanaca još tada sa kosova pa njih 2 ,koje hapsio šiptare nego oni ali bravar je ipak bio majstor...'zašto i dan dan se plaše srpske tajne službe i jake srbije???????
KO pokla celo selo vranić preko noći???
------------------------------------------------
pa kako su radili tako im se vratilo,al se ja ne nasladjujem njivhovim stavovima greškama i njihovima kraja života ko pojedinci,i da naglasim tito je morao da ukloni obojicu naročito leku,jel je leka po pozicijama bio 3 x jači od tita držao je pod svojom rukom posle 46' sve od vojne do javne bezbednosti tako da je tito postajao imaginarlna ličnost,što će i pokazati ubrazani studenske demostracije 68'kad je tito morao da kaže i tu čarobnu reč ''ako treba za bolje studenata da odem sa vlasti otićiću''vešto rečeno i izmanervisano.meni je iskreno žao što se srbi vekovima ubijaju oko stavova i principa,aj da se jednom dozovemo pameti i da se vlada normalno koga narod izabere,i da prestanu svadje i podele,svako ima pravo da bude kom,dem,pacifista levičar desničar,al istorija se po ko zna koji put ponavlja!LJUDI voli te se i budite voljeni,''ne sudite da vam nebi bilo sudjeno'',budi te toleratni i ako su stavovi različiti,bilo bi glupo da svi isto razmišljamo,ZAR NE!
--------
СЕЋАЊЕ: СЛАВКЕ РАНКОВИЋ
"Велико људско срце мог мужа, напаћено читавог живота, а нарочито за последњих осамнаест година, престало је да куца, у ноћи, 19. августа 1983..."
ОПРОШТАЈ од друга МАРКА
http://www.srpsko-nasledje.co.yu/sr-c/1998/01/article-14.html
pozdrav veliki drbob.
Alo Šumadinac! Pravo kažeš Boga ti.Научи да пишеш па се онда укључи у дискусију.
"Од Тополе, од Тополе..."
Komunisti sigurno nisu, oni su napravili onaj na Golom Otoku a ovaj u Beogradu su napravili Nacisti.uffff..zaboravih pa komunisti napravili logor na banjici i u kragujevcu.