Slobodan Milošević ili Zoran Đinđić?

Koga više cenite?

• Ukupno glasova
    138
  • Anketa je zatvorena .

fidelcastro011

Veoma poznat
Poruka
12.654
Kao i uvek u ovo doba godine, u Srbiji se obeležava godišnjica smrti Slobodan Miloševića (11. mart), odnosno Zorana Đinđića (12. mart). Iskoristio bih priliku da vidim koga više poštujete od njih dvojice, kao i vaše mišljenje o njima uopšte uzev.
Što se mene tiče, izbor pada na Miloševića. Ne bih mogao reći da sam bio neki ljubitelj njega i politike koju je vodio, ali imala je ta politika mnogo prednosti u odnosu na onu koju je instalirao Đinđić i čije produkte sada, nažalost, gledamo u vlasti.
Pre svega, rukovođenje odbranom zemlje u nejtežim trenucima je moje najveće priznanje Slobodanu Miloševiću. Na stranu njegove greške, imao ih je, naravno, ali duboko sam ubeđen da je on bio poslednji državnik u Srbiji koji je imao m.uda kada je to trebalo pokazati.
Šta vi mislite?

са другог форума:

Ђинђићевско и милошевићевско зло се ујединило са свим Сорошовим плаћеницима и странкама мањинских националноста, које желе распад Србије.

Нормално да ће Тадића, смрада невиђеног, подржати глумци и спортисти. Ако он не победи завршиће на робији јер неко може да провери зашто је дао себи за право да им дели силне награде и пензије. Већина садашњих сатаниста на власти су одавно зрели за робију. Социјалисти су научили демократе како да праве рупе у закону или их ни не доносе.. и онда увек могу да кажу да не раде ништа незаконито. Тако је Србија и почела да пропада...Јер, нпр, да су донели нове листе са забрањеним канцерогеним материјама у храни и другим производима сад би одговарали за тровање народа а овако нема закона... нема нове листе.. нема ничега.. само лажљиво изопачено зло и смрт . Ко им је дао право да странцима поклањају по 10.000 еура за једног запосленог??? Јел се то ко запитао?? То су наше паре а њихов задатак је био да привуку стварне инвеститоре а не оне мешетаре и страну мафију (италијанску, аустријску,словеначку, хрватску, шорошовску и др.) која ће разорити оно мало српске индустрије што је остало. О Боже да ли је народ толико глуп да ће опет да наседне на обећања ових лажљиваца и застрашивања.

И јако важно .. обратите пажњу како је Тадић избегао да каже да ће владу правити са социјалистима. Зна да ће му таква изјава умањити број гласача, бар оних који су некад били против овог повратка деведесетих а сад гледају Дачића. Рачуна Тадић.. "Да заје*ем овај народ још једном и цар сам"

Од Србије није тражено да призна Косово за овај статус кандидата ??? Па сетимо се бар нечега.. није ваљда да немамо моћ више ни да памтимо ствари старије од једног дана!? На све су пристали само да би опет владали и на све ће пристати па и да нас све живе раскомадају само да владају!

Kao i uvek u ovo doba godine, u Srbiji se obeležava godišnjica smrti Slobodan Miloševića (11. mart), odnosno Zorana Đinđića (12. mart). Iskoristio bih priliku da vidim koga više poštujete od njih dvojice, kao i vaše mišljenje o njima uopšte uzev.
Što se mene tiče, izbor pada na Miloševića. Ne bih mogao reći da sam bio neki ljubitelj njega i politike koju je vodio, ali imala je ta politika mnogo prednosti u odnosu na onu koju je instalirao Đinđić i čije produkte sada, nažalost, gledamo u vlasti.
Pre svega, rukovođenje odbranom zemlje u nejtežim trenucima je moje najveće priznanje Slobodanu Miloševiću. Na stranu njegove greške, imao ih je, naravno, ali duboko sam ubeđen da je on bio poslednji državnik u Srbiji koji je imao m.uda kada je to trebalo pokazati.
Šta vi mislite?

Mešaš babe i žabe , a to ne ide u isti lonac.

Uporediti Predsednika Miloševića, intelektualca , stručnjaka u oblasti kojima se bavio i pre funkcije predsednika sa jednim hohštaplerom , plaćenim budimpeštanskim kursistom u sprezi sa najnižim mafijaškim okruženjem je u najmanju ruku nepristojno :)

Uporediti Predsednika Miloševića, intelektualca , stručnjaka u oblasti kojima se bavio i pre funkcije predsednika sa jednim hohštaplerom , plaćenim budimpeštanskim kursistom u sprezi sa najnižim mafijaškim okruženjem je u najmanju ruku nepristojno :)

Sto se nije obelezilo, nekom setnjom, nekom emisijom na TVu ?

Nekim prigodnim dogadjajem, nosenjem stafete, ovaj gajbice od BGa do Pozarevca ?

Koliko znam to mafijasko okruzenje nije smetalo Milosevicu !
Mnogi su mafijasi napunili dzepove za vrijeme njegove vlasti .

Djindjic je bio nenadmasan u marisanju bundi, uveo je sibicarenje u politiku, prizivao je jos zesce bombardovanje Srbije ( on je za to vreme bio na bezbednom mestu ) i zaista mi je zao sto su ga ubili njegovi kompanjoni mafijasi.Mislim da nije fer sto se izvukao i spasao se sudjenja na kom bi nam lepo ispricao ko ga je sve i za sta placao.

osamnaest hiljada tri stota tema o njima na forumu gde unapred znas ko je pobednik :worth:

Znači, video si ishod ankete na Djilasovom Die PRESSE ? ;)

52273748.jpg

Sto se nije obelezilo, nekom setnjom, nekom emisijom na TVu ?

Nekim prigodnim dogadjajem, nosenjem stafete, ovaj gajbice od BGa do Pozarevca ?

Što mene to pitaš , pitaj primate iz vladajuće koalicije .

Ja mogu samo da ti kažem da su kompleksi u pitanju jer za Miloševićevog vakta su na rukovodećim i spoljnopolitičkim funkcijama bili stručnjaci, ljudi od integriteta i ličnog i profesionalnog , a danas su KO...polupismeni jarani , lične frizerke po ambasadama i diplomci Megazezatrenda za par 'iljada jevreja ?!

Samo to uporediti i sve je jasno .

Msm , kad bi umeo to da uporediš ali ipak si ti produkt takvih te je to nemoguća misija :sad2:

Znači, video si ishod ankete na Djilasovom Die PRESSE ? ;)

52273748.jpg

ma jok, nego se zna kome je Krsta tradicionalno naklonjena

deja vu, forum kao 2004 i 2008. pred izbore, sve isto, Zuta Epidemija pada

Putin dominira, Putin pomaze ove druge prave snage, Sloba je Najveci Sin, Toma/Seselj/Kostunjavi imaju 685 posto prednosti - i opet ce da bude jao kuku lele kako sad opet

Što mene to pitaš , pitaj primate iz vladajuće koalicije .

Ja mogu samo da ti kažem da su kompleksi u pitanju jer za Miloševićevog vakta su na rukovodećim i spoljnopolitičkim funkcijama bili stručnjaci, ljudi od integriteta i ličnog i profesionalnog , a danas su KO...polupismeni jarani , lične frizerke po ambasadama i diplomci Megazezatrenda za par 'iljada jevreja ?!

Samo to uporediti i sve je jasno .

Msm , kad bi umeo to da uporediš ali ipak si ti produkt takvih te je to nemoguća misija :sad2:

"strucnjaci"

petsto_milijardi.jpg

"volim i ja vas"

Usporedjivati neusporedivo..Predsednika Milosevica,drzavnika koga je birao narod,patriotu ,koji je dao svoj zivot i izabrao istinu ,gde je i na kraju zavrsio kao velikomucenik i izdajicu svoga naroda sa peruskom,koju je kasnije skinuo da bi delovao ozbiljnije,druzbenik kriminalaca,od cije ruke je i nastradao...usporedjuje se neusporedivo

Usporedjivati neusporedivo..Predsednika Milosevica,drzavnika koga je birao narod,patriotu ,koji je dao svoj zivot i izabrao istinu ,gde je i na kraju zavrsio kao velikomucenik i izdajicu svoga naroda sa peruskom,koju je kasnije skinuo da bi delovao ozbiljnije,druzbenik kriminalaca,od cije ruke je i nastradao...usporedjuje se neusporedivo

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije.

Komplimenti , potpisujem svako slovo :)

Back