Слободан Антонић: Пресуда Караџићу-двострука мерила београдских „либерала“

:lol:
Ти си типичан пример ових, о којима је писао Антонић.
Захваљујем на објашњењу.

Ја знам да Антонић не воли овакве попут мене. Додуше, ако мислиш да ме ови други много воле и то си се преварио. Једнако пљујем и на слобину и на стамболићеву струју у Савезу комуниста.

То су ставови већине. Изузетака увек има, али не могу да се отмем утиску да су високопринципијелни ставови махом само маска намењена ванбалканској публици.
Као што су твоји ниско-принципијелни ставови обавеза свих гастарбајтера упрегнутих у западни јарам, који изазове сукоб и зло, а онда позива на мир и толеранцију?
Докле ћеш да кенјаш, аман...?:mrgreen:
Ако ти је тамо лепо, нама је још лепше- без тебе таквог.
И помири се са тим.

Мени је та престоничка националистичка елита много лицемернија. Све оно што критикују код других народа, код њих је одавно запаћено. Ако ништа, другосрбијанци су и онда, као и сада били против рата, док ови глуме мирољубиве борце против Новог светског поретка, а терање Шиптара преко Проклетија им је једини циљ.

A је л’ мислиш да се ико икад, из било које вашингтонске администрације, за грижом савести сећао одговора државе на немире у Лос Анђелосу 1992. године.

Као што су твоји ниско-принципијелни ставови обавеза свих гастарбајтера упрегнутих у западни јарам, који изазове сукоб и зло, а онда позива на мир и толеранцију?
Докле ћеш да кенјаш, аман...?:mrgreen:
Ако ти је тамо лепо, нама је још лепше- без тебе таквог.
И помири се са тим.

To što ti vidiš postoji samo u tvom oku i uopšte nisi shvatio o čemu on piše...

Изузетак који је поставио правила понашања, што се на Косову касније осетило и какве то везе има са неолиберализмом и носталгијом за Титином државом?
На Косову се ништа што ти мислиш није десило, а да није режирано, а десило се исто што и у Хрватској. То је огољени неолиберализам, правила понашања се мењају ад хок, битнија је судбина пребијеног пеедера него стотине хиљада протераних људи.

Back