Sloboda u vezi/braku

Sputavaju me sitnice... da npr.zivimo slobodnije... da putujemo vise... okolnosti... ljudi pokusavaju da nas ukalupe... to me jako nervira.
U zavisnosti od raspolozenja tolerisem ili ne. Jos uvek mi se moze.
Generalno, nije nikad bio ni blizu granice.
Kad me iznervira kazem mu, i on meni. Davno smo postigli dogovor da ne cutimo i ne trpimo nista jedno od drugog. Posvadjamo se ko ljudi, kazemo sve sto nam.je na dusi i resimo problem.
Sve drugacije smatramo za pogresno. Za nas

Samo što se ja svađam kao neljud... :sad2::koto:
Ali se izvinim kad nisam u pravu

ne trazim manu

ljubav? da.

zasto bi kontrolisala svaku situaciju 100%?

ljubav je za mene uvek bila toliko jednostavna i laka prirodna stvar duboko unutar bica

al posto mi je receno da preterujem ovde u opisu ljubavi a i sama verujem da o ljubavi sto se vise prica manje se zna obustavicu se ovde u daljoj prici.

ako znas sta zelis hoces kako moze da ispadne?

zar ovo ne znači da možeš kontrolisati situacije po želji ?

vernost je najdivljija stvar.trebao bi to da znas.ona se ne moze traziti,ne moze naterati,ne moze usloviti,ne moze ukrasti i ne mozes je dobiti nicim osim ljubavlju i jedino kraj ljubavi znaci i kraj vernosti.pricam o slobodnoj vernosti ne principima.principe ces lako slomiti vernost divlju nikad.

ona je posledica ljubavi dvoje.ne uslov.

zato je divlja jer nije ukrocena niti to moze biti.a ono sto ti zoves divljim je pitomina i ima je kolko hoces,

al ako jos jednom pomenem ljubav licno cu se ubijem jer ako o ljubavi treba pricati i objasnjavati onda.........................aj cao.
Da... I samo kroz slobodu dobijas pravu vernost a samo takva ima pravu vrednost. Sve ostalo je iznudjeno i samo lici na nju.
to znaci da mogu sebe kontrolisati.

Bas tako... :)

vernost je najdivljija stvar.trebao bi to da znas.ona se ne moze traziti,ne moze naterati,ne moze usloviti,ne moze ukrasti i ne mozes je dobiti nicim osim ljubavlju i jedino kraj ljubavi znaci i kraj vernosti.pricam o slobodnoj vernosti ne principima.principe ces lako slomiti vernost divlju nikad.

ona je posledica ljubavi dvoje.ne uslov.

zato je divlja jer nije ukrocena niti to moze biti.a ono sto ti zoves divljim je pitomina i ima je kolko hoces,

al ako jos jednom pomenem ljubav licno cu se ubijem jer ako o ljubavi treba pricati i objasnjavati onda.........................aj cao.
divan post.
slazem se 110%

Šta vas sputava, 'guši', u vezi/braku,
šta tolerišete a šta ne ?

Postavljate li neke granice dokle možete podneti ponašanje svog partnera/partnerke ?

Kako reagujete u situacijama kada 'dara prevrši meru' ?

pojam "sloboda" u okviru braka bi se trebao pre ulaska u brak definisati.
ako nakon godina braka, odredjene "slobode" dobiju drugaciju konotaciju, treba da zasedne coskasti stocic sa sve cetiri noge i 2 stolice:))))

licno mi je glupo da partner, ma kakav god on bio, kroji kapu partneru i odredjuje mu u sto ce ovaj da odrasta, odnosno sazreva. ako mu ovaj to dopusti, jos gore, ako prizeljkuje da mu ovaj trasira i moderira zivot, onda je od njih i bog digao ruke!
glup mi je covek koji se poturi da ovaj zivot zivi za partnera nadajuci se da ce u zagrobnom da zivi najzad sebe. ali, nije zabranjeno biti glup.

pojam "sloboda" u okviru braka bi se trebao pre ulaska u brak definisati.
ako nakon godina braka, odredjene "slobode" dobiju drugaciju konotaciju, treba da zasedne coskasti stocic sa sve cetiri noge i 2 stolice:))))

licno mi je glupo da partner, ma kakav god on bio, kroji kapu partneru i odredjuje mu u sto ce ovaj da odrasta, odnosno sazreva. ako mu ovaj to dopusti, jos gore, ako prizeljkuje da mu ovaj trasira i moderira zivot, onda je od njih i bog digao ruke!
glup mi je covek koji se poturi da ovaj zivot zivi za partnera nadajuci se da ce u zagrobnom da zivi najzad sebe. ali, nije zabranjeno biti glup.

da uđe u sklop predbračnog ugovora? :D

Back