Sloboda Šešelju

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vuk sa Beljanice:
Sloboda Seselju svakako. Svako ka se imalo oseca Srbinom i patriotom treba da bude svestan da je Haski tribunal antisrpski.Tamo je sve Srbin do Srbina i treba se ukinuti.
8) Tvoj Šešelj mlatarao pištoljem na ulici, čupao kablove po Skupštini koju je toliko poštovao, polivao vodom koga je stigao, psovao i vređao ljude koji su mnogo stručniji od njega, služio se najgorim rečnikom kada bi se raspravljao s nekim, provocirao. Ako je to prava slika srpskog patriote, ako je to pravi Srbin, tj. model prema kome treba svi da se oblikujemo, onda smo stvarno došli do kraja slepe ulice.

strasno je koliko je haski sud selektivan i nepravedan...
bruka je ovo sto rade seselju....

ali u neku ruku upravo hag upumpava snagu radikalima u birackom telu, jer narod vidi svu tu nepravdu i u inat podrzava radikale...

ukratko, haski sud pored toga sto radi po dikatatu da se srbi proglase dezurnim krivcima, istovremeno vrsi veliku uslugu radikalima odrzavajuci ih jakim i tako dodatno nonosi zla srbiji i njenoj buducnosti...

mislim da mi, demokrate, imamo mnogo vise razloga da mrzimo i pljujemo po tom sudu...

Koji ste vi likovi i sise,kakve veze ima bombardovanje sa ugrožavanjem ljudskih prava,a sa druge strane ste u pravu,ko je dao za pravo da nas bombarduju a pojedini bivši žuti još i da ih pozivaju na to???
Ako i vi tako mislite,ni vama se dobro ne sprema,ko je protiv Srba,ne završi dobro,gleda onaj odozgo na sve i sve poziva na raport. :lol:
Koliko vi mrzite,a nauka je dokazala da mogu da mrze samo neinteligentne osobe i šizofreničari,zapitajte se malo kuda će vas to odvesti!!!
U kom svetu živite,i hoćete takav svet i za druge,koji su emotivni,malo vas je da bi vam se većina pridružila.
Sloboda Šešelju i svim Srbima.

drbob:
On je počeo štrajk glađu pre nego što su izbori raspisani i zašto dovodite to u kontekst izbora?
To je jedino njegovo pravo u haškom kazamatu,vi možete da ga podržite ili ne,ali ne možete da sudite o tome.
Šta bi ste vi radili da su vaša prava ugrožena?
:p Naša su prava bila ugrožena kada je on pravio gluposti,lupetao o svetskoj zaveri protiv Srba, kada je maltretirao i sprovodio naređanja svog vrhovnog komandanta. Izgleda da je nekome to doba bilo najlepše.

@englez baš pravi,ti si u prolazu,kako bi se ti branio od rulje?u demokratskim parlamentima se tuku,i to žestoko,a Voja što je hteo da spere smrad sa pojedinaca u parlamentu,izgleda da je trebao da usmeri šmrk da bi sva ta g.... otplovila,e tu je pogrešio. :lol:

Povodom upravo zatvorene teme:

Evo 10 dana gladovanja Seselja a da glavni mediji u Srbiji nesmeju da zucnu! Mnogo je vaznije sa kim se nalazi Dulicka i ko je na izbornoj listi Cede Jovanovica koji se bori da predje 2% podrske nego predsednik najjace partije kome zivot visi o koncu! To govori o kakvoj nam to demokratiji prica i obecava Boris Tadic i kontroleri medija tj. Ceda Jovanovic aka. produzena ruka Sorosa! Zar se sve ovo razlikuje od vremena Milosevica osim po imenu?

Adresa originala - KLIKNI

I ako tema nema mnogo veze sa ovom koja diskutuje o strajku gladju Seselja (cilj moje teme je bio da se diskutuje o kvalitetu i pristrasnosti medija) odlucio sam da je nastavim ovde.

Nadam se da me moderatori nece izbaciti zbog ovog zestokog prekrsaja (gledano iz demokradskog aspekta)) i da samim nezibacivanjem moje malenkosti nece snositi posledice!

drbob[SIZE=4:
]Koji ste vi likovi i sise,[/SIZE] :D :D :D kakve veze ima bombardovanje sa ugrožavanjem ljudskih prava,a sa druge strane ste u pravu,ko je dao za pravo da nas bombarduju a pojedini bivši žuti još i da ih pozivaju na to???
Ako i vi tako mislite,ni vama se dobro ne sprema,ko je protiv Srba,ne završi dobro,gleda onaj odozgo na sve i sve poziva na raport. :lol:
Koliko vi mrzite,a nauka je dokazala da mogu da mrze samo neinteligentne osobe i šizofreničari,z :shock: :shock: :shock: :shock: apitajte se malo kuda će vas to odvesti!!!
U kom svetu živite,i hoćete takav svet i za druge,koji su emotivni,malo vas je da bi vam se većina pridružila.
Sloboda Šešelju i svim Srbima.

Cega si ti , bese satro doktor?? :D :D :D
Doktor za rok en roll??? :confused: .........tesko , Milic je za tebe, i onako pijan, faca :D :D

10032675074560c6a691597530886158.jpg

Gospode Bože... :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back