Brian Ferry
Zainteresovan član
- Poruka
- 367
što se ne bi osećao slobodnim...? ...misim...obrni okreni, svi smo mi ista govvna...
pa eto,ima nas raznih ovde...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što se ne bi osećao slobodnim...? ...misim...obrni okreni, svi smo mi ista govvna...
pa eto,ima nas raznih ovde...moras nesto dati,da bi dobio..nema nista za dz..
![]()
uglavnom vise das nego sto dobijes....
Da li se osecate slobodnim kada ste sa nekim?Ali pazite sta cete reci....mogucnosti su razne,sta sam pod ovim mislio...razmislite malo..
![]()
ima pesma o tome:
mi smo slobodni
mi smo slobodni
ja sam rodjen sasvim sam
rodjen sasvim sam...
ima pesma o tome:
mi smo slobodni
mi smo slobodni
ja sam rodjen sasvim sam
rodjen sasvim sam...
pa ako je veza neko gusenje i ona druga strana neki gusitelj, a vi davitelj, nema slobode. to je ondak gusenje![]()
Da li se osecate slobodnim kada ste sa nekim?Ali pazite sta cete reci....mogucnosti su razne,sta sam pod ovim mislio...razmislite malo..
![]()
paaaaaaaa.. ja sam uvek slobodna... ali ne toliko slobodna da npr. kazem Nenade, ozeni me..ili npr. da se skinem na trgu..
msm gola...
ali kao sto su vec neki naglasili sloboda je sirok pojam... imam slobodu da radim sta hocu, ali u nekim odredjenim granicama naravno.. i ne dozvoljavam da me neko tako veze za sebe da ja moram da mu se pravdam za sve sto uradim... ni tati i mami se ne pravdam za ono sto radim a kamoli mom decku... ne dam da me neko gusi.. .
nemam tabu teme i mogu o bilo cemu da pricam, bilo kad i bilo gde..![]()
To da li se osecas slobodnim zavisi samo od tebe..
nisi onda prava balkanka..btw one sve referiraju svom decku..![]()