Sloboda sa nekim.

ima pesma o tome:
mi smo slobodni
mi smo slobodni
ja sam rodjen sasvim sam
rodjen sasvim sam...

2.jpg

хммм да будем потпуно искрен...изгледа да ми типови генерално, за разлику од девојака имамо тај неки балкан мачо комплекс или шта већ према нашим принцезама...не осећамо се тако слободно, нити желимо са њима свашта...

...али зато овако кад проради тестостерон...па кад ухватимо...:cool:

...пу ебем му миша...није ни чудо што иома оволико фукси...кад боље пролазе бар у том делу од принцеза...

note to myself... морам да превазиђем то...у новој год:hahaha1:

paaaaaaaa.. ja sam uvek slobodna... ali ne toliko slobodna da npr. kazem Nenade, ozeni me.. :D ili npr. da se skinem na trgu.. :D msm gola...

ali kao sto su vec neki naglasili sloboda je sirok pojam... imam slobodu da radim sta hocu, ali u nekim odredjenim granicama naravno.. i ne dozvoljavam da me neko tako veze za sebe da ja moram da mu se pravdam za sve sto uradim... ni tati i mami se ne pravdam za ono sto radim a kamoli mom decku... ne dam da me neko gusi.. .

nemam tabu teme i mogu o bilo cemu da pricam, bilo kad i bilo gde.. :)

paaaaaaaa.. ja sam uvek slobodna... ali ne toliko slobodna da npr. kazem Nenade, ozeni me.. :D ili npr. da se skinem na trgu.. :D msm gola...

ali kao sto su vec neki naglasili sloboda je sirok pojam... imam slobodu da radim sta hocu, ali u nekim odredjenim granicama naravno.. i ne dozvoljavam da me neko tako veze za sebe da ja moram da mu se pravdam za sve sto uradim... ni tati i mami se ne pravdam za ono sto radim a kamoli mom decku... ne dam da me neko gusi.. .

nemam tabu teme i mogu o bilo cemu da pricam, bilo kad i bilo gde.. :)

nisi onda prava balkanka..btw one sve referiraju svom decku..:mrgreen:

Back