Слоба или Зоран Ђинђић?

Ко је више учинио за Србе и Србију?

• Ukupno glasova
    135
  • Anketa je zatvorena .

Крста

Poznat
Poruka
7.429
Желео бих да видим и знам какво је ваше расположење по питању ко је од њих двојице више учинио за нашу отаџбину.
Тема није замишљена као полигон за анализирање и слично, већ као једна дебата о учинку њих двојице (мада се, рекао бих, све мање-више зна!).
Што се тиче мене, Слободан Милошевић је дефинитивно бољи. Више је дао нашој отаџбини и нашем народу, у СВАКОМ смислу.
Али добро, да видим сад вас.

Шта је Ђинђић уопште учинио?

Причао је лепе ствари и није чинио лоше, за разлику од конкурента му.

Ал што је елегантно угушио шиптарску побуну на југу Србије, то тек не сме да се спомиње, издајник један страни плаћеник.

Причао је лепе ствари и није чинио лоше, за разлику од конкурента му.

Ал што је елегантно угушио шиптарску побуну на југу Србије, то тек не сме да се спомиње, издајник један страни плаћеник.

"Србија не сме да стане"? :lol:

“Нема логике у копненом нападу и формалном освајању Србије . То би одвело НАТО у конфликт са Русијом и Кином и до интернационалне кризе . Најлогичнија ствар за НАТО је да настави са ваздушним ударима , што је веома ефектно . Уништили су инфраструктуру Србије за десет дана до две недеље . Биће врло тешко живети овде без гаса , струје , мостова , комуникација . Милошевић неће бити у стању да води рат више од десет дана , или две до три недеље" - ЗОРАН ЂИНЂИЋ

Ко ово (г.овно) прогута, треба да иде да се лечи.

Zoran je bio emancipovan i kulturan covek za razliku od Slobodana Milosevica koji je bio nista drugo do inadzija koji se inatio na racun svih Srba

Ма Зоран је био ''културан и еманципован'', а овај други је био ''некултуран, вулгаран и глуп''... :rumenko:
Какве небулозе. Ја никада нисам чуо увреде од стране Милошевића иако су га свакако називали политички противници.

Мислим да је ово ефикасна тактика, не одговарати на увреде и забити олово у љигавце. Све чисто, елегантно и господски. Шта уопште имаш да се расправљаш са лицемерима?!

Ал реците да Ђинђић није имао онај одвратни, љигави осмех циника......

djindja.jpg

Back