Stedza
Iskusan
- Poruka
- 6.005
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislim o njima? hmm...Mislim da su odvratni, da im je muzika odvratna i sve sto oni urade je odvratno i komercijalno. To su pozeri koji veze nemaju sa muzikom pa paznju klinaca privlace svojim idiotskim izgledom. A vi deco bolje preslusajte stare dobre hard rock grupe i naucite da prava muzika nisu maske i idiotisanje vec lepa melodija i mocni rifovi. Toliko od mene
Sta mislim o njima? hmm...Mislim da su odvratni, da im je muzika odvratna i sve sto oni urade je odvratno i komercijalno. To su pozeri koji veze nemaju sa muzikom pa paznju klinaca privlace svojim idiotskim izgledom. A vi deco bolje preslusajte stare dobre hard rock grupe i naucite da prava muzika nisu maske i idiotisanje vec lepa melodija i mocni rifovi. Toliko od mene
Slipknot je new (nu) metal....
hahahaaha
kad smo kod komercijale Gansi su poznati kao jedan od bendova koji uopste nije komercijalizovan
izgled manje vise,muzika se slusa (ajd sad reci da Axl ne izgleda idiotski u crnim koznim boksericama)
Nekome su lepi mocni rifovi a nekom ne,stvar ukusa i o tome ne vredi raspravljati
Ma kakav slipknot,poslusajte vi dzeja,nase je najlepse.
Slipknot je New Urban Shit Metal,uvek bio i ostao!!!!!!!!!!
Ne kapiram sto vredjate SlipKnoT??Pretpostavljam da pola vas nije ni culo njih. Inace proglaseni su za najbolji metal bend 2008. godine, mislim da to dovoljno govori o svemu...plus imaju jednog od tri najbrza bubnjara na svetu!!!
Ne kapiram sto vredjate SlipKnoT??Pretpostavljam da pola vas nije ni culo njih. Inace proglaseni su za najbolji metal bend 2008. godine, mislim da to dovoljno govori o svemu...plus imaju jednog od tri najbrza bubnjara na svetu!!!
HAHAHAHAHAHA!!! Ako su oni najbolji metal bend za '08...Ona ja treba da se ubijem..Mislim... A ko kaze da ih nisam cula..Pa da ih nisam cula ne bih imala ni razlog sto da ih vredjam..
A ko kaze da je bubnjar dobar?! Ali realno..Jedino on i zna nesto u grupi...
mozete videti svugde na netu da su proglaseni za najbolji bend, a onaj ko misli da se samo deru i imaju isti ritam u svakoj pesmi on ne razume muziku kakvu SlipKnoT svira...ne moze se ocekivati od njih da naprave neku melodicnu solazu to je nu metal! I dete od 6 godina ne ume da peva kao Corey Taylor koji moze pevati sve...od balada (sto pokazuje i u Stone Sour) pa do dranja.
mozete videti svugde na netu da su proglaseni za najbolji bend, a onaj ko misli da se samo deru i imaju isti ritam u svakoj pesmi on ne razume muziku kakvu SlipKnoT svira...ne moze se ocekivati od njih da naprave neku melodicnu solazu to je nu metal! I dete od 6 godina ne ume da peva kao Corey Taylor koji moze pevati sve...od balada (sto pokazuje i u Stone Sour) pa do dranja.
Nu metal nikad nece biti popularniji od npr heavy ili thrash metala zato mali ne lupaj gluposti.Najpopularniji je za decu kao ti koji glasaju putem neta.No polako,imas ti jos vremena da otkrijes kvalitetnu muziku
Pa idemo idemo..Slipknot dolazi u Beograd!!!
Kako Kontra magazin ekskluzivno saznaje američki sastav Slipknot održaće koncert u Beogradu 17. juna. Bend će nastupiti u Hali sportova na Novom Beogradu a u okviru svetske turneje na kojoj promovišu novi album "All Hope Is Gone". Slipknot je devetočlani američki metal bend iz Des Moinesa, Iowa. Sastav je osnovan 1995. godine a prepoznatljivi su po svom muzičkom izrazu koji je mešavina metala i schock rocka, ali i po prepoznatljivom imidžu budući da uvek nastupaju sa maskama.
Album "All Hope Is Gone" je objavljen 20. avgusta 2008. godine i debitovao je na prvom mestu američke liste najprodavanijih albuma. Pored novog albuma članovi benda imaju nove maske i uniforme. Bend je do sada sedam puta bio nominovan za Grammy nagradu a njihovi album redovno dostižu milionske tiraže. Prodaja ulaznice počeće uskoro.
http://kontraweb.net/vesti/slipknot-u-beogradu.html
:MOSHPIT: