Slike

Znas sta kazu doktori: "Da bi prevaziso neki strah najbolje je suociti se sa njim" tako da je logian zakljucak da ja treba da se suocim sa Terijem :mrgreen: . Fine by me.. :D

Još jednom džiju džica: "Ima da ti tu glavu otkinem"!
538-jatituhlavuutrhnu.jpg

@Jeka
Fenomenalne slike... Pre svega one sa odmora... :) Mada, i Stivi i Terry su baš super ispali...
Jedino ne mogu da poverujem šta je moja dušica obukla na onoj 5. slici... Kao da je uzeo žensku majcu, samo XL veličine... :lol::mrgreen::lol: Užaš... :)

I ja sam se smejala za tu majcu, ali moram da priznam da bi mu na onakvo telo stajala lepo i majca na tufne. :) A i ne znam zasto, call me crazy, ali svidja mi se kako mu stoji onaj sorts zagasito roze boje. :)

Evo jos jedne slicice, gde se bolje vidi,. (ovo je zenina torba, da napomenem pre nego sto zli jezici pocnu da zezaju :mrgreen: )
pinklamp5ov4-1.jpg

a dobro...Majca i jeste blagi uzas... Bolje da je go setao :mrgreen:

Pa, dobro, taj šorc i nije toliko loš jer se po kroju vidi da je rađen za muško, što za majcu baš ne bih mogla sa sigurnošću da kažem... :mrgreen: Što se tiče onoga da je bolje da je go šetao - u potpunosti se slažem! Meni to ne bi ni najmanje smetalo... :mrgreen:
Ali, bez obzira na majčicu, sviđa mi se kako je ispao na ovoj slici... Nekako je baš slatko ispao u faci... :zaljubljena: Imam neki čudan osećaj da će mi ovo postati jedna od omiljenijih njegovih slika... :mrgreen:

I meni se svidja kako je ispao tu. :) U principu meni je on drugi najomiljeniji igrac tako da bi mi mi se svideo ma sta obuko. :)

btw...Ti znas da raspoznajes krojeve? :shock:

I meni se svidja kako je ispao tu. :) U principu meni je on drugi najomiljeniji igrac tako da bi mi mi se svideo ma sta obuko. :)

btw...Ti znas da raspoznajes krojeve? :shock:

Ne baš, ali ovo je bilo očigledno... Barem za mene... :)
A uostalom, nije valjda ni on lud da obuče majcu za koju se sumnja da je ženska, ženski šorc i da uzme ženinu torbicu... :lol: Tako da recimo da mu verujem da je uzeo muški... ;):lol:

Ma dobro izgleda majku mu. :) Jos ovako preplanuo :)... Imam ja sliku gde je moja dusica na letovanju izgorela. :lol:
Znas ono "Kako prepoznati Engleza na odmoru?"
Uvek sedi do pola go, izgoreo je do maximuma i u ruci drzi pivo. :lol:

Ma dobro izgleda majku mu. :) Jos ovako preplanuo :)... Imam ja sliku gde je moja dusica na letovanju izgorela. :lol:
Znas ono "Kako prepoznati Engleza na odmoru?"
Uvek sedi do pola go, izgoreo je do maximuma i u ruci drzi pivo. :lol:

:lol::lol::lol:
Mada, znaš, ova "definicija" Engleza na odmoru me je malo naterala na razmišljanje... :think:
1) ...pošto se moj otac u potpunosti uklapa u opis Engleza na odmoru... Crven kao rak, u hladovini suncobrana i, naravno, obučenom majcom, a od ove godine i sa pivcetom u ruci... :lol: ***, ja ću još da ispadnem polu-Engleskinja... ;):lol:
2) ... jer onda Frenki definitivno nije Englez... Pa, gledaj ga samo... :heart::zaljubljena::heart:

Btw. Ne bi bilo loše da postaviš tu Terryjevu slikicu... Treba mi za... Ovaj... Izvesna poređenja... :mrgreen::)

Sad ko za baksuz ne mogu da je nadjem...*** 1000+ slika, pa dok pogledam sve.... Nacicu je pa cu da okacim/
Evo slike sa najnovijeg odmora (mozda je i tu malo pocrveneo, ali se ne primecuje mnogo.):

article-0-01B3DDC300000578-472_4-1-1.jpg

I evo Harry Potter Zozea (pogledaj mu oziljak :lol: Kako je jako ispao) . Nista nije doradjivano u Ps, iskidala sam se kad sam videla slicicu:
16kxuli-1.jpg

Back