Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Nisam rekao da se brijem svaki dan...I jesam ratnik, samo drzim do sebe!!!!!Keeper:da, garant se ti brijesh svaki danPp
a i ti si ratnik, a ne maneken![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam rekao da se brijem svaki dan...I jesam ratnik, samo drzim do sebe!!!!!Keeper:da, garant se ti brijesh svaki danPp
Ako je ovde ko ratnik onda to mora da budes ti...a posle tebe ja...Shinoda:Nisam rekao da se brijem svaki dan...I jesam ratnik, samo drzim do sebe!!!!!Keeper:da, garant se ti brijesh svaki danPp
Eto ti Poglavice, vidis da se nasi saplemenici slazu sto se tice mog ratnistva...Master_Chief:Ako je ovde ko ratnik onda to mora da budes ti...a posle tebe ja...Shinoda:Nisam rekao da se brijem svaki dan...I jesam ratnik, samo drzim do sebe!!!!!Keeper:da, garant se ti brijesh svaki danPp
Ej bas si mi sladak. :wink:Shinoda:E i ja sam menjao slidzu!!!!!!!!!!!!! :wink:![]()
Xixixi...hvala!!!chokolada:Ej bas si mi sladak. :wink:Shinoda:E i ja sam menjao slidzu!!!!!!!!!!!!! :wink:![]()
ops:
ops:
ops:Ma ko cokolada...Shinoda:Xixixi...hvala!!!chokolada:Ej bas si mi sladak. :wink:Shinoda:E i ja sam menjao slidzu!!!!!!!!!!!!! :wink:![]()
ops:
ops:
ops:

ops: Peta W.:/me je prvi put stavila svoju fotografiju u profil...ops:
NaraFski,ne vidi se bash najbolje...zato sam je i stavila... 8) :wink:
E pa nije u tome fora!!!Peta W.:/me je prvi put stavila svoju fotografiju u profil...ops:
Po silueti moram reci da si bas,bas... 8)Peta W.:/me je prvi put stavila svoju fotografiju u profil...ops:
ali,ne josh dugo...
to je bilo samo experimentalno.... svima? a ne ... samo dragim ljudima (8 ovako kako ti kazes bi svi mogli da me vide ... (;MaRe:A vala, Tish, mogla si da stavis sliku u profil... ionako si je svima poslala...![]()
divnooooooooooooooooo (((: ja sam htela takav mali privezak da kupim u Budimpesti, ali je 4.5 EU :shock: a znas kolicki je! deru (8wild_child:Hehhrehe cekirajte slicicu u mom profilu kikiki
stvarno tako mislis? OoPs oOpS OoPs oOpS jao pa hvajaaaaaaaa OoPs i ja ga obozavam (8Shinoda:Oooo :raznezeni smiley: kako je to slatko stvorenje!!!ops:
pet raznezeni smiley:
kako samo pogadjasKeeper:jel to Meda?.....
Ppmortishaaa:svima? a ne ... samo dragim ljudima (8 ovako kako ti kazes bi svi mogli da me vide ...

Sad mi te je zao.Keeper:znachi ja nisam drag![]()
hm ... ne? salim seKeeper:mortishaaa:svima? a ne ... samo dragim ljudima (8 ovako kako ti kazes bi svi mogli da me vide ...
znachi ja nisam drag![]()

ops:hehe. pa zezam se... secjash se da sam te slikao onaj put?mortishaaa:hm ... ne? salim se
p nisi mi trazio
Pp ... nishta ja ne prepushtam sluchaju.A i ti delis svoje slike?chokolada:Sad mi te je zao.Keeper:znachi ja nisam drag![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoces moju sliku, da vidis da si drag?
chokolada:Sad mi te je zao.Keeper:znachi ja nisam drag![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Posto ste se Tish i ti razjasnili i posto nekima ovde ocigledno smetaju moje slike, nista od nje.Keeper:c c c .....![]()
evo ko cje kad necje nevaljala Tisha![]()
Ja sam drag!!!!!!!!!!!!!Whopieeeeee!!!!!!!!!!!mortishaaa:svima? a ne ... samo dragim ljudima (8 ovako kako ti kazes bi svi mogli da me vide ... (;MaRe:A vala, Tish, mogla si da stavis sliku u profil... ionako si je svima poslala...![]()
Ma jok lozim te!!!!!mortishaaa:stvarno tako mislis? OoPs oOpS OoPs oOpS jao pa hvajaaaaaaaa OoPs i ja ga obozavam (8Shinoda:Oooo :raznezeni smiley: kako je to slatko stvorenje!!!ops:
pet raznezeni smiley:

E ni ja nisam drag!!!chokolada:Sad mi te je zao.Keeper:znachi ja nisam drag![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:ma ovaj Roll je pozitivac!! to sam hiljadu puta objasnjavao bre... zar ne vidite da se smeskachokolada:
...eeee....shta znash,mozxda se i znamo...?!Bliznakinja:srećica:evo i mene!!!ja vas molim da pogledate mene!!
p.s.
evo,shinoda,vidish da imam hrabrosti da stavim i moju sliku!!!
Брависимо...нисам једина која има своју слику у профилу..![]()
Слатка си ...и ужасно ме подсећаш на једну моју другарицу..![]()