Black_Swan
Aktivan član
- Poruka
- 1.391
meni je to slatko "mala" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e bas hocuShinoda:PA ne volim kad stariji tako omalovazavju mladje, cak i ako se zezaju... :xbleach:sto? :shock: imas nesto protiv? :shock:Shinoda:More, dosta vishe s tim "mala"!!!bleach:mala, mala...Black_Swan:da se podsetim koja je moja slichka(ovo se rimuje sa...![]()
![]()
)
8)![]()
mali...![]()
![]()
![]()
I sta se ti meni plazis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da znas...
mala, eeeeej... mala bre... maaaala

tako je, MALABlack_Swan:meni je to slatko "mala"![]()
E pa evo tiiiii...bleeeebleach:e bas hocuShinoda:PA ne volim kad stariji tako omalovazavju mladje, cak i ako se zezaju... :xbleach:sto? :shock: imas nesto protiv? :shock:Shinoda:More, dosta vishe s tim "mala"!!!bleach:mala, mala...Black_Swan:da se podsetim koja je moja slichka(ovo se rimuje sa...![]()
![]()
)
8)![]()
mali...![]()
![]()
![]()
I sta se ti meni plazis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da znas...
mala, eeeeej... mala bre... maaaala
![]()
eto tako![]()

ti to meni, a?Shinoda:E pa evo tiiiii...bleeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ops:
ops:
hm... :? :? ...
ops:

iz nekog spota... 

Pa ne mogu I sebe, jedino da njih izbacimsweet_A:ajd Stefane nije fer, ubaci i sebe među te košarkaše :wink:

sto ne probas da sebe uglavis tu negde... medju njih...?Shinoda:Pa ne mogu I sebe, jedino da njih izbacimsweet_A:ajd Stefane nije fer, ubaci i sebe među te košarkaše :wink:![]()
Bleak WinterFullMoon:Mozda je tema bila (verovatno jeste) al mrzi me da kopam.
Dakle,sta mislite o tome...i chije vam se slike svidjaju?
P.S. pogledajte moju novu![]()
...iznenadjena....aa
Vladimire, Bleak je MUSKO!!!!!!!!!!!!!vladimir84:Bleak WinterFullMoon:Mozda je tema bila (verovatno jeste) al mrzi me da kopam.
Dakle,sta mislite o tome...i chije vam se slike svidjaju?
P.S. pogledajte moju novu![]()
....pogledaj ti moju sliku...iznenadjena....aa
![]()
8) vladimir84 8)

e pa ne znam kakobleach:sto ne probas da sebe uglavis tu negde... medju njih...?Shinoda:Pa ne mogu I sebe, jedino da njih izbacimsweet_A:ajd Stefane nije fer, ubaci i sebe među te košarkaše :wink:![]()
![]()
ops: :wink:pa ne mora da bude ne znam kako... samo se iseci, pa zalepi tu negde preko njihShinoda:e pa ne znam kakobleach:sto ne probas da sebe uglavis tu negde... medju njih...?Shinoda:Pa ne mogu I sebe, jedino da njih izbacimsweet_A:ajd Stefane nije fer, ubaci i sebe među te košarkaše :wink:![]()
![]()
ops: :wink:

Evo!!!!!!!!!bleach:pa ne mora da bude ne znam kako... samo se iseci, pa zalepi tu negde preko njihShinoda:e pa ne znam kakobleach:sto ne probas da sebe uglavis tu negde... medju njih...?Shinoda:Pa ne mogu I sebe, jedino da njih izbacimsweet_A:ajd Stefane nije fer, ubaci i sebe među te košarkaše :wink:![]()
![]()
nije vazno kako... 8)
ops:
ops:
ops:
ops:Ma ok je.(jesi li ono stvarno ti?????)Shinoda:Evo!!!!!!!!!bleach:pa ne mora da bude ne znam kako... samo se iseci, pa zalepi tu negde preko njihShinoda:e pa ne znam kakobleach:sto ne probas da sebe uglavis tu negde... medju njih...?Shinoda:Pa ne mogu I sebe, jedino da njih izbacimsweet_A:ajd Stefane nije fer, ubaci i sebe među te košarkaše :wink:![]()
![]()
nije vazno kako... 8)Zalepio sam nekako...
ops:
P.S.Slika je iz mladjih dana (2001)ops:
ops:
ops:

pa dobro...Shinoda:Evo!!!!!!!!!bleach:pa ne mora da bude ne znam kako... samo se iseci, pa zalepi tu negde preko njihShinoda:e pa ne znam kakobleach:sto ne probas da sebe uglavis tu negde... medju njih...?Shinoda:Pa ne mogu I sebe, jedino da njih izbacimsweet_A:ajd Stefane nije fer, ubaci i sebe među te košarkaše :wink:![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
NAJ, NAJ, NAJOZBILJNIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cheaf:Ma ok je.(jesi li ono stvarno ti?????)Shinoda:Evo!!!!!!!!!bleach:pa ne mora da bude ne znam kako... samo se iseci, pa zalepi tu negde preko njihShinoda:e pa ne znam kakobleach:sto ne probas da sebe uglavis tu negde... medju njih...?Shinoda:Pa ne mogu I sebe, jedino da njih izbacimsweet_A:ajd Stefane nije fer, ubaci i sebe među te košarkaše :wink:![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
![]()
![]()
E sad ti verujem :wink: (ko bi reko)Shinoda:NAJ, NAJ, NAJOZBILJNIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cheaf:Ma ok je.(jesi li ono stvarno ti?????)Shinoda:Evo!!!!!!!!!bleach:pa ne mora da bude ne znam kako... samo se iseci, pa zalepi tu negde preko njihShinoda:e pa ne znam kakobleach:sto ne probas da sebe uglavis tu negde... medju njih...?Shinoda:Pa ne mogu I sebe, jedino da njih izbacimsweet_A:ajd Stefane nije fer, ubaci i sebe među te košarkaše :wink:![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko bi reko STA??? :?Cheaf:E sad ti verujem :wink: (ko bi reko)Shinoda:NAJ, NAJ, NAJOZBILJNIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cheaf:Ma ok je.(jesi li ono stvarno ti?????)Shinoda:Evo!!!!!!!!!bleach:pa ne mora da bude ne znam kako... samo se iseci, pa zalepi tu negde preko njihShinoda:e pa ne znam kakobleach:sto ne probas da sebe uglavis tu negde... medju njih...?Shinoda:Pa ne mogu I sebe, jedino da njih izbacimsweet_A:ajd Stefane nije fer, ubaci i sebe među te košarkaše :wink:![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uuuuu pa lepo si ispao, sta oces???Cheaf:Konacno i ja stavih "moj" portret.Ebiga nisam imao bolju.U scakom slucaju mislim da sam cool. 8)
ops
He,he ma hteo sam ja da stavim moju sliku nego mi je prevelika a ja jadan nemam photo shop da tu sliku smanjim.Tako da moram da se arcim sa ovim mojim portretom.Shinoda:Uuuuu pa lepo si ispao, sta oces???Cheaf:Konacno i ja stavih "moj" portret.Ebiga nisam imao bolju.U scakom slucaju mislim da sam cool. 8)
![]()
![]()
![]()
A frizura ti je najjaca, mada proteza ti ne bi skodila (xex ja ti nesto pricamops
![]()

Sasha85:Za Cheafa sam vec znala kako izgleda i vec jednom sam mu rekla da je sladak...
A sto se tice Shinode i za njega vazi isto...![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
ops: XixixiCheaf:He,he ma hteo sam ja da stavim moju sliku nego mi je prevelika a ja jadan nemam photo shop da tu sliku smanjim.Tako da moram da se arcim sa ovim mojim portretom.Shinoda:Uuuuu pa lepo si ispao, sta oces???Cheaf:Konacno i ja stavih "moj" portret.Ebiga nisam imao bolju.U scakom slucaju mislim da sam cool. 8)
![]()
![]()
![]()
A frizura ti je najjaca, mada proteza ti ne bi skodila (xex ja ti nesto pricamops
![]()
![]()
E do djavola mislim da nisam dovoljno snalazljiv.Nemam pojma kako se to radi.Keeper:Cheaf:He,he ma hteo sam ja da stavim moju sliku nego mi je prevelika a ja jadan nemam photo shop da tu sliku smanjim.Tako da moram da se arcim sa ovim mojim portretom.Shinoda:Uuuuu pa lepo si ispao, sta oces???Cheaf:Konacno i ja stavih "moj" portret.Ebiga nisam imao bolju.U scakom slucaju mislim da sam cool. 8)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da smanjis sliku dovoljan ti je obichan paint koji ima svako ko ima windows. a moze se vrlo elegantno umanjiti i u ACD See-u ....... samo treba biti malo snalazljiv :wink: