Ernesto_Che
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
Shinoda:Evo i ja nashtancovao novu slichku!!!!!
Hteo sam da stavim neku svoju, ali nisam nasao ni jednu normalnu![]()
bas je dobra slicica...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Thanks!!!I tvoja je super!!! :wink:Ernesto_Che:Shinoda:Evo i ja nashtancovao novu slichku!!!!!
bas je dobra slicica...![]()
Slicica tu je extra.Shinoda:Evo i ja nashtancovao novu slichku!!!!!
![]()
Shinoda:Thanks!!!I tvoja je super!!! :wink:Ernesto_Che:Shinoda:Evo i ja nashtancovao novu slichku!!!!!
Protumaci ti to kako ti je volja, mrzi me da se raspravljam!!!Ernesto_Che:Shinoda:Thanks!!!I tvoja je super!!! :wink:Ernesto_Che:Shinoda:Evo i ja nashtancovao novu slichku!!!!!
to je sad kao onaj povratni kompliment...ono sto rade deca u drugom razredu osnovne... :wink:
:?
UUUUUUUUUUUUU LAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KTULU:pazite ovako:
moja slika je najbolja i ja idem a vi vidite sta cete8)

A-a nego sta nego su lepotani(ovo je diskutabilno), a ja se bas nasao da sedim u avionu ispred njih...Nazalost ja se ne vidim jer je slika bila presiroka da stane u profil pa sam morao da se (s)kreshemsweet_A:Oooo...lepotani!!!
mortishaaa:
Shinoda:A-a nego sta nego su lepotani(ovo je diskutabilno), a ja se bas nasao da sedim u avionu ispred njih...Nazalost ja se ne vidim jer je slika bila presiroka da stane u profil pa sam morao da se (s)kreshemsweet_A:Oooo...lepotani!!!![]()
mortishaaa:
A sta je tu sad tako fani??? :? :wink:
Kad si se to slikao sa njima?2001!!!Kad sam se vracao iz Amerike!!!Presedao sam u Minhenu i tada je usla skoro cela reprezentacija...ova dvojica su sedela tacno iza mene 8)sweet_A:Shinoda:A-a nego sta nego su lepotani(ovo je diskutabilno), a ja se bas nasao da sedim u avionu ispred njih...Nazalost ja se ne vidim jer je slika bila presiroka da stane u profil pa sam morao da se (s)kreshemsweet_A:Oooo...lepotani!!!![]()
mortishaaa:
Baš slika lepo izgleda, ajd pokaži i sebe![]()
![]()
Kad si se to slikao sa njima?
mortishaaa:inoda"mortishaaa:
A sta je tu sad tako fani??? :? :wink:[/quote:cb6049bfd1]oni 8)
Znaci da ne stavljam sebe da se ne obrukam...mortishaaa:oni 8)mortishaaa:inoda"mortishaaa:
ops:
)mala, mala...Black_Swan:da se podsetim koja je moja slichka(ovo se rimuje sa...![]()
![]()
)
ajde predajm seBlack_Swan:a,da,moj stari dobri axl![]()
More, dosta vishe s tim "mala"!!!bleach:mala, mala...Black_Swan:da se podsetim koja je moja slichka(ovo se rimuje sa...![]()
![]()
)
8)

sto? :shock: imas nesto protiv? :shock:Shinoda:More, dosta vishe s tim "mala"!!!bleach:mala, mala...Black_Swan:da se podsetim koja je moja slichka(ovo se rimuje sa...![]()
![]()
)
8)![]()

PA ne volim kad stariji tako omalovazavju mladje, cak i ako se zezaju... :xbleach:sto? :shock: imas nesto protiv? :shock:Shinoda:More, dosta vishe s tim "mala"!!!bleach:mala, mala...Black_Swan:da se podsetim koja je moja slichka(ovo se rimuje sa...![]()
![]()
)
8)![]()
mali...![]()
![]()
![]()