To sam ja pomislio odavno.Adrian_Mutu:Ma kakva xtina lepsa si ti od njeBliznakinja:Кристина? :?DJ_MaRe:vise mi se svidjala proslaBliznakinja:Eвo ја сам ставила нову сличку![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam ja pomislio odavno.Adrian_Mutu:Ma kakva xtina lepsa si ti od njeBliznakinja:Кристина? :?DJ_MaRe:vise mi se svidjala proslaBliznakinja:Eвo ја сам ставила нову сличку![]()
![]()
Well, cute!!! :wink:Cheaf:Oho,bas lepa slicica.Bliznakinja:Eвo ја сам ставила нову сличкуiluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.
Samo se vi zabavljajte deco.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bliznakinja:Eвo ја сам ставила нову сличкуiluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.
![]()
mortishaaa:ti mislis da ono nisam jailuzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sasha85:iluzionista:Well, don't![]()
![]()
(ili ti: ma nemoj)
Nije tako zvucalo.
![]()
Ma cim je tuznaci da nisam ozbiljna... :wink:
Uzgred, super ti je slicica.
Jesam li ti to vec nekad rekao? 8)iluzionista:Sasha85:iluzionista:Well, don't![]()
![]()
(ili ti: ma nemoj)
Nije tako zvucalo.
![]()
Ma cim je tuznaci da nisam ozbiljna... :wink:
To se bese zove smajli.Uzgred, super ti je slicica.
Jesam li ti to vec nekad rekao? 8)
ops:
ops:
ops:
8):wink: tako znaciSasha85:mortishaaa:vi se znate??? :shock:Sasha85:Ne licis na sebe... Ali lepa slicica.... :wink:
Ne znamo se... Vidjala sam neke njene druge slike... :wink:
a mene ne znas :shock: c c c... sramota!Cheaf:Pa naravno da se znamo.Ja poznajem njih obadve.mortishaaa:vi se znate??? :shock:Sasha85:Ne licis na sebe... Ali lepa slicica.... :wink:![]()
![]()

velika, velik uvreda za mene.. samo da znasiluzionista:mortishaaa:ti mislis da ono nisam jailuzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa, nisi..![]()

mortishaaa::wink: tako znaciSasha85:mortishaaa:vi se znate??? :shock:Sasha85:Ne licis na sebe... Ali lepa slicica.... :wink:
Ne znamo se... Vidjala sam neke njene druge slike... :wink:8)
mortishaaa:a mene ne znas :shock: c c c... sramota!Cheaf:Pa naravno da se znamo.Ja poznajem njih obadve.mortishaaa:vi se znate??? :shock:Sasha85:Ne licis na sebe... Ali lepa slicica.... :wink:![]()
![]()
![]()
Pa sto se ne indetifikuje onda da je prepoznam.Ja poznajem toliko ljudi sa ovog foruma ali ne mogu bas sve ni da ih popamtim.Sasha85:mortishaaa:a mene ne znas :shock: c c c... sramota!Cheaf:Pa naravno da se znamo.Ja poznajem njih obadve.mortishaaa:vi se znate??? :shock:Sasha85:Ne licis na sebe... Ali lepa slicica.... :wink:![]()
![]()
![]()
Ma,zna i tebe... :wink:
Cheaf:Pa sto se ne indetifikuje onda da je prepoznam.Ja poznajem toliko ljudi sa ovog foruma ali ne mogu bas sve ni da ih popamtim.Sasha85:mortishaaa:a mene ne znas :shock: c c c... sramota!Cheaf:Pa naravno da se znamo.Ja poznajem njih obadve.mortishaaa:vi se znate??? :shock:Sasha85:Ne licis na sebe... Ali lepa slicica.... :wink:![]()
![]()
![]()
Ma znam da dolazi cesto ali nismo mi nesto mnogo stupali u kontakt.Sasha85:Cheaf:Pa sto se ne indetifikuje onda da je prepoznam.Ja poznajem toliko ljudi sa ovog foruma ali ne mogu bas sve ni da ih popamtim.Sasha85:mortishaaa:a mene ne znas :shock: c c c... sramota!Cheaf:Pa naravno da se znamo.Ja poznajem njih obadve.mortishaaa:vi se znate??? :shock:Sasha85:Ne licis na sebe... Ali lepa slicica.... :wink:![]()
![]()
![]()
Ma,sta ti je... Kako je ne znas... Cesto dolazi ovde...

Keeper:nabacio sam novu sliku .......
kao nisam cool?
zainteresovane znaju broj telefona .......![]()
OPA dragiKeeper:nabacio sam novu sliku .......
kao nisam cool?
zainteresovane znaju broj telefona .......![]()

8)Cheaf:Ma znam da dolazi cesto ali nismo mi nesto mnogo stupali u kontakt.Sasha85:Cheaf:Pa sto se ne indetifikuje onda da je prepoznam.Ja poznajem toliko ljudi sa ovog foruma ali ne mogu bas sve ni da ih popamtim.Sasha85:mortishaaa:a mene ne znas :shock: c c c... sramota!Cheaf:Pa naravno da se znamo.Ja poznajem njih obadve.mortishaaa:vi se znate??? :shock:Sasha85:Ne licis na sebe... Ali lepa slicica.... :wink:![]()
![]()
![]()
Ma,sta ti je... Kako je ne znas... Cesto dolazi ovde...
mortishaaa:velika, velik uvreda za mene.. samo da znasiluzionista:mortishaaa:ti mislis da ono nisam jailuzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa, nisi..![]()
![]()

Shinoda:Evo ja nastancovao i svoju sliku!!!![]()
Znam da sam mlad, ali sta cu :wink:
ops: :wink:

pa ja ne volim da se odvajam od drage mi porodiceiluzionista:Pa, dobro jesi onda.
Ali u RL nisi...Ja ne vidim tvoju slicicu. Samo poster za Adams Family... Ajde da je Mortisha sama... Ali, ovako ne priznajem.
![]()
8)