gucci_novosadjanka
Poznat
- Poruka
- 7.935
ja sltka luckyca.................k'o neka bebica si! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

!!
pa niko nece staviti neko bzvz sliku....Little_strawberry:Ppl sumpor su vam slicke![]()
!!
Ja inace obozavam da se slikam... Samo mi je bzvz sto na netu ljudi obicno kace slicice na kojima izgledaju stra'a, a uzivo se shlognes... Barbikice super ti je fotka![]()

potrudicju se, onda... 
Electra:Xixixi ako upoznam ikoga odavde, nadam se da se niko necje shlognuti![]()
Keeper:ja ocju da se shlognem.![]()
Dovla:Ја не знам шта треба да урадим да би неки људи схватили неке ствари... тему враћам искључиво због старих чланова који поштују њен смисао и овом приликом дајем ПОСЛЕДЊЕ упозорење у првом реду gucci_novosadjanka, а за њом :idol: и vanesssa, а и СВИМА ОСТАЛИМ, да ова тема неће бити трајно закључавана због спама, и уништавања већ ће чланови који је уништавају бити кажњавани.
Дакле, у овој теми се КОМЕНТАРИШУ слике што има за последицу такву чињеницу да се овде слике НЕ ОЦЕЊУЈУ!!!
Први следећи који буде кршио правила теме биће упозорен на ПП, а потом и кажњен од стране администратора.