Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marinica:interesantna mi je Aleksandrina(9) slika
a i moja je simpaticna![]()
ops:
I' m lost in the space, and in the time... I' m lost in my mind...Devilishgirl:Sasha85:Beretta:Znaci imam NAJACU SLIKU!!
Ta slika je... Blago receno... Odvratna...
A sada cu iskoristiti priliku da te upozorim da pazis malo na svoje ponasanje i da ne pises vise onakve postove...
Biraj... Ili pisi nesto normalno ili cu ih sve brisati...
Tooo sestro slatka![]()
Peruzzi:Ma ce joj poraste kosa....polako....SisaDaPimp:Ma Saje ima najcladju slicicuops: 8)
P.S Ko me quotuje i nabaci nesto celava mu keva![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravih da dodam da me nije briga da li mi pojedini veruju ili ne...Sasha85:I bas sam ti poverovala da si to ti... :shock: :?

srebro:Zaboravih da dodam da me nije briga da li mi pojedini veruju ili ne...Sasha85:I bas sam ti poverovala da si to ti... :shock: :?![]()
Sasha85:Sta je ovo,zasto niko nece (NE SME) da postavi svoju sliku?
ops: 
srebro:Zaboravih da dodam da me nije briga da li mi pojedini veruju ili ne...Sasha85:I bas sam ti poverovala da si to ti... :shock: :?![]()
Keeper:srebro:Zaboravih da dodam da me nije briga da li mi pojedini veruju ili ne...Sasha85:I bas sam ti poverovala da si to ti... :shock: :?![]()
batitze, fotka ti je ko da izdajesh album za City records :shock:
Keeper:Sasha85:Sta je ovo,zasto niko nece (NE SME) da postavi svoju sliku?
ja sam morao da uklonim svoju sliku, previshe se riba bilo okomilo na mene zbog toga, a poshto sam veren .......ops:
![]()

:wink:Peta W.:Ja svoju dugo nisam menjala...
/me se ova NAJJAKIJE svidja...:wink:

Devilishgirl:Peta W.:Ja svoju dugo nisam menjala...
Bas si slatka![]()

Dzavolski lose Bleak WinterFullMoon:Devilishgirl:Peta W.:Ja svoju dugo nisam menjala...
Bas si slatka![]()
to je NIKITA![]()

Devilishgirl:Ma sva sam se najezilaDzavolski lose
Vise volim bela krila
![]()