milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
E......ja menjala sliku.....i sad ne znam koja mi je,cek da vidim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad ne mogu ni da hocu... prevelika je. pokusala sam, ali znas da ima ono ogranicenje o velicini...bleach:ma POTPUNO se slazem... al i to sto kazes NIRVANA je NIRVANA... a mozda i zamenim malo... :wink:Alexandra9:Ma ok... Nirvana je Nirvana... to stoji... ali ova slika je haos... posebno poruka koju nosi sa sobom... :wink:bleach:eh BAS sam se pomucila da nadjem neku tako lepu...Alexandra9:To Bleach: pa sto nisi tu sliku stavila u profil? ... Super je... :wink:
pa ne znam... jel si videla da vec imam sliku?

razumemo se... :wink:bleach:ma POTPUNO se slazem... al i to sto kazes NIRVANA je NIRVANA... a mozda i zamenim malo... :wink:Alexandra9:Ma ok... Nirvana je Nirvana... to stoji... ali ova slika je haos... posebno poruka koju nosi sa sobom... :wink:bleach:eh BAS sam se pomucila da nadjem neku tako lepu...Alexandra9:To Bleach: pa sto nisi tu sliku stavila u profil? ... Super je... :wink:
bas mi je drago... :wink:Alexandra9:razumemo se... :wink:bleach:ma POTPUNO se slazem... al i to sto kazes NIRVANA je NIRVANA... a mozda i zamenim malo... :wink:Alexandra9:Ma ok... Nirvana je Nirvana... to stoji... ali ova slika je haos... posebno poruka koju nosi sa sobom... :wink:bleach:eh BAS sam se pomucila da nadjem neku tako lepu...Alexandra9:To Bleach: pa sto nisi tu sliku stavila u profil? ... Super je... :wink:
d4ch4:Slika u profilu...
![]()
Inache to sam Ja
LPhoklica:d4ch4:Slika u profilu...
![]()
Inache to sam Ja
hehe e d4ch4 sofija mi je rekla da dolazis sledece nedelje...
ce da vidimo dal si ovoliko lep :wink:
Sasha85:Zasto niko ne stavlja svoju sliku? :?
Sasha85:Zasto niko ne stavlja svoju sliku? :?
QchCK*a:Sasha85:Zasto niko ne stavlja svoju sliku? :?
Da se ne provali ko su.....

Sasha85:QchCK*a:Sasha85:Zasto niko ne stavlja svoju sliku? :?
Ma,ne smeju... :wink:![]()
Sasha85:QchCK*a:Sasha85:Zasto niko ne stavlja svoju sliku? :?
iluzionista:Sasha85:QchCK*a:Sasha85:Zasto niko ne stavlja svoju sliku? :?
Ja imam svoju sliku u profilu.![]()
![]()
![]()

JA sam stavio svoju sliku...Ali malo preradjenu u FotoShop-uSasha85:Zasto niko ne stavlja svoju sliku? :?
Jelena _Becej:E,pa ja sam tek sada pocela da gledam slike clanova a neke su dobro a neke su glupe do bola!!!!

Nisam je stavila iz bezbedonosnih razloga. Kad bi stavila moju sliku u profil, forum bi se srusio do zadnjeg linka... 8)Sasha85:Zasto niko ne stavlja svoju sliku? :?
d4ch4:JA sam stavio svoju sliku...Ali malo preradjenu u FotoShop-uSasha85:Zasto niko ne stavlja svoju sliku? :?
SisaDaPimp:
Jelena _Becej:E,pa ja sam tek sada pocela da gledam slike clanova a neke su dobro a neke su glupe do bola!!!!
Bleak WinterFullMoon:Jelena _Becej:E,pa ja sam tek sada pocela da gledam slike clanova a neke su dobro a neke su glupe do bola!!!!
moja je stupid do bola![]()
Bas je cool... :wink:Alexandra9:Nisam je stavila iz bezbedonosnih razloga. Kad bi stavila moju sliku u profil, forum bi se srusio do zadnjeg linka... 8)Sasha85:Zasto niko ne stavlja svoju sliku? :?
Alexandra9:Nisam je stavila iz bezbedonosnih razloga. Kad bi stavila moju sliku u profil, forum bi se srusio do zadnjeg linka... 8)Sasha85:Zasto niko ne stavlja svoju sliku? :?