Slike u profilu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
djavola je zensko,pise cas u muskom cas u zenskom rodu i kao pupms i kao vanessa....ja sam se opako istripovala za tebe a mislim i da nisam jedina....verovatno si to hteo/htela/htelo da uradis nama jadnim forumasima :lol:
a i onaj sajt sa stiklama...tezak fetisista...mislim to je nekako vise specificno za muskarce...zar ne...:?

sve jedno...

@pop mare: evo me tu sam ja....a patkica je smao emotikon koji mi se svidja pa ga zato mecem gde mu mesto nije :lol:
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

edit:i nema veze sto je u profilu zena,pa koliko muskaraca stavlja zene u profil...a i opet su u prvom planu stikle...

newerna_beba:
<------- od sinoc,namrtvo pjana slika....
vid' joj rumene obrashcjicje od alkohola. :mrgreen:

e ne ser' da je namrtvo pijana slika, ako je to mrtva pijana faca ja sam bil gejts.
popila par piva i vecj je mrtva pijana. idi bre. da odesh sa mnom jednom da pijesh ne bi bila mrtva pijana nego dva metra pod zemljom pijana. e to je vecj neshto.

@tash
ta desna je novija....boja mi je jako slichna toj...ustvari svetlija je malo....izbija ona plava ispod smedje...:lol: yebesh ga kad sam plava u glavi...:lol:
a ovaj mawi u tvom profilu je presladak<e kad ja kazhem za dete da je preslatko...:lol:> super je slichka...;)))

Keeper:
vid' joj rumene obrashcjicje od alkohola. :mrgreen:

e ne ser' da je namrtvo pijana slika, ako je to mrtva pijana faca ja sam bil gejts.
popila par piva i vecj je mrtva pijana. idi bre. da odesh sa mnom jednom da pijesh ne bi bila mrtva pijana nego dva metra pod zemljom pijana. e to je vecj neshto.

popila sam 3 piva i masu masu masu masu (ne sjecam se broja) voDka & red bull... ne nisam bila pijana,bila sam drogirana.... :lol:

a sta ti ocekujes neku sliku gdje mi se jedva oci vide? Ja sam lijepa uvjek,pa i onda kad sam pjana... 8-) :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back