- Poruka
- 3.270
io idem kuci,..kraj mi je radnog vremena.
NAZDRAVLJE SVIMA NASA SRPSKA NOVA 2007
NAZDRAVLJE SVIMA NASA SRPSKA NOVA 2007
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jojoj ja na msn-u uopste nisam ni izvalila da si to tinatasha`:<-----------
wincent & I.............beba moja....eto za promenu....mada..nemojte mene gledati na toj slici(odvratna sam..nesto sam se cerila)...gledajte njega...ali stvarno
hfalaNedodirljiva88:@gracias..............moja dusa mawa:-D
inace nensy super ti je slika-bas si zgodna i svidja mi se boja tvog tena.......taman je!!!
ko,ja?ma neee, to je efekat odsjaja...valjda...gucci zabushavash ,spala si na 70 poruka dnevno..C,c,cgucci_novosadjanka:Ne svidja mi se...............k'o da si malo znojav!
nensy4ever:@idol OVO NIJE TEMA ZA OTZENJIVANJE VETJ ZA KOMENTARISANJE SLIKA!!!
jbt![]()
pimi moje najiskrenije izvinjenjenensy4ever:@idol OVO NIJE TEMA ZA OTZENJIVANJE VETJ ZA KOMENTARISANJE SLIKA!!!
jbt![]()
nie loshe nie losheKeeper:daj da ja ocenim tvoju sliku u profilu.
kompozicija: OK, samo je syebala ona mala shto je tu negde textove pravila a onda te prelepila preko njih...> 8.2 tamp je za sve krivameni se bash svidja shto je preko texta jer se onda ne bi videle lepo ove linije i zvezde...
kvalitet: nema dobar prelaz izmedju pozadine i fotografije... > 6.5 meni sama slika ima losh kvalitet...pozadina je dobro prikrila taj nedostatak...
likovni utisak> odlichno uklopljene boje, al mogle su i da se nadju negde i tople boje... > 9.2
stomak: dobar, odlichan, al ne po mom ukusu, suvishe mrshav za mene... > 9.0 sa ovim se potpyno slazem...ni ja ne volim shto mi je ovoliko mrshav...![]()
sike: ako nisi neshto budzila sa brusem i neke zhenske fore izvodila....> 10.0 bozeeee svashta![]()
prosechna ocena.... 8.58.