Slike u profilu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nensy4ever:
@idol OVO NIJE TEMA ZA OTZENJIVANJE VETJ ZA KOMENTARISANJE SLIKA!!!
jbt :roll:

daj da ja ocenim tvoju sliku u profilu.

kompozicija: OK, samo je syebala ona mala shto je tu negde textove pravila a onda te prelepila preko njih...> 8.2
kvalitet: nema dobar prelaz izmedju pozadine i fotografije... > 6.5
likovni utisak> odlichno uklopljene boje, al mogle su i da se nadju negde i tople boje... > 9.2
stomak: dobar, odlichan, al ne po mom ukusu, suvishe mrshav za mene... > 9.0
sike: ako nisi neshto budzila sa brusem i neke zhenske fore izvodila....> 10.0

prosechna ocena.... 8.58.

hahahahah....
Keeper:
daj da ja ocenim tvoju sliku u profilu.

kompozicija: OK, samo je syebala ona mala shto je tu negde textove pravila a onda te prelepila preko njih...> 8.2 tamp je za sve kriva :lol: meni se bash svidja shto je preko texta jer se onda ne bi videle lepo ove linije i zvezde...
kvalitet: nema dobar prelaz izmedju pozadine i fotografije... > 6.5 meni sama slika ima losh kvalitet...pozadina je dobro prikrila taj nedostatak...
likovni utisak> odlichno uklopljene boje, al mogle su i da se nadju negde i tople boje... > 9.2
stomak: dobar, odlichan, al ne po mom ukusu, suvishe mrshav za mene... > 9.0 sa ovim se potpyno slazem...ni ja ne volim shto mi je ovoliko mrshav... :roll:
sike: ako nisi neshto budzila sa brusem i neke zhenske fore izvodila....> 10.0 bozeeee svashta :roll: :D

prosechna ocena.... 8.58.
nie loshe nie loshe :mrgreen:
sad ja khm...
kompozitzija:nie loshe...samo mi se ne svidja pozadina...vide se neki kablovi 8.43
kvalitet:dobar 9.5
likovni ytisak:svidja mi kontrast svetlo-tamno..ok 8.9
stomak:pa mogao bi malo da se yvyche i da se malo ypotrebi vosak :lol: 8.52
tatoo:hm...ne svidja mi se ovo slovo L,mesto je ok...al' oblik slova mi se ne svidja 6.32
prosechna otzena: 8.59
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back