aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.797
Sto kazu,dzaba ima lepo telo ako nema lice. Hiljade njih imaju lepo telo,ali samo neke imaju opasno hebozovno lice!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono nesto?
Ono nesto?
@tema
Meni ove sve neki russian brides fazon.
Pvc stolarija, laminat, viktorija sikret insta.
pa bas su ovo te starije. msm prva nije..Ja volim vise starije .
Tu sve puca od jebizovnosti.
Koje brate? Kako da to prepoznam u koloru? Da joj odradim high contrast u fotoshopu pa ako iskoci crvena aura?znaš onaj fazon kad nije toliko lepa al ima ono nešto![]()
Ah pa nisam ja tvoje godiste Aco.tako je,ono nesto sto te dirne. ŠTO TE ČAČNE
pa bas su ovo te starije. msm prva nije..
Koje brate? Kako da to prepoznam u koloru? Da joj odradim high contrast u fotoshopu pa ako iskoci crvena aura?
Pa ne znam brate. Devojke se slikaju u nekom seksi ves pokusaju. Ok individualno je to. Eo ajd, cirkam pivce, jeste se malo mrdnuo dole. Rekli bi stucnuo.tako je,ono nesto sto te dirne. ŠTO TE ČAČNE
pa bas su ovo te starije. msm prva nije..
sad kako da ti objasnim ne znamznaš ono kada te nešto privlači iz nje a ne znaš šta
![]()
Obicno znam sta me privlaci. Dobro znam sta me privuce, zato pitam. To ono nesto.sad kako da ti objasnim ne znamznaš ono kada te nešto privlači iz nje a ne znaš šta
![]()
to je vrlo lako objasniti,njena faca govori *ebi me!!!1
Obicno znam sta me privlaci. Dobro znam sta me privuce, zato pitam. To ono nesto.
Ove face ti to govore?to je vrlo lako objasniti,njena faca govori *ebi me!!!1
Ove face ti to govore?
Meni govore, platila sam 200e za parket, radla sam ceo dan. Ajd vidi ako si iz ameriku, vis pa da obavimo.
Brate, faca mi nista ne govori ako ne otvara usta i ispusta zvuk. Watf dude? Samo mogu da joj gledam okolis na fotki danprocenim jel smor. Ove jesu. Ako si mislio da zivot moze da bude suvoparan, nisi upoznao nju. Rustik damu u chipki.daj neki primer face koja tebi to govori? nisu ukusi isti..![]()