Slike i reportaže sa izložbi

Sve fotke su prelepe! Mili hvala na sjajnoj reportazi. Izlozba je prosla odlicno, atmosfera je bila super, ljudi su bili sjajni, a psi prelepi. Evo malo slika i od mene. :D

Ovo je ziri.

predstavljanje2crop1600ao6.jpg

Pehari
02orcapehari400bu5.jpg

Ovo je VIP pas. Ime mu je Laki, ima 14 ipo godina i proglasen je za najlepseg psa izlozbe mesanaca koju je organizovalo Drustvo za zastitu zivotinja Srbije jos 1995. godine. Dakle pre 13 godina. :D Laki se odlicno drzi za svoje godine.

vippas1600vl2.jpg

Poslednja izmena:
bilo je jako zanimljivo i slatko//pogotovo za izbor najneposlusnijeg psa...kad se onaj pobednik iskakio ..haha
svi su ko seceri..lepi ko lutke..
samo mi je jako krivo sto nije pobedio neki tiopican mesanac onako najobicniji..jako mi je bilo zao jedne kuce.samo sto nisam zaplakala..stariji covek je doveo kuca je skroz crna sa puno sedih na njuski,stara.vidi se da je sterilisana.onako debeljuskasta,.najobicnija mesanka..najprostoija..crna spicaste klempave usi..ni za sta je nisu ni prozvali..a ko lutka je..ona je trebala da bude naj mesanac.jer je mesanmac..a cufta je naravno ko igracka:)
a ja sam se do kuce pitala da li smo toliko ruzne da nista nismo osvojile:)
imam dva psa,dve sanse i nista..al ajde..bar smo se proveli lepo..

Jesi uzela ti neku nagradu :mrgreen::mrgreen:

Najlepsi rep

16izborzanajlepsireppobma6.jpg

Najneposlusniji - onaj sto se ukakio na sred ringa. :D

17najneposlusniji400dn5.jpg

Clan zirija, DVM Vladimir Magas, urucuje nagradu za najplemenitiji pogled

18najplemenitijipogled5xp2.jpg

Clan zirija, gospodin Goran Vukovic, medjunarodni kinoloski sudija, urucuje nagradu za najklempavijeg mesanca.

19najklempaviji2400as1.jpg

Ovo je ono preslatko dete koje je vec neko slikao. Sve vreme se setkalo oko pasa na ulazu u ring. Ovde je uhvacen trenutak kada je naprasno odlucilo da otpuzi za jednim psom, ali ga je mama uhvatila na vreme. :D

20preslatkibebaccrop600rn5.jpg

Pobednici i ziri

21pobedniciiziri1crop17rh3.jpg

Pa ona je bas majusna. :D Ja sam sa onih lepih portreta stekla utisak da je veca. Preslatka je u svakom slucaju.

@nenasBG
Hvala! :D

Trudili smo se da fotografisemo bas svakog ucesnika, pa ako neko zeli fotografije sa izlozbe, javite, meni nije nikakav problem da snimam cd-ove.

Јесте малена, мени је главом до колена, тј. малкице више. Кажу да неће бити висока, можда ће још који центиметар да порасте и то је то. Мислила сам да ће више да се извуче пошто има лаба у себи, .... али добро, волим је до неба такву каква је.

Back