Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakve gluposti ..ovaj M5 je platio oko 12k € pre par godina 2005 prešao nešto preko 100k km ..Pa sad ti vidi koliko vredi danas ..Audija S3 je uzeo za sitne pare (mislim da je bilo 3k€ pre par meseci ) ima lakiranje i nešto sitno da se radi BMW 850 ga stoji nekih 8k € mora da lakira prednji branik i prednji desni blatobran ..Mercedesa SL500 kog vozi je isto tako uzeo jako jeftino lakirao ga celog i doterao mehanički i sad je top ..To su pravi poznavaoci auta koji znaju šta se kupuje ..Neće on to prodavati još sigurno 10tak godina ..
..pa preprodavac retkih vozila koji ceka da im samo poraste vrednost, to nije pravi ljubitelj za mene, pravi ljubitelj natrpa garazu sa 10tak takvih vozila i menja ih, vozi ih ali i cuva ...doduse to jeste malo ekstremnije ali to je za bogatase.

..pa preprodavac retkih vozila koji ceka da im samo poraste vrednost, to nije pravi ljubitelj za mene, pravi ljubitelj natrpa garazu sa 10tak takvih vozila i menja ih, vozi ih ali i cuva ...doduse to jeste malo ekstremnije ali to je za bogatase.
Sve se na kraju prodaje ili ti ili neko ko nasledi ..Poenta je da znaš u šta ćeš uložiti svoje vreme ,znanje ,novac ..

nije bolji kako to mozes da kazes, nisi nikad ni seo u 306.
Jesam 306 su vozili siromašni taksisti. 205 je hot heč i sada je više nego ikada popularan.

1000009365.jpg
1000009366.jpg

Back