Buntovnik_Bez_Razloga
Veoma poznat
- Poruka
- 11.788
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alal vera!!!COB_girl:Novije slike gimnazije,najbolje skole u celoj opstini
Jel ovo slikano kad je gorela pivara??? Vidim neki dim sa desne strane pa pomislih...Buntovnik_Bez_Razloga:Dugo nisam ostavio ni jednu sliku, pa reko da osvezim malo temu.![]()
angel's_breath:Ala nam je kej.... vise lici na neku mocvaru
Zaista deluje malo zastrasujuce! :shock:angel's_breath:Ala nam je kej.... vise lici na neku mocvaru

Ja? Zasto? Zato sto mislim da je ovaj karneval nesto super, pa jeste!Neptunijanka:Ala si ti neki opasan lokal patriota![]()
U neku ruku to vec i jeste Pancevacki brand! Ne kao slaninijada ili exit, ali jedna mnogo dobra stvar.. Ne dolaze iz cele srbije ili sveta, ali je doslo celo Pancevo.Nesto vece ce biti tek za jedno 5-10 godina, ali i ovakvo kakvo je dobro je!Neptunijanka:Ljudi sta mislite - oce li biti neceg od onog karnevala. Mislim verujete li da ce to prerasti u nesto, osim milion dece, mama i tata na ulicama , mislite li da to moze jednog dana postati Pancevacki Brand ?
Xexe daleko bilo da sam tatko, imam 18 godina i jos uvek sam u srednjoj..Neptunijanka:A dobro ti si verovatno tatko. Ali ja nisam mamko![]()
Znaci bice nesto, dobro.