Slike forumashica i forumasha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, MSponzoruša voli platežno moćne gospoDŽe...Da ga sponzorišu...Samo se malo preračunao- ono što treba još da nauči jeste da svaka takva ne voli "mladog a bez kinte u džepu"...Što neke ne bi volele i "lovatnije "frajere u najboljim 40-50 godina....Para na paru ide, moja Sponzorušo.Uvek bilo i biće...:lol:

Hihihi..."lovarna gospoDŽa"...Kakav izraz, Sponzorušo!
Jesam, lovarna sam, slobodno mogu da kažem...Iiiii??!

Znaci mesto mi je pored tebe! ;)

Pa, MSponzoruša voli platežno moćne gospoDŽe...Da ga sponzorišu...Samo se malo preračunao- ono što treba još da nauči jeste da svaka takva ne voli "mladog a bez kinte u džepu"...Što neke ne bi volele i "lovatnije "frajere u najboljim 40-50 godina....Para na paru ide, moja Sponzorušo.Uvek bilo i biće...:lol:

Pa kako mladje, tako i starije, samo malo manje. Neke vole dobru ki... a neke dobru kintu! :mrgreen: Ali ja ne smunjam u tvoju moc odredjivanja pravih vrednosti! :super:

@ peachwise

Zasto je ona simpaticna tema zakljucana?

Samo si nas zavlacio ili si izgubio autoritet kod modova/admina?

Ili, jednostavno, nemas cojones?

Vala, kad ova voajerska sekcija vec postoji ("Slike..." na "Ljubav i seks" ?!), ne vidim zasto jedna liberalna tema kao sto je psihovandalizam ne bi nasla mjesto na forumu.

Izvinjavam se za off.

@ peachwise

Vala, kad ova voajerska sekcija vec postoji ("Slike..." na "Ljubav i seks" ?!), ne vidim zasto jedna liberalna tema kao sto je psihovandalizam ne bi nasla mjesto na forumu.

Izvinjavam se za off.

ovo je drkadzijska sekcija..rosomonci to rade tajno,a ovde je sve javno

@ peachwise

Izvinjavam se za off.
...a, shta je to " cojones"...:???::rumenko:

icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

Moja malenkost:
attachment.php

kakav autogol :lol:
icon10.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back