Silent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.849
Nesto mi ovde nije u redu... nekako... vibracije su se drugacije, a opet iste... hmmm... moram da meditiram da bi shvatio o cemu se radi... now, i will retire to my chamber...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silent Bob:Nesto mi ovde nije u redu... nekako... vibracije su se drugacije, a opet iste... hmmm... moram da meditiram da bi shvatio o cemu se radi... now, i will retire to my chamber...

izgledas kao pevach 'cure(t)-a'Enfroz2891.:Benji(zvuchi shiptarski) mi je poslo neqi link kao napravi svoj south park alter ego...i evo mene..mada je moja glava izduzena a nos ovde ne postoji i nema odogovarajutja kosa ali je ova najbliza i nema debljih obrva.....jednom rechju treba da nauche da crtaju...i podochnjaci su mi vetji ,i ochi su mi braon,ali izraz ochiju je pogodjen 100%....ne lichim uopshte a van toga,to sam ja.

Contessa-Bg:Ajeah,izgleda da sam uspela...sta ti je plavusa..`oce da ugura slku od 600kB,a lepo pise da ne mozeBanshee,thnx
![]()
A kako da ne secka vene, ako je čitala celu proceduru uguravanja tvoje slike u profil i avatar, a od svega je uspeo jedino NOS, u punoj snazi od 600 kB ?!? :shock:Contessa-Bg:I,naravno,ako pred svima obecas da ti vise nikada nece pasti na pamet da seckas vene![]()
Banshee:click i nexus mi lice na svoje crteze![]()
sto ti dobar pas.Kad_LupimLupim:@Liv
!? :|
nemam pojma.Nexus 6:pa to je i cilj, zar ne? :-D

Banshee:nemam pojma.
aj da pokusam da uraim nesto![]()

To je ona, dobermanka i nije moja (:Banshee:sto ti dobar pas.
volim dobermane.
ali mi zao sto ima secene usi...
Nexus 6:uuu, sedam 'iljada...
sto kaze Chef: "Damn, woman!"![]()

Contessa-Bg:I,naravno,ako pred svima obecas da ti vise nikada nece pasti na pamet da seckas vene![]()
krvolok:A kako da ne secka vene, ako je čitala celu proceduru uguravanja tvoje slike u profil i avatar, a od svega je uspeo jedino NOS, u punoj snazi od 600 kB ?!? :shock:
Labilnija osoba od Livije bi " iseckala " vene i to UZDUŽ !!![/QUOTE
Wow,krvolok,dobro je da je i tvoj nos usao na pravo mestoA,btw,vene i jesu vec iseckane uzduzno,kad smo vec kod labilnosti/stabilnosti
![]()
banegad: