Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
konti bejbi...imash neke ortakinje da imaju pc?...vidish na gubitq smo s forumashima...ako se nastavi ovim tempom imatje forumasha kolko za jedan separe...daj vidi malo reci neq rech za nas...bane se malo shegachi sa avatarom vratitje ti kad izgustira nemoj da primash k srcu...znash ono sad smo malo grubi ko novi djak kad dodje u razred...inache se super slazhemo i volimo i poshtujemo...daj nam shansu...

AntunTun:
konti bejbi...imash neke ortakinje da imaju pc?...vidish na gubitq smo s forumashima...ako se nastavi ovim tempom imatje forumasha kolko za jedan separe...daj vidi malo reci neq rech za nas...bane se malo shegachi sa avatarom vratitje ti kad izgustira nemoj da primash k srcu...znash ono sad smo malo grubi ko novi djak kad dodje u razred...inache se super slazhemo i volimo i poshtujemo...daj nam shansu...

Antun,baby...netje mene bane da dira,cooliraj:) Primecujem samo jednu grubu osobu,i to naravno zensku...sklonu samoranjavanju:( Bedak je to.. :)

Benji(zvuchi shiptarski) mi je poslo neqi link kao napravi svoj south park alter ego...i evo mene..mada je moja glava izduzena a nos ovde ne postoji i nema odogovarajutja kosa ali je ova najbliza i nema debljih obrva.....jednom rechju treba da nauche da crtaju...i podochnjaci su mi vetji ,i ochi su mi braon,ali izraz ochiju je pogodjen 100%....ne lichim uopshte a van toga,to sam ja.

Prilozi

• rgrgrgr.jpg
    rgrgrgr.jpg
    30,7 KB · Pregleda: 17
http://www.sp-studio.de/

a sta je to bilo sa anakin i lekichem?
Petnaest puta sam chuo, pa rekoh da pitam,
bacite mi neki link da chitkam te duele....
chekaj, zaboravite, pitacu je sam, tako je bezbednije za ostale....
(krsti se, oblachi oklop preko pancira i vatrostalne odece, ulazi u tenk, ulazi u Antonov A-40 Krylya, transformise ga u Powerzorda, spaja se sa jos cetiri razlicita zorda, premislja se da li je poneo dovoljno eksploziva i naoruzanja i napisao testament da ostavlja svoju zlatnu ribicu neo-a svojoj baki...)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back