Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ttttttttttttttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii llllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
...

Enfroz2891.:
gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ttttttttttttttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii llllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
...
(pishe u notes: nestabilan, naprasno ponavlja slova...)

?:
maja majcheki ona sto pise najvise po zenskom kutku. ceka blizance. samo mislim da se jos nije udala !

ne znam sta je smin a poskupela mislim da nisam, mislim zovi ti, danas sam pricala s nekim ozenjenim tipom sto bi mi obezbedio ljubav i vezu

Oooo... drskog li starca, tebe tako zbunjenu zeleo je da iskoristi i obescasti...
I zato...
" Ne daj se Ines
Ne daj se godinama moja Ines
Drukčijim pokretima i navikama
Jer još ti je soba topla
Prijatan raspored i rijetki predmeti"

A SMIN... ne verujem da ne znas... obzirom da si opaki korisnik interneta...
SMIN - Višenamenska Internet mreža Srbije (Serbian Multiservice Internet Network) je projekat Telekoma Srbije kojom se otvara mogućnost svim korisnicima interneta ili drugih servisa da pozivanjem SMIN linija placaju poziv, bez obzira na udaljenost, po ceni lokalnog saobracaja... a posle poskupljnja lokalnih poziva od strane dobro nam poznatog Telekoma, ispada da je pozivanje SMIN-a cak duplo jeftinije od lokalnog saobracaja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back