Ko ode, gde ode?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sutra tj. danas je dan.?:nikodim ode da spava a nije zvao. ali mislim da malo starim, ponavljam iste price
Meni poslala guzu...dolazila na Fudbal i ja je zbario za guzu.Enfroz2891.:Izyeba nas ona shishka od juche..a ja mislio stavice i svoju guzu...obetjanje ludom radovanju.

(pishe u notes: nestabilan, naprasno ponavlja slova...)Enfroz2891.:gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ttttttttttttttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii llllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
...
?:maja majcheki ona sto pise najvise po zenskom kutku. ceka blizance. samo mislim da se jos nije udala !
ne znam sta je smin a poskupela mislim da nisam, mislim zovi ti, danas sam pricala s nekim ozenjenim tipom sto bi mi obezbedio ljubav i vezu
Oću malo sutra da stavim svoju guzicu, ali sam moju sliku stavila!Enfroz2891.:Izyeba nas ona shishka od juche..a ja mislio stavice i svoju guzu...obetjanje ludom radovanju.
ops:
ops::shock: da, ti jesi ljepoticaŠiŠkaaa:KOji ssam ja idiot!
ŠiŠkaaa:Oću malo sutra da stavim svoju guzicu, ali sam moju sliku stavila!
Pojede me živi blam!
Ajde sad pucajte!ops:
ops:
storm cloud:Једна од најлепших форумашица!![]()
![]()
ŠiŠkaaa:Ajd šta lažete!

ops:
ops:
ops:
ops: