Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
?:
stopiracu se ali necu brisati, ebiga nekako mi glupo. pokusacu da odlazem zadovoljenje znaci nema neta dok ne uradim 5 zadataka i sl. mozda se desi neki napredak. mozda mogu i bez posla. zamisli mene kako cuvam decu ! :) slatki mali andjeli

Neces da brises... naravno... Mislim... sta ako neko pozove, sta ces reci:"Ovde jagodica, izvolite".

Nego di je slika trbusne plesacice?

a ti zvao
dobro aj ukljucicu.....jeftina samalinemaveze :(

znas li da je maja trudna?
ajd za 2 min ukljucujem i jos malo pa cu da pokusam da odlazem zadovoljenje.....aaaaa to mi je teshko...a kao mala sam ostavljala slaninu posle rezanaca redovno ; )) inace kako da pomognem da ova tema ne bude promasena nemam pojma ne dam slike sebe

idem da cekam poziv ostajte mi zdravo. idem da iscekujuci gledam u telefon a onda cu praviti plan koji naravno opet necu izvrsiti i opet ce da me hvata kriza kako ne znam kako cu itd......................................... cao dismisale, dobro jutro :) ti si moj covek za sve... ma i obrisi me i banuj me to je jos i bolje za mene ali plakacu..nema bloga nema blgoa

cLick - OR - Die:
Evo ja cu da te uputim, a za ostale pismene lepo pi$e.. naslov teme: "Slike furuna$a"
pa da.. ja sam to i ocekivala..
al' ih ne videh..
bice da ipak treba pregledati svih 300i.mnogo.jos strana...

Znachi kao i vecina nas ovde stavi$ neku svoju skoriju sliku u toplesu i mi ti se divimo (pod uslovom da ima$ velike sise i da nisu mlitave). Ako si iz ruralnih krajeva ili patrijahalne porodice dozvoljena je i slika u bikiniju.
U sluchaju da zhivi$ u Kabulu po$alji nam sliku svojih ochesa i chlanak leve noge. To ce biti dovoljno

hm.. nista od toga...
ja sam fOrumasIca...
opet ja na pogresnoj temi..
desava se

?:
a ti zvao
dobro aj ukljucicu.....jeftina samalinemaveze :(

znas li da je maja trudna?

Nemoj da pricas, znaci Maja je trudna... Koja Maja, plemena ti tvojeg?

Nego... kokosi jesi li poskupela ili da zovem, evo sada sam stigao kuci...
Jel imas SMIN mozda? Mislim... nisam bas toliki stiskavac... ali jeftinije je, sto yes yes...

maja majcheki ona sto pise najvise po zenskom kutku. ceka blizance. samo mislim da se jos nije udala !

ne znam sta je smin a poskupela mislim da nisam, mislim zovi ti, danas sam pricala s nekim ozenjenim tipom sto bi mi obezbedio ljubav i vezu

u stvari zbunicu se jako sam stidljiva mozda bolje ne. malo cu prvo da poradim na glasu

ma kolika priprema oko zvanja nista od toga. ionako je ovo da napravim disa ljubomornim.

?:
maja majcheki ona sto pise najvise po zenskom kutku. ceka blizance. samo mislim da se jos nije udala !

ne znam sta je smin a poskupela mislim da nisam, mislim zovi ti, danas sam pricala s nekim ozenjenim tipom sto bi mi obezbedio ljubav i vezu
NIsam siguran da je to baš prava stvar, ali ... naročito oko obezbeđivanja ljubavi.

ooo bojane otkud ti u ovo doba
ma cuj meni su te price oko veza dosadne nije to za mene ali to je kao neka tekovina civilizacije. a pricala sam s likom iako vidim da je mutan ali sta znam voilm u stvari da pricam s njim. mozda i nasednem

ej corto ti imas kafic sa svojim imenom u bgd u cvijicevoj
kako ulazi, pa uvek je valjda bilo toga a.. belezis neki porast
e ne prija mi toliko s vama ovde ali nekako ne smem da upadnem u temu sa onim zhenama, mozda kad bih se ozbiljno zaposlila, onda bih im parirala

?:
ooo bojane otkud ti u ovo doba
ma cuj meni su te price oko veza dosadne nije to za mene ali to je kao neka tekovina civilizacije. a pricala sam s likom iako vidim da je mutan ali sta znam voilm u stvari da pricam s njim. mozda i nasednem
Da idem onda, ako nije odgovarajuće ... doba.
Uh, onda sam ja potpuno necivilizovan, pošto ne shvatam neke tekovine. Voliš da pričaš, pa gde baš s tim što obezbeđuje ... Ima umilan glasić?

?:
ej corto ti imas kafic sa svojim imenom u bgd u cvijicevoj
kako ulazi, pa uvek je valjda bilo toga a.. belezis neki porast
e ne prija mi toliko s vama ovde ali nekako ne smem da upadnem u temu sa onim zhenama, mozda kad bih se ozbiljno zaposlila, onda bih im parirala
Proveravaju na ulazu da li si zaposlena? Traže radnu knjižicu?

traze, stoji gazdarica i ko nema radnu knjizicu...ne sme da pishe
ma jok ali nemam sta da napisem...nekako sam napravila takav imidz da ne mogu
e je l ruzno sto ovde chatujemo?
mislim riba je trudna ove sve imaju decu i sve rade daleko je to od mene!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back